Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek , párok írjatok bátran.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Sziasztok! Igényes pasi keres ma vagy holnap estére igényes hölgyet vagy párt, kizárólag heteroalapon!
IX-ker nő orális kényeztetésre?????
Diszkréten ismerkednék diplomás aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap.
Holnap este vendégül látnék part vagy nőt Győr moson Sopron megye Kapuváron 37 éves pasi vagyok
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölggyel ismerkednék és/vagy kényeztetnék a párja előtt!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Komárom megyében keresek elhanyagolt vagy kiváncsi hetero pasit autós orál játékra. Nem kell viszonoznod!
Komárom megyében keresek elhanyagolt, kiváncsi hetero pasit autós orál talira. Nem kell viszonoznod!
Nem független hölgyet keresek max 40 éves korig.
Keresek egy diszkrét nem független HETERO urat,aki kipróbálna egy közös hokit egy kedves igényes ápolt sráccal.Helyem vanPestmegyében.Maximális diszkréció adott!
Yoni intim masszázs hölgyeknek !
Közös Wellness,hosszú hétvégére keresek hölgyet vagy igényes párt! Magára nagyon igényes pasi!
A hosszú hétvégre keresek hölgyet BP. és környékéről akinek lenne kedve eltölteni az időt kellemes programokkal és kölcsönös szimpátia esetén finom szexxel fűszerezve.
Sziasztok! Magára nagyon igényes 46 éves Hetero pasi párt vagy Hölgyet keres, kizárólag a hölgy örömére!
Aki szopatna vagy dugna ma Bp.az írjon hely van
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek párok írjatok bátran.
Sziasztok!
Pénteken (2023.04.28.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pénteken (2023.04.28.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok !
Ma estére Szekszárdi nyitott párral házaspárral hölggyel akár idősebb korosztályból is találkoznék ismerkednék laza szexkapcsolatra. Ha van olyan akik férfit keresnek minden jóra írj privát üzenetet.
Ma estére Szekszárdi nyitott párral házaspárral hölggyel akár idősebb korosztályból is találkoznék ismerkednék laza szexkapcsolatra. Ha van olyan akik férfit keresnek minden jóra írj privát üzenetet.