titkos szeretőt keresek...hölgy személyében...
Sziasztok ! Szolnoki vagy közvetlen közeli csinos nem molett nővel ismerkednék ! Adatlapon megtalálsz ..
Várom az üzenetet és kezdjünk csevegni ...
Várom az üzenetet és kezdjünk csevegni ...
Sziasztok! Csütörtök napközbeni szabadidővel, ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt Érden, Bp-n vagy ezek környékén. Hely jó, ha van. 18/4 intimmel tudnék kényeztetni és állítólag nagyon jól nyalok

Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Sziasztok! Holnap napközben szívesen meglátogatnék egy hölgyet, párt vagy csini travit Bp-n, Érden vagy ezek környékén. Mások szerint helyes pasi vagyok, 18/4 intimmel, nem függetlenként keresek
Sziasztok.
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
Álpolt,igényes 40es házaspár vagyunk.
2 normális,ápolt és lehetőleg fiatalabb srácot keresnénk kizárólag a feleség örömére. Csak heteró és komoly szándékú fiúk írjanak. Előny ha 2 barát,ismerős,szex haver vagytok.
Köszönjük
45é. Szombathelyi pasi vagyok keresem azt a Nőt aki megújjazna és Strap-onnal felavatná a szűz fenekem.Bele ülnék a felcsatolt műfarkadba,hogy alaposan megdugj.Ha van esetleg olyan Nő aki ismeretlenül is megtenné?
A Strap-on szex adta örömeit szeretném megélni amikor engem dugnak meg felcsatolt műfarokkal egy fordított felállásban.
Pasik és Transzok nem érdekelnek.
Csak Nők vagy max Párok ahol a Hölgy engem dugna meg felcsatolhatójával.
Talállkozóhoz helyem van.
A Strap-on szex adta örömeit szeretném megélni amikor engem dugnak meg felcsatolt műfarokkal egy fordított felállásban.
Pasik és Transzok nem érdekelnek.
Csak Nők vagy max Párok ahol a Hölgy engem dugna meg felcsatolhatójával.
Talállkozóhoz helyem van.
Sziasztok ! Pàrral ismerkednèk
Üdvözlök mindenkit!
Független sportos,pasi vagyok!
Hölgyekkel,Párokkal ismerkednék,csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
Független sportos,pasi vagyok!
Hölgyekkel,Párokkal ismerkednék,csatlakoznék 20/5-ös intimmel,kellő tapasztalattal és hozzáértéssel!
Gyöngyösön fogadni is tudok!
sziasztok! ismerkednék, sportos, vékony, magas szakállas pasival, irj üzenetet, én egy sportot kedvelő kivánós lány vagyok, szióóó
__én független vagyok

pesten vastag farokkal valaki aki sokat kanos? haverkoda?
------ > Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok!
Ózdon valaki nem tenné be egy kezdő passzív szájába most?
Ózdon valaki nem tenné be egy kezdő passzív szájába most?
Zalaegerszegen ma pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van. Privátban egyeztessünk, köszönöm.
Sziasztok
Párom kényeztetesére keresünk
Férfi partnert ,aki vállalja hogy szemkötőt visel az akció során.
Kölcsönös orális kaland lenne.......hölgyet nyalnánk,ő pedig viszonozná a szájával
Tapolca max 35km-es vonzáskörzetéből keresünk partnert
Párom kényeztetesére keresünk
Férfi partnert ,aki vállalja hogy szemkötőt visel az akció során.
Kölcsönös orális kaland lenne.......hölgyet nyalnánk,ő pedig viszonozná a szájával
Tapolca max 35km-es vonzáskörzetéből keresünk partnert
Igényes pasi ként igényes párhoz csatlakoznék hetero alapon!! akár ma este éjszaka!
Dombóvári 29 éves nem független srác vagyok. Hétköznap délelöttönkéntre keresem kis perverzkedésre vágyó szeretőm

Kíváncsi hetero pasit szopnék Kecskeméten
Budapesti 60-as ápolt pasi hölgy partnerét keresi.
A közelembe keresek olyan hölgyet aki igényelne engem akár adatlapom szerint leirtakon belül.