Sziasztok. Holnap este (Péntek) szívesen csatlakoznék Baja vonzáskörzetében párhoz. Akár csak kukkolni is.
Üdv mindenkinek. Gyöngyös környékén keresnék nem függetlenként partnert. 183cm mackós alkatú, egy kis izgalomra vágyó pasi vagyok. Ha a környéken élsz és szeretnél ismerkedni, keress bátran, ígérem nem bánod meg.
Szigetszentmiklóson keresek nem független hölgyet ismerkedésre!42 vagyok és szintén nem független
Két férfi csinos nyitott sub nöt keres.
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten
Sziasztok!
Diszkrét kapcsolatra keeesek feleséget, baràtnőt, vagy tilosban jàró pàrt.
Diszkrét kapcsolatra keeesek feleséget, baràtnőt, vagy tilosban jàró pàrt.
Feleségetet, kényeztetnék, Sopron, Sopronkövesd környékén!
Adatlapom szerint keresek kapcsolatot.
Diszkréciom adott és elvárt.
Ha szimpatikus az adatlapom, keress felmlevélben, és érezzük jól magunkat.
Diszkréciom adott és elvárt.
Ha szimpatikus az adatlapom, keress felmlevélben, és érezzük jól magunkat.
Sziasztok!A héten keresek párt vagy bi pasit.Sokmindent kipróbálnék, fedezzünk fel új dolgokat.Uni/passzív szerep izgatna,Helyem van Veszprém és Győr között!Írjatok
Eger és vonzáskörzetében keresek állandó, megbízható 35+ férfi partnert. Ápoltság, megbízhatóság, intelligencia, szimpátia.
Idős nagy logó mellű dús szőrzetű hölgyet keresek.Pécs+30km
Sziasztok! Hellyel rendelkező ápolt nagyméretű biszex férfit bi párt házaspárt keresek Szekszárdon tartalmas kölcsönös szexre párnál mindkét fél örömére diszkréció adott és elvárt. Írj privátba!
Sziasztok !
Most péntek (2026.03.20.) délutánra keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Most péntek (2026.03.20.) délutánra keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Ismerkernék olyan ápolt, vidám,nagymamával aki hatalmas lògòs mellekkel büszkélkedhet, és élvezné ha egy mellmániás pasi hosszasan, akár òrákig kényeztetni a cickòit.
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Sok tejjel rendelkező kismamával is ismerkednék.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Ápolt, igényes, illemtudó,kàros szenvedélyektől mentes,45 éves pasi vagyok.
Sok tejjel rendelkező kismamával is ismerkednék.
Minden megoldásra nyitott vagyok!!!!!!!!!
Olyan hölgyet keresek akit izgatna egy kényeztető masszírozás!!!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Extra ha Roma az illető hölgy!
Helyem van de utazni is tudok!
Diszkréció adott és elvárt!
Két férfi csinos sub nöt keres.
Újpest központ közelèben keresnèk hölgyet, hektikus de rendszeres találkozókra.
Sziasztok! Elsősorban Baranyában, esetleg Somogy illetve Tolna megyében keresek hölgyet mindenféle jóra. Előny, ha valaki szereti ha jól kinyalják. Nem függetlennek előnyben.
Kamionos ,taxis ,fuvarozó férfit keresek aki űritene szájba vagy férfi popsiba
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!

Sigma76

laci-soferu
Judy