Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok
Aktív pasi keresek aki ma Ózdon vagy környékéről kezdő 29 éves mackós srácot szopatna?
Aktív pasi keresek aki ma Ózdon vagy környékéről kezdő 29 éves mackós srácot szopatna?
Sziasztok
Aktív pasi keresek aki ma Ózdon kezdő 29 éves mackós srácot szopatna?
Aktív pasi keresek aki ma Ózdon kezdő 29 éves mackós srácot szopatna?
Nem vagyok független …
Budapest-Pest-megyei srácot keresek,maszti vagy orál kalandra.Hetero pasival is ismerkednék,normál baráti hangulattal.Napközben van szabadidőm.Többit privátban megbeszéljük.
Aki csak levelzgetne kérlek nee
Budapest-Pest-megyei srácot keresek,maszti vagy orál kalandra.Hetero pasival is ismerkednék,normál baráti hangulattal.Napközben van szabadidőm.Többit privátban megbeszéljük.
Aki csak levelzgetne kérlek nee
Sziasztok
Aktív pasi ma Ózdon 29 éves mackós sráchoz?
Aktív pasi ma Ózdon 29 éves mackós sráchoz?
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Aktív nagy szerszámmal rendelkező férfiakat keresek Budapest és környéke
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Budapesti ápolt 60-as pasi hölgyet keres.
Budapesten, férfias passziv sub 34/190/95 keresi diszkrét szexkapcsolatra partnerét. Ha nem gond hellyel rendelkező partnert keresek

Megismerkednék olyan kíváncsi hetero sráccal,úrral aki már rég ki akarja próbálni milyen ha egy srác orálisan kielégíti,úgy ahogy Te szeretnéd és ameddig csak bírod.Garantáltan nem fogsz csalódni!Igényes ápolt vékony srác vagyok,helyem van de akár hozzád is elmegyek.Kérlek csak akkor írj ha valóban szeretnéd és tényleg van szabad időd!Hitegetők ne!Köszönöm!Pestmegyei vagyok!
Sziasztok
29 éves mackós alkatú kezdő srác szeretné ha valaki ma Ózdon megszopatná esetleg nyalatna .
Dominancia illetve nagyobb méret előny de bármit meghallgatok.
29 éves mackós alkatú kezdő srác szeretné ha valaki ma Ózdon megszopatná esetleg nyalatna .
Dominancia illetve nagyobb méret előny de bármit meghallgatok.
Sziasztok! Nem függetlenként keresem titkos partnerem 20-50 közötti hölgy személyében...
Sziasztok! Nős pasiként keresek diszkrét, ápolt partnert rendszeres egyuttlétekhet! Egri vagyok így a környékről keresek!
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is
Budapesten csatlakoznek szolo fiúként párokhoz vagy hölgy hoz
Kecskeméti párt keresek
Igényes csajos pasi vok. Smink paróka combfix stb.
Aktív pasit vagy többest keresek.
Szopok nyelem a gecit és baszható vok.
Helyem van de utazók is.
Aktív pasit vagy többest keresek.
Szopok nyelem a gecit és baszható vok.
Helyem van de utazók is.
sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Pécs