Diszkréten nálam a profil alapján.
Esztergom környéki párt keresünk délutáni találkozásra. Szeretői kapcsolatban vagyunk.
Sárváron vagy környékén Nőt, esetleg Párt keresek!
Sziasztok!
Aki már írt ne írjon,aki szimpi volt azzal felvettük a kapcsolatot.
Komoly házibarátot keresünk!
Aki már írt ne írjon,aki szimpi volt azzal felvettük a kapcsolatot.
Komoly házibarátot keresünk!
Nem vagyok független de keresek szexpartnert hosszú távon. Elhanyagolt férj vagyok. Csak szex és más dolgok.
Kedves Hölgyek!
Keresek egyetlen hölgyet, aki diszkrét, önmagára is ad, megbízható
és hosszabb távra szeretői viszonyt keres. Budapesten 3. kerületben élek.
Előny ha jó a humoros és rugalmas vagy .
Keresek egyetlen hölgyet, aki diszkrét, önmagára is ad, megbízható
és hosszabb távra szeretői viszonyt keres. Budapesten 3. kerületben élek.
Előny ha jó a humoros és rugalmas vagy .
Zalaegerszegen hétfőtől szerdáig délután öttől este kilencig szopnék. Helyem van. Privit írj. Köszi.
Orális kényesztetésre keresek hőlgyet Bp. és környéke!!!
sziasztok nyiregyháza és környéke valaki?
Diszkrét korrekt partnert keresek csak szex céljából Budapesten holnap délelőtti órákra.
Szép jó reggelt mindenkinek.
Megpróbálom megint hátha.
Igérgetők kíméljenek.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze. Írj levelet.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Megpróbálom megint hátha.
Igérgetők kíméljenek.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze. Írj levelet.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Sziasztok! Sopron és környékén hölgyet keresnék sportos férfiként ha magadra ismersz írj és beszéljük meg
Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Bi uni férfi vagyok. A párom jelenlétében kényeztetlek, az ő domináns parancsára, akivel szex kizárt. Viszont megsimogathatod, ő is megsimogat, de ha akarod meg is büntet, akár szóbeli, akár tettbéli fenyítést alkalmazva, s a végén éreztetve dominanciáját, a farkadat megmarkolja és jól a számba nyomja, ahova a végén bele is élvezhetsz.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Eger-Ózd- Salgotarjan-Pásztó- Hatvan, 21-es, 23-as főút vonalán vannak itt normális, férfias biszex srácok, férfias adottságokkal, akikkel diszkréten lehet ismerkedni? Írj privát üzenetet!

Vas megyei nimfomanias nő ? Toronyban van helyem kamionban szívesen nyalnek egy hatalmasat imadom a nagy szoros puncit
sziasztok nyiregyházán ismerkednék ápolt 40es magyar pasi vagyok
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen!
Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!