Van olyan idős 70-plusszos Hölgy, Fejérben, aki szereti a szexet és szeretné, ha egy normális ápolt pasi kényeztetné?
41/190/80 férfi vagyok. Kaposváron ismerkednék hölggyel titkos, anyagiaktól mentes kapcsolathoz.
Sziasztok!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést!
Budapesti, 40-es, jó megjelenésű férfiként kölcsönös szimpátia alapján csatlakoznék párokhoz, illetve ismerednék hölgyekkel hetero alapon!
Nem vagyok kamus! Helyem nincs sajnos.
Képgyűjtögető, válaszra sem méltató párok, hölgyek levelét nem várom!
Írj/írjatok és e-mailben (google, gmail chat, viber) folytassuk az ismerkedést!
Sziasztok Péntek estére keresek Bp - i hölgyet, párt helyet tudok biztosítani,
Análra keresek Hajdú-Biharban, mert nem lenne rossz, ha megdugna egy vékony farkú férfi! Mivel az első análon már túl vagyok, és nagyon tetszett, légyszi jelentkezzen már egy vékony farkú, aki dugna akár rendszeresen.
Sziasztok! Diszkrét, higiénikus párral illetve hölggyel ismerkednék hosszú távra privátban.Köszönöm!
Sziasztok Péntek estére keresek Bp - i hölgyet, párt helyet tudok biztosítani,
Párok hölgy tagjának diszkrét masszírozást igényeinek megfelelően vállalom!
Helyem van!
Helyem van!
sziasztok
Dél-Pesten keresnek esetleg ,unatkozo holgyet estere
helyem van de utazni is tudok
Dél-Pesten keresnek esetleg ,unatkozo holgyet estere
helyem van de utazni is tudok
Sziasztok! Párok hölgy tagját Masszíroznám
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Maximális diszkréció!
Hello
Hölgy Szekszárdon nálam egy kis kényesztetésre?
Írj privátba
Hölgy Szekszárdon nálam egy kis kényesztetésre?
Írj privátba
Sziasztok! Ma hölgyhöz , párhoz csatlakoznék k.barcika környékén!
Sziasztok
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Közelemből keresek hellyel rendelkező partnereket, titkos kapcsolatra, hétköznap délelőtti, vagy kora délutáni órákra. Hölgyekkel vagy párokkal ismerkednék. Párokkal megbeszélés kérdése, hogy kizárólag hetero alapon, vagy mindenki örömére találkozunk. Maximális diszkréció elengedhetetlen.
Extrém Nimfomániás Csaj vagy esetleg Nő vagy,
Keresek egy jófej hetero barátot,urat,srácot aki imádja a női testet,puncit izgató csajos masztizós szexvideókat,nagyon szeret hokizni(rendszeresen!) Benne volna egy jó közös hokiban,közben iszogatni,dumálni..a lényeg hogy érezzük jól magunkat.Igényes ápolt vékony sportos Pestmegyei srác vagyok.Helyem van,Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Maximális diszkréció!
Tűt a szénakazalban --- Érettebb bi vagy kíváncsi heteró aktív férfit keresek, Heves megye és környéke. Kellő intelligencia szükségeltetik! Adatlapom olvasd el kérlek! Megfejtéseket "Tű a szénakazalban" jeligére privát üzenetben várom!
Üdv! Hatvan környékén keresnék barátnőt vagy párt!
Ma lenne kedve valakinek egy kis kalandhoz Kecskeméten?Helyem van!
Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán szopnék kíváncsi hetero pasit.

Sigma76

(tini) Erica