Sziasztok
Párom kényeztetesére keresünk
Férfi partnert ,aki vállalja hogy szemkötőt visel az akció során.
Kölcsönös orális kaland lenne.......hölgyet nyalnánk,ő pedig viszonozná a szájával
Tapolca max 35km-es vonzáskörzetéből keresünk partnert
Párom kényeztetesére keresünk
Férfi partnert ,aki vállalja hogy szemkötőt visel az akció során.
Kölcsönös orális kaland lenne.......hölgyet nyalnánk,ő pedig viszonozná a szájával
Tapolca max 35km-es vonzáskörzetéből keresünk partnert
Igényes pasi ként igényes párhoz csatlakoznék hetero alapon!! akár ma este éjszaka!
Dombóvári 29 éves nem független srác vagyok. Hétköznap délelöttönkéntre keresem kis perverzkedésre vágyó szeretőm

Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Budapesti 60-as ápolt pasi hölgy partnerét keresi.
A közelembe keresek olyan hölgyet aki igényelne engem akár adatlapom szerint leirtakon belül.

Sziasztok! Nyiregyháza környéke? Magányos nő vagy irj rám
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Csinos milf (44) partneremnek keresek fiatal nem nagy méretű pasit max 26-28 éves korig. Ápoltság diszkréció ,kedvesség adott és elvárt. Esetleg bi is szóba jöhet. Jelentkezés a társkeresőben lévő címen. Fotó Nagy előny!
Elhanyagolt férj elhanyagolt hölgyet anyukát keresek hosszú távon sexkapcsolatra. A jó fiúk hoppon maradnak?
Kedd éjszaka, csinos pár vendége lennék Nyíregyházán. Biszex hármas is nagyon vonz, ebben az esetben a passzív bi szerepben lennék. Írjatok bátran! Nem, szóló srácok még mindig nem! Te sem!
Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Ha érdekel írj
Ha érdekel írj
Nagyikat nyalnék ájúlásig,higénia diszkéció fontos.Pécs
Sziasztok! Párhoz, Bi párhoz csatlakoznék, házibarátként elhanyagolt feleséget kényeztetnék, akár a férj jelenlétében is!
Sziasztok! 45 ös nagyon csinos sexi ápolt nő keres napközbeni gyors programra igényes ápolt joképü ffit! Balaton és kke!!! KÉREM CSAK ÁPOLT IGÉNYES JOKÉPÜ FFI IRJON!
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én ápolt diszkrét macis 30-as pasi vagyok.
Sziasztok van valaki aki beszélne és vissza is ir csajt keresek
Kaposvári nős férfi vagyok. Kaposváron van e olyan hölgy aki néha meghívna egy kávéra, és esetleg be is kapna? Puncinyalással viszonoznám a kedvességed. Privire írj!
Elhanyagolt férj titkos szeretőt keres hosszú távra. Kor alkat nem számít. Maszsàzs is ha az kell. Szeretőt.
Alkalmi hölgy partnerem keresem ma M5-M0-M1 útvonal mentén.