Szép jó napot.
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot,
a közelembe hogy esetleg rendszeres is lehessen.
Köszönöm hogy adatlapom meg nézed.
További szép napot.
Üdv. Albert
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot,
a közelembe hogy esetleg rendszeres is lehessen.
Köszönöm hogy adatlapom meg nézed.
További szép napot.
Üdv. Albert
Kapcsolatban élő, 29 éves meleg pasi ismerkedne/beszélgetne elsősorban cyberszex (erotikus levelezés, fénykép - videó küldés) témában.
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok).
Diszkréció adott és elvárt. Amennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom
Elég sokminden bejön (extrém/bizarr dolgok).
Diszkréció adott és elvárt. Amennyiben nem szeretnéd, arckép sem feltétel.
Emellett párként benne lennénk cuckold felállásban is. (De ez csak lehetőség, nem elsődleges.)
Bi-k, (kíváncsi) heterok jelentkezsét is szívesen fogadom
Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra! Helyem van Kecskeméten.
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Motorozásrá, vagy szabadban találkozásrá, parkoló összefutásra, keres sextársat,domináns nagydarab pasi! Balcsi déli part, 30-50 kmes környéke! Helyem esetleg Balatonlellén van!
Badacsony környékén ismerkednék
Miskolcon keresek titkos kaland remenyeben lanyt, nöt helyem van
Hajnali talikra keresek Holgyet akit idonkent megdughatnek kotottsegek nelkul. Van parom, ot nem vonom bele, nem tud rola. Ennek tudatab irj kerlek!
Ma este keresek aktív partnert főleg orál kalandhoz Budapestről. Hely szükséges.
Én 27 éves, normál testalkatú srác vagyok.
Ma este keresek aktív partnert főleg orál kalandhoz Budapestről. Hely szükséges.
Aki szopatna vagy dugna Bp.az írjon.hely van lakás gloryhole is.41 éves magas férfias pasi vagyok
Sziasztok! Holnap Abádszalokon orális, anális kenyeztetésre keresek nagy cicis nagy popsis hölgyet! Kor nem számít! Nem vagyok független! Csak nagyon éhes!
Sziasztok! Holnap Abádszalokon orális, anális kenyeztetésre keresek nagy cicis nagy popsis hölgyet! Kor nem számít! Nem vagyok független! Csak nagyon éhes!
Holnap Abádszalokon orális, anális kenyeztetésre keresek nagy cicis nagy popsis hölgyet! Kor nem számít!
Hajnali orakra, illetve napkozbeni talalkakra keresek Holgyet akit vonz egy ferfi analis izgatasa. Ujjazas tagitas, esetleg strapon erdekelne . Irj batran! Szep napot!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,párt .Egy újabb próbát megér hátha most ....
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Nem független ,többesbe nem kezdő 47 éves pasi vagyok.
Gondoljátok folytatás privátba. Üdv Laca
Nőt/párt keresek hosszútávú szexkapcsolatra.
Fontosabb információk az adatlapomon, minden továbbit privát üzenetben megbeszélünk.
Fontosabb információk az adatlapomon, minden továbbit privát üzenetben megbeszélünk.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Fiatal, csinos, sportos pár vagyun. Fotomodell párommal keresünk péntek estére nőt tabuk nélküli hármas gabalyodásra. Ha mindenkinek bejön, ismétlés is lehet majd. Férfiakat nem keresünk. Ha írnak, tiltjuk.