Sziasztok lányok,hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Ha elhanyagolt vagy esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak amiket otthon nem kapsz meg vagy beszélnélgetnél esetleg el mondanád valakinek a vágyaidat titkaidat én vagyok az. Szeretnék egy partnert akivel kizárólag interneten keresztül akár név nélkül arc nélkül diszkréten. skye
Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfőn este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Sóskúton valaki 15:00-17:00ig?
Baranya megyében keresek diszkrét kapcsolatra idősebb hölgyet, vagy párt akihez csatlakozni lehet
Sziasztok! Hölgy társaságát keresem Kecskemét közelében.
Elhanyagolt nőt keresek aki törődésre vágyik… Pest megye és Budapest régióból. Diszkréció adott és elvárt!
Sportos 40es magas férfi vagyok, kellő fantáziával és intelligenciàval. Írj
Sportos 40es magas férfi vagyok, kellő fantáziával és intelligenciàval. Írj
Sziasztok
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit aki megszoptatna
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit aki megszoptatna
Zalaegerszegen a hétvégén mindkét nap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Sziasztok! Rámirhatna egy Nyiregyi hölgy???
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék.
Szeged, Kecskemét, Pest vonalon, ma este hölgy, pár randevú? Írj privit! Köszönöm
Sziasztok! Megpróbálom a lehetetlent. Kecskeméti vagyok. Korban hozzám illő hölgy társaságát keresem hosszú távra. Lehetőleg olyat keresek, aki hozzám hasonlóan szintén magasabb libidóval rendelkezik. Én 37 éves, 171 cm magas, átlagos testalkatú férfi vagyok. Kitartó. Imádom a csikló orgazmust.
Zalaegerszegen a hétvégén mindkét nap este 21 után pasit kényeztetnék orálisan. Privátban egyeztessünk. Köszi.
Sziasztok Holnap a Balaton közepén minden lehet, de semmi sem kötelező
Sziasztok
Rendszeres,diszkrét kapcsolatra keresek partnert,az élvezetekért.
Nős vagyok,nem baj,ha Te is házas vagy.
Bonyodalmaktól mentesen…
Rendszeres,diszkrét kapcsolatra keresek partnert,az élvezetekért.
Nős vagyok,nem baj,ha Te is házas vagy.
Bonyodalmaktól mentesen…
Sziasztok!Ma délutánra, estére keresek párt vagy bi pasit.Uni/passzív vagyok.Hely megoldható Zirc környékén!Írjatok privátban!
35-50 év közötti, a Balaton déli partján hellyel rendelkező, jó képű, jó vastag (6cm, vagy felette), de nem hosszú farkú férfit keresek, a férjem társaságában való kényeztetésemre, július 22-28 közötti időszakra. A férjem orálisan előkészít, te pedig megdugsz. Enyhe bi aktív beállítottság előnyt jelent. Esetleg pár ismeretségét is keressük, a fenti időpontra. Telefonon tudjunk egyeztetni.
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Szopnék élvezésig Kecskeméten kíváncsi hetero pasit
Biszex, aktívat/heteroflexibilist keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!