Hali !Csak szopni tudó és szerető hölgyet keresek !
Jo napot.
27.én most szombaton nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Kaja, pia, műsorok, stb..
Ismerkedésre szuper hely. Még akármi is lehet.
Én ott leszek, gyertek ti is.
27.én most szombaton nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Ismerkedésre szuper hely. Még akármi is lehet.

Csepeli hölgyet lányt kényeztetnék
Szép reggelt mindenkinek!
Gyöngyösi vagy környékbeli hölgyekkel,párokkal ismerkednék diszkrét alkalmi vagy állandó kölcsönös és odaadó örömszerzésre!
Gyöngyösi vagy környékbeli hölgyekkel,párokkal ismerkednék diszkrét alkalmi vagy állandó kölcsönös és odaadó örömszerzésre!
Fehervar vki, kalandra?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Erre a hétre keresnék heteró alapon kellemes kikapcsolódási lehetőséget, nő, nők, párok személyében... (04. 22-04. 28)
Sziasztok!
Szegedi szőke hajú, hármasban tapasztalt srác megbízható hölgyet vagy párt keres valós találkozásra. A diszkréció és ápoltság nálam adott és elvárt. Akár rendszeres találkozásokra is nyitott vagyok, ha megvan a kémia köztünk. Kérem csak azok írjanak, akik komolyan is találkoznának
Szegedi szőke hajú, hármasban tapasztalt srác megbízható hölgyet vagy párt keres valós találkozásra. A diszkréció és ápoltság nálam adott és elvárt. Akár rendszeres találkozásokra is nyitott vagyok, ha megvan a kémia köztünk. Kérem csak azok írjanak, akik komolyan is találkoznának

Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok.Heteró pár, játszó társa lennék, Budapesten.
Jo reggelt.
27.én nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Ismerkedésre szuper hely. Még akármi is lehet
27.én nagykátai strand parkolrészén nagy rendezvény lessz.
Ismerkedésre szuper hely. Még akármi is lehet

sziasztok, 50 éves orokifju vagyok és unatkozó háziasszonyokat nyalnék Hollandiában. Purmerendben házhoz megyek. szólj bátran.
A jövő hét (04. 22-28) folyamára keresgélek hölgyet, párt közös kikapcsolódáshoz... Kizárólag heteró alapon Közép-Magyarország...
Sziasztok !
Valóban nagy méretet kedvelő, heteró pár, játszótársa lennék Budapesten !
Csak heteró!!
Valóban nagy méretet kedvelő, heteró pár, játszótársa lennék Budapesten !
Csak heteró!!
Sziasztok !
Szolnoki nem független csinos nővel ismerkednék !
Szolnoki nem független csinos nővel ismerkednék !
Zalaegerszegen ma este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok!
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék ma és holnap.
Ha érdekel, írj!
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék ma és holnap.
Ha érdekel, írj!

Ma délelőtt keresem vékony/ normál testalkatú intelligens, nem tolakodó szexpartneremet Bp-en a Nyugatinál. Hely megoldott. Privátban keress.
Sziasztok!
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék a hölgy örömére hetero alapon Pécsen!
Ha kerestek férfit harmadiknak!
Kérdésekre szívesen válaszolok!
Képeim vannak fent!
Párhoz vagy hölgyhöz csatlakoznék a hölgy örömére hetero alapon Pécsen!
Ha kerestek férfit harmadiknak!
Kérdésekre szívesen válaszolok!
Képeim vannak fent!
Mára keresek érzéki masszirozásra és finom pettingre Nőt Balatonlellén