50-es Hölgyet kényeztetnék, alkat mindegy, telt formákat is kedvelem! Nem kell, hogy szép legyél! Szeresd, ha a puncid orgazmusig nyalják! Budapest, hely van. 50-es, borotvált, kulturált férfi. Intim 17.
40/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Email.: szabadszex@gmail.com
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Láthatsz KATT IDE >>>> www.szexember.hu
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Kor - Alkat nem számit!
Hely budán a MAMMUT-nál.
Email.: szabadszex@gmail.com
Részletek és egyeztetés... Tel.szám.: 06-20-614-1035
Láthatsz KATT IDE >>>> www.szexember.hu

MA ismét az esztergomi nudista szaunában! Szívesen ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal!
40-es pasi kellemes mérettel (21/5cm). Ha érdekel,privátban keress légyszíves!

Holnap (PÉNTEKEN) ismét megyek az esztergomi nudi szaunába! Szívesen ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal !
12:00-től este zárásig ott leszek! 40-es pasi kellemes mérettel (21/5cm). Ha érdekel,privátban keress légyszíves!

Hölgyem
Kellemes, hosszabb távu, romantikus szeretői kapcsolatra vágyó
shármosnak mondott őszhaju ,barnaszemü férfi vár,
nagy potenciával és kényeztető odafigyeléssel önzetlenül.
- Teljes diszkréció .......
nem dohányzom
Írj ,69elefant@gmail.com
csók ......................
nem dohányzom
Írj ,69elefant@gmail.com
csók ......................
titkos kapcsi nyiregyen valaki?
Budapesten kulturált, csinos hölgyet kényeztetnék délelőtt illetve kora délután! Mobil vagyok.
Sziasztok!
Ma délelőtt hölgynek vagy párnak lenne kedve eljönni hozzám?Bp 20 ker du 13h ig van helyem.Ápolt férfi vagyok!
30 505 78 75
Ma délelőtt hölgynek vagy párnak lenne kedve eljönni hozzám?Bp 20 ker du 13h ig van helyem.Ápolt férfi vagyok!
30 505 78 75
titkos kapcsi békés megyébe?
Titkos kapcsolat Szabolcs megye?
Békéscsabai hölgyet, házaspárt keresek kötetlen kapcsolatra!
Hosszabb távú szexkapcsolatra keresek hölgyet 30-50 között. Búvóhely kell lehetőleg Budán de bérelhetünk is vagy lehet autóban is. Anyagiaktól mentes szimpátián és szexen alapuló normális kapcsolat érdekel, perverzióktól mentesen gyors randik és hosszabb szeretkezések is szóba jöhetnek. Hétköznap délelőtt esetleg kora délután (mivel nem vagyok független) Olyan lehetőleg nem duci hölgyet keresek aki szintén nem független, vagy szingli karrierista, de szüksége van a szexre. Normális diszkrét átlagos 46 éves 185 mgas 90 kilós hetero pasi vagyok, bátran írj ha érdekel egy ilyen kapcsolat, bármit megbeszélhetünk, de főleg személyesen. orion693@freemail.hu
Miskolcon titkos kapcsolat egy 40.es pasival?
Nagyon szívesen találkoznék diszkréten egy hölgyel ma délelött, vagy esetleg egy párral!
Sziasztok smile
Napközbeni szabadidővel rendelkező fiatal - fiatalos hölgyet esetleg egy nagyon szimpatikus párt keresek klublátogatásra és esetleg másra is ha úgy alakul smile Semmi sem kötelező, de a lehetőség adott alapon.
Napközbeni szabadidővel rendelkező fiatal - fiatalos hölgyet esetleg egy nagyon szimpatikus párt keresek klublátogatásra és esetleg másra is ha úgy alakul smile Semmi sem kötelező, de a lehetőség adott alapon.
Sziasztok! Egy 30-as miskolci pár olyan pasi jelentkezését várja, elsősorban 25-45 év között, aki a jövő hétfőn, azaz 2014. október 13-án a délelőtti órákban ráérne csatlakozni egy párhoz harmadik szereplőként! Kizárólag komoly érdeklődők jelentkezését várjuk és kérünk telefonszámot annak érdekében, hogy az ismerkedés valóban összejöjjön a jelzett időpontig!
Sziasztok 25/34 éves pár vagyunk pest megye Aszód mellet lakunk helyünk van utazni tudó pasit pasikat keresünk kellemes mérettel ,csak a hölgy örömére kellene be szálni fotóst is keresünk aki meg örökitené eggyüt létünket 20-40 éves korig merj utazni nem egy alkalomra keresünk pasit
06705916185
kataeskrisztian@gmail.com
06705916185
kataeskrisztian@gmail.com
Hölgyem
a képen nem én vagyok
Írj ,69elefant@gmail.com
csók .............................
a képen nem én vagyok
Írj ,69elefant@gmail.com
csók .............................
Hölgyem! Ápolt igényes ötvenes nem dohányzó férfi lehet a szeretőd ?
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
42 éves diszkrét, ápolt ,sportos Győri férfi alkalmi,tartós SEX partnert keres hölgy ,pár személyében.