Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.Diszkrét vagyok!
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Üdv
Z
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 18. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 18. csütörtök 08:19
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen ma délelőtt pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem adott.
Zalaegerszegen ma délelőtt pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem adott.
Sziasztok!
Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt Bp, Érd és ezek környékén. Hosszabb távra is, de július 31-én este/éjjel szabad leszek és augusztus 12-től pár napon át végig, ezekre a napokra keresnék szexéhes partnert.
Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt Bp, Érd és ezek környékén. Hosszabb távra is, de július 31-én este/éjjel szabad leszek és augusztus 12-től pár napon át végig, ezekre a napokra keresnék szexéhes partnert.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok!
Üdv
Z
Üdv
Z
Nem független hölgy vagy itt a közelembe?
Elhanyagol az urad?
Vagy egy olyan páros vagytok hogy kéne mégegy pasi?
Írj nekem bátran, és összehozzuk az élvezetet.
Elhanyagol az urad?
Vagy egy olyan páros vagytok hogy kéne mégegy pasi?
Írj nekem bátran, és összehozzuk az élvezetet.

Diszkrét klímás lakásomban egy kellemes pipa Neked

Bi és hetero pasi is írhat, aki kipróbálná.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 07. 16. kedd 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 16. kedd 20:02
Törölt felhasználó (3054102)

Zalaegerszegen holnap egész délelőtt ráérek, pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Kb 50 éves korig érdekel a dolog. Privátban keress köszönöm szépen.
Zalaegerszegen holnap egész délelőtt ráérek, pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Kb 50 éves korig érdekel a dolog. Privátban keress köszönöm szépen.
Templom egere esti cincogásokhoz szexkedvelő hölgyet, illetve ilyen hölgytagú párt keres..
Üzeneteket ide a főkiadóba, "Miki 516" jeligére kérem...

Ötvenes éveiben járó, sportos, értelmiségi férfi vagyok, intelligens, olyan egymást szerető házaspáral szeretnék megismerkedni, inkább a középkorú, vagy idősebb korosztályból, akikhez csatlakozhatnék, mindkét fél örömére.
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Mivel nekem szinte semmi tapasztalatom nincs a hármas terén, jó lenne, ha a pár is így lenne, tapasztalt, vagy swingerező párokat nem keresek.
Én nem vagyok igazán biszex, hetero kapcsolatban élek, inkább egy sokoldalú, kíváncsi embernek tartom magamat.
Testi tulajdonságok nem elsődlegesek, fontosabb az élvezés képessége és a naturalitás, a természetesség, mint a kinézet, vagy az életkor.
Nem vagyok független, de igyekszem figyelni az üzeneteket.
Köszönöm!
Face sittinget szerető, vagy kipróbálni vágyó fiatal lányt keresek, akinek aláfekhetnék és a számra ülve töltene huzamosabb időt, majd elélvezne. Részemről az sem gond, ha le sem vetkőzöm. Szerepjátékokra és extremitásokra is nyitott vagyok az egészség határain belül. Ötvenes, tapasztalt, nem független férfi vagyok. Budapest és az ország keleti része.
Ma este a 13. Kerülethez közeli lakásomban nőt vagy párt fogadnék hetero alapon az elképzeléseteknek megfelelően. Légkondival rendelkezem. Utazni is tudok. Magas, jóképű, férfias, intelligens valós férfi vagyok, aki nem csak levelez, hanem a tettek mezejére lép. Egyeztessünk privátban

Jövő hétre keresek partnert szabadság kellemes eltöltésére GYMS és a környező megyékből

Sziasztok!
Szerda délután heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem
Szerda délután heteró alapon pár, illetve hölgy játszótársa lennék Budapesten!
Valóban 23-valós mérettel rendelkezem
Sziasztok!
Kötetlen,komplikáció mentes kapcsolatot keresek.
Házas vagyok,ha Te is,az se baj.
Élvezetekért…Privátban
Kötetlen,komplikáció mentes kapcsolatot keresek.
Házas vagyok,ha Te is,az se baj.
Élvezetekért…Privátban
Zalaegerszegen holnap egész délelőtt pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Kb 50-ig. Privátban keress köszönöm szépen.