Diszkréten ismerkednék diplomás bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves ---- >Adatlap.
Kecskeméti párt keresünk.
Szegedi szeximádó nem független, egy nő kettő férfi hármas vagyunk. Keresünk változatosabb szexre csak Szegedi párt vagy hölgyet, ha lehetséges búvóhelyel!! Szabadidönk hétközben délután van. Privátba írjatok!
SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!
Ma estére aktív srácot keresek egy kis kalandozásra,előtte kis masszázs is belefér.Kecskeméten kulturált helyem van!
Sziasztok Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
-voltam már párral nem is egyszer, nagyon izgat ,újra jó lenne átélni.
-benne vagyok minden jobba ami élvezetet, örömöt okoz.
-ami nem érdekel ,gusztustalan dolgok, ami fájdalmat okoz, csak ff-vel.
Üdv Laci
Én Bp-i, 47 ff vagyok, sajnos helyem nincs, szóló hölgy ill csajszinál meg tudom oldani.
Üdv Laci
Sziasztok Péntek estére keresek Bp-i hölgyet ,párt, csajszit.
Üdv Laca
Üdv Laca
Ha szeretnéd a feleséged hogy kinyaljam előtted irj bátram.Pécs
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Nyíregyháza környéki hölgypartnerem keresem titkos kapcsolatra Teltség előny ! Írj
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós vagyok.
Gyálon és környékén napközben hölgyet kényeztetnék akár nála akár egyéb diszkrét helyen!
Fejér megyében bisex pasi közöshokira?
Privit írj....
Privit írj....
Kapcsolatban élő, 29 éves meleg pasi ismerkedne/beszélgetne elsősorban cyberszex (erotikus levelezés, fénykép - videó küldés) témában.
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok).
Diszkréció adott és elvárt. Amennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom.
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok).
Diszkréció adott és elvárt. Amennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom.
SALGÓTARJÁN-EGER-HATVAN-GYONGYOS-OZD vonzáskörzetében, normális, férfias, biszex pasi férfias adottságokkal? Diszkrét haverkodasra, élvezetekre? Írj privát üzenetet!
Közöshokira bisex srác, pasi fejér megyében vagy atutazó kamionos?
Privit írj.
Privit írj.
Yoni masszázs hölgyeknek- pároknal is !
50 felett keresem hölgy partnerem. Nem baj ha nem vagy független....
győri ötvenes-hatvanas hölgyet keresek ma estére