Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék!
Lennék szerető !

Zalaegerszegen ma kora este pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem lesz.
Sziasztok! Holnap napközbeni szabadidőm kellemes eltöltésére keresek hölgyet vagy párt. Ápolt, igényes, helyesnek tartott, nem független pasi vagyok. Érd, Bp és ezek környéke játszik, hely kell, de autó van, mobilis vagyok.
23 éves, sportos, izmos srácként kényeztetnék idősebb hölgyeket.
Diszkréten ismerkednék. Szexhaverság?
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebb aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Vagy nagyon férfias 35+-os.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Eger, Heves megye és környéke
Közös hoki, orál és ...
Viszonylag kezdő bi passzív vagyok. Inkább a tőlem idősebb aktívak érdekelnek, +40 max. 60-ig.
Vagy nagyon férfias 35+-os.
Öltöny, egyenruha? Szőrös test!
Eger, Heves megye és környéke
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
Győrben keresek ötvenes -hatvanas hölgyet diszkrét kapcsolatra!
Salgotarjan-Hatvan-Eger-Ózd vonzáskörzetében keresek normális, diszkrét, nyitott, férfias (minimum 80 kg) férfias biszex pasit minden jóra! Diszkréció alapvető! Van itt valaki ilyen? Írj privát üzenetet!
Sziasztok. Ma este van olyan Hölgy vagy Pár Szigetszentmiklós és környékén aki szívesen kalandozna?
Kaposvári nős ferfi vagyok. Olyan kaposvári hölgy írjon, akit a párja hanyagol, vagy külföldön dolgozik és így kevés a szex!
Sziasztok!
Igényes pasiként párt vagy hölgyet keresek hetero alapon! Utazni tudok!
Igényes pasiként párt vagy hölgyet keresek hetero alapon! Utazni tudok!
Hátha valaki magára ismer:
Eger és környéken férfias bi aktív kandúr

Sose hittem volna, hogy Magyarországon ennyi faszra vágyó pasi van. Nincs bajom vele, egyszerűen csak megdöbbent, hogy bármelyik topicot nézem, tele van ilyen keresővel.
Laci vagyok nem független ezért a diszkréció fontos
Holnap este szívesen csatlakoznék párokhoz a Hölgy örömére!
Heves és környékén utazni tudok!
Szép estét!
Holnap este szívesen csatlakoznék párokhoz a Hölgy örömére!
Heves és környékén utazni tudok!
Szép estét!
Hölgyet kényeztetnék vagy párhoz csatlakoznék!
A hely megoldható! Több infó az adatlaponon!
Szép estét!
A hely megoldható! Több infó az adatlaponon!
Szép estét!
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Idősebb urat keresek, aki a számba spriccelne.
Zalaegerszegen most pasi? Orálisan kényeztetnék.