Sziasztok!
Ma, most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma, most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma budapesten csillapítanám szexuális étvágyamat.. írjatok bátran.
Kaposvári hölgyet esetleg párt keresek, akiknek kell egy 50 éves nemfüggetlen ffi diszkréten. Helyed legyen. Imádok nyalni!
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. Inkább a tőlem idősebbek érdekelnek, bi aktív, +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is, 35+-os. Heves vm ------ >Adatlap
Diszkréten keresek hölgyet, Budapest XI. ker hely lenne randira. Érezzük jól egymást

Keresek egy Hölgyet! Aki szintén nem kapja meg otthon azt a testiséget, amit szeretne, akkor ismerkedjünk.
Én is pont ezzel szenvedek..... Hát elégítsük ki egymás és saját vágyait. Éljük meg együtt!
Keress privátban
Én is pont ezzel szenvedek..... Hát elégítsük ki egymás és saját vágyait. Éljük meg együtt!
Keress privátban

Vasárnap, és egész jövő héten, Tiszatavi. Nudizos hajokázashoz keresek hölgyet esetleg párt
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Hétvégén Tiszafüreden Hölgyet kényeztetnék, nyalnék. Pasit szopatnék Hely megoldott.
Szigethalom-Dunavarsány környékén keresek partnert
Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.07.01.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok 37/42 éves pár vagyunk vasárnap estére keresünk pasikat privátba írjatok
Balaton déli részen ?? Bi pasi pár esetleg lány ??
Eger-Salgotarjan-Hatvan-Gyöngyös-Ózd vonalon van itt biszex, férfias, srác aki ismerkednek hasonló pasival, és férfias adottságokkal bír (80 kg fölötti testsúly stb);? Írj privát üzenetet!

Sziasztok. Elhanyagolt hölgyel ismerkednék. Kor testalkat nem számít. Nem feltétel delLehetsz akár terhes, várandós kismama is vagy akinek még van teje. Bármilyen hölgy kereshet bármilyen vágyával.
Leveleket privátban várom
Leveleket privátban várom
Sziasztok! Ma estére keresünk egy nem szakállas bi srácot (csak orál) hármas játékokra! Merj arcos fotót küldeni, anélkül nincs tali. Nem baj, ha nem dohányzol! Tata
Ma este szopnék, Tata, Komárom megye. Akár kíváncsi heterot is!
24-én, koradélután, Kaposváron hellyel rendelkező pasit vagy pasikat, esetleg párt keresünk. Olyat aki amugy is ott lenne, nem miattunk. Csak üzenetben
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám . hölgyek , párok írjatok bátran.