Vas megyei nimfomanias nő ? Toronyban van helyem kamionban szívesen nyalnek egy hatalmasat imadom a nagy szoros puncit
sziasztok nyiregyházán ismerkednék ápolt 40es magyar pasi vagyok
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Hatvanba, vagy környékén keresek szeretőt!
Fehervaron közöshokira vki szabadban?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Búvóhelyem van BP.7.ker.-ben.
Sportos fiatal srackent csinos Holgyeket, parokat keresek Budapesten alkalmi talalkozasokra adatlapom szerint hajnali, vagy napkozbeni talalkakra. III, V, XIII ker?
Sziasztok!
Budapesti, potens férfi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal. Fogadni tudok. Utazni viszont csak budapesten belül. wink
Ön magamra és a környezetemre igényes vagyok. Hosszútávú szex kapcsolat kialakítása lenne a célom.
Üdv
Z
Budapesti, potens férfi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal. Fogadni tudok. Utazni viszont csak budapesten belül. wink
Ön magamra és a környezetemre igényes vagyok. Hosszútávú szex kapcsolat kialakítása lenne a célom.
Üdv
Z
Diszkréten ismerkednék aktív bi férfival. +40 max. 60-ig. Vagy nagyon férfias aktív, kezdő is. Heves vm, helyem van ha úgy alakul....
Diszkréten nálam a profil alapján.
Sziasztok, van itt valaki a Mátra környékéről? Gyöngyös Parád Mátraderecske?
Sziasztok! Tartós,diszkrét házibarátot keresünk!
Kíváncsi jófej laza hetero srácot urat keresek aki rendszeresen és sokat hokizik,imádja puncit ,a jó szexfilmeket,meginna velem egy jó sört,bort,és akivel beszélgetni is lehet.Fontos hogy olyan személyt keresek aki akar is találkozni és nem hetekig ígérget,ezt kérlek vedd figyelembe!Pestmegyei srác vagyok,helyem van!
Szép jó napot mindenkinek.
Megpróbálom megint hátha.
Nem függetleneknek is.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Megpróbálom megint hátha.
Nem függetleneknek is.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Debrecenbe elhanyagolt férjet, férfias pasit orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen de masztiba is benne vagyok diszkréció, ápoltság adott és elvárt kor alkat nem számít. Én férfias mackós pasi vagyok.
Sziasztok! Ma este lenne kedve nőnek vagy párnak kalandozni bpn? Ápolt normális férfi vagyok! Helyem sajnos nincs, utazni tudok! Sziasztok!
Soft, hard, extrém, fétisek, vagy bármi ami mindkettőnket izgat... Nő, férfi, pár, csoport... Olvass adatlapot! Bővebben Privát üzenetben!
Zalaegerszegen 21 után pasi akit szophatok?
Sziasztok! Hölgyet vagy párt keresek nemi életem felpezsdítésére.
Autóm van, helyem nincs.