Magányos Hölgyekkel,esetenként párokkal szívesen ismerkedem!
Délelőtt Hölgy aki minőségi kényeztetésre vágyik?
Hatvan és környéke?
Hatvan és környéke?
Sziasztok ! Szolnok és környékéről keresek fiatal lányt kölcsönös örömökre !
Várom üzidet ...
Várom üzidet ...
Feleségemnek keresnék masszőrt. Nem olyat aki szeret masszírozni, hanem képzettet. Komárom megye, Tata. Többit privátban! Merj fotót küldeni, vakrandi nincs!
Feleségemnek keresnék masszőrt. Nem olyat aki szeret masszírozni, hanem képzettet. Komárom megye, Tata. Többit privátban! Merj fotót küldeni, vakrandi nincs!
Sziasztok! Szexre éhes hetero párt vagy hölgyet szívesen fogadna egy 32 éves hetero srác ma este a budapesti lakásán, vagy akár még is látogatna.
Üdv,
Dávid
Üdv,
Dávid
Komárom megyében autóban szopnék. Diszkréció adott és elvárt! Kíváncsi heterot is
Sziasztok! Szexre éhes s hetero párt vagy hölgyet szívesen fogadna egy 32 éves hetero srác ma este a budapesti lakásán, vagy akár még is látogatna.
Üdv,
Dávid
Üdv,
Dávid
Budapesten keresek holgyet, vagy part korhatar nelkul. Diszkrecio, higienia, intelligencia adotty es elvart!
Ma délelőtt Cegléden leszek szopni szeretnék szép kemény farkat végig nyelném a gecidet is de dugható is vagyok.
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok,
hölgy, vagy pár a Balaton déli partján a nyár folyamán, ha tervez találkozni korombeli partnerrel, akkor egyeztessünk.
Napközben tudok utazni, helyem sajnos nincs. Kortól és mérettől függetlenül szeretem a női testet
Full hetero
hölgy, vagy pár a Balaton déli partján a nyár folyamán, ha tervez találkozni korombeli partnerrel, akkor egyeztessünk.
Napközben tudok utazni, helyem sajnos nincs. Kortól és mérettől függetlenül szeretem a női testet

Full hetero
Kedves Hölgyek!
Ma délelőtt nincs kedve valakinek meglátogatni a tetováló szalonomban?
Budán vagyok a 3. kerületben. Bármi lehet, de semmi sem kötelező!
CSAK HÖLGYEK!
Ma délelőtt nincs kedve valakinek meglátogatni a tetováló szalonomban?
Budán vagyok a 3. kerületben. Bármi lehet, de semmi sem kötelező!
CSAK HÖLGYEK!
Gyors hokira fehérváron bisex srác, pasi?
Privit írj....köszi
Privit írj....köszi
Dombóváron maszirozek happy endingel.
Sziasztok!Szingli pasiként keresek Veszprém vagy környékén hölgyet szabadidő kellemes eltöltésére, tartós kapcsolatra is . Csak az írjon aki el is jön a találkozóra
Mai napon keresek egy aktív srácot,kis huncutkodásra egy jó masszázsra Kecskemét vagy környékéről,helyem van!
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Burgerland tartományból, Oberwart és környékén,
Diszkréten ismerkednék diplomás (orvos, ügyvéd, mérnök, pm stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap