Ha szeretnél szopatni vagy dugni egy 40 éves magas férfias pasit akkor írj.diszkréció ,higiénia adott elvárt ,hely van Bp
Face-sittinghez keresek fital lányt / hölgyet, aki rejtett vágyát szeretné kielégíteni azzal, hogy ráülne egy ötvenes, jóképű pasi szájára és ebben a helyzetben többször el is élvezne. Nem kéne, hogy más történjen, de ez sokáig. Intelligencia lényeges!!
Sziasztok! Olyan nővel ismerkednék aki anál imádó vágyik a popsis örömökre ! Szolnok és környéke ...Várom üzidet!
Badacsony környékén ismerkednék
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-65 év közötti hölgyet vagy hasonló korú biszex iránt érdeklödő férfitagú párt keresek mindkét fél örömére!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok 07,07 Péntek estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Salgótarján- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös (21-es út) és 23-as út mentén Eger-Ózd vonalon keresek normális, férfias biszex pasit, mint én vagyok! Legyél férfias, intelligens, diszkrét és 80 kg fölötti! Írj privát üzenetet!
nőt vagy párt keresek ma estére debrecenben vagy nyiregyházán részletek privátban
Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Salgótarján- Pásztó- Hatvan- Gyöngyös (21-es út) és 23-as út mentén Eger-Ózd vonalon keresek normális, férfias biszex pasit, mint én vagyok! Legyél férfias, intelligens, diszkrét és 80 kg fölötti! Írj privát üzenetet!
győri ötvenes hölgyet keresek diszkrét kapcsolatra!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen is vagy ha csak szeretné hogy masztizzunk az is oké, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós pasi vagyok
Kaposváron ki keres egy nemfüggetlen kanos férfit? Privire írj!
------ > Diszkréten ismerkednék (orvos, ügyvéd, mérnök, pm, tesi tanár bácsi stb...) aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm ------ >Adatlap
Mai és holnapra keresnék szexpartnert aki eljönne hozzám Tiszafüredre.
Mai nap keresek kölcsönös orálra aktív férfit, vagy párok jelentkezését is várom.
De nem feltétel viszonozni,kezdésnek adok egy kis masszázst.Kecskeméten helyem van,írj privátban. Szép napot!!
De nem feltétel viszonozni,kezdésnek adok egy kis masszázst.Kecskeméten helyem van,írj privátban. Szép napot!!
Biszex férfias srác van itt? 80 kg fölötti, igazi férfias normális bi srác érdekel! Salgótarján -Eger--Gyöngyös- Hatvan-Ózd? Írj privát üzenetet!!!
Budapesten , Sashalmon biztosítanék párocskáknak ingyen,csak az élvezetért búvóhelyet alkalmanként ! Szívesen lennék a kukkolójuk,vagy igény szerint be is csatlakoznék a búvóhelyért cserében !
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.