41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket

Szia
Szívesen segítek.
Jani
06209872155 (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 09. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 09. péntek 10:39
Szívesen segítek.
Jani
06209872155 (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 09. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (922528)

Sziasztok! Keresünk egy szexéhes pasit, aki előttem jól megkefélné a páromat! Ha érdekel írj nekünk!
Kimondottan vékony, lehetőleg kis mellű, fiatalos, szeximádó lányt keresek,
szexuális jellegű kalandozások céljából.
Én egy jóképű, sportos, jó méretű, szexuálisan túlfűtött, nyíregyházi srác vagyok.
Ha magadra ismersz keress bátran, nem fogunk unatkozni azt garantálom. Közös wellnessek, kirándulások beiktatásával ismerkedhetünk, aztán meglátjuk működik-e a kémia smile
Esetleg párhoz is csatlakoznék a Hölgy örömére...
szexuális jellegű kalandozások céljából.
Én egy jóképű, sportos, jó méretű, szexuálisan túlfűtött, nyíregyházi srác vagyok.
Ha magadra ismersz keress bátran, nem fogunk unatkozni azt garantálom. Közös wellnessek, kirándulások beiktatásával ismerkedhetünk, aztán meglátjuk működik-e a kémia smile
Esetleg párhoz is csatlakoznék a Hölgy örömére...
Sziasztok! Keresünk egy szexéhes pasit, aki előttem jól megkefélné a páromat! Ha érdekel írj nekünk!
Sziasztok
Keresek...

Sziasztok. 36 éves, budapesti pasi hölgyhöz, párhoz csatlakozna ma este, kölcsönös szimpátia esetén. Írj privát üzenetet.

46 182 75 gödöllői pasi vagyok.
Lányt, hölgyet, párt keresnék kellemes időtöltésre. Gödöllő és környéke
Lányt, hölgyet, párt keresnék kellemes időtöltésre. Gödöllő és környéke
Csinos Nő szeretője lennék!Ápolt,diszkrét Pasi vagyok!
Olyan lányokat nőket keresek akikkel közösen maszturbálhatnék, semmi szex csak masztizás, max testre élvezés ha szeretnéd 18-48 év között. Masztizzunk egymás előtt, lehetsz házas független egy kis izgalom a asztizásban. akár nálad akár kocsiban vagy egy plázában a próbafülkében mylfba@gmail.com
Dabas ès közelèben, vagy Bp területen keresek nőt, vagy part buja órák letöltésére! tuzesszex69@mailbox.hu Kamuk N
E
M! (Ez egy válasz titkosan üzenetére (2015. 01. 03. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
E
M! (Ez egy válasz titkosan üzenetére (2015. 01. 03. szombat 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sopronba napközbeni hancúrozáshoz partnert keresek, minden jóban benne vagyok hely kell
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok! Fiúkat keresek elsősorban mert nagyon kiprobalnám milyen amikor megdugnak
mindenre nyitott vagyok. Kor lehet akármennyi.. Méret közepes vagy nagy mindegy. Dugnék is fiút ha arról van szó. Bármi lehet csak fiúval szeretném próbálni. Farkam nagy. Ha kell kép kűldök. Várom a kanos férfiak jelentkezését mert a fenekemen kiélhetik.magukat. írj bátran! Képpel és bemutatkozással jelenkezz erre az email címre: (fiuval.akarom@euromail.hu) Budapestiek inkább és legyen helyed!

Jóképű srác, magányos és unatkozó hölgyek titkos szeretője lenne.
Hajdúszoboszlói diszkrét hölgypartnerem keresem.
Sziasztok. 36 éves, budapesti pasi hölgyhöz, párhoz csatlakozna ma este, kölcsönös szimpátia esetén. Írj privát üzenetet.

kecskemèti hölgyet, párt keresek
alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény
esetén)
alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény
esetén)
Sziasztok!
szívesen masztiznék hölgyek, lányok előtt! Akár személyes találkozón, akár kamerán keresztül. Imádom ha néznek közben, de én is szívesen nézek csaj masztit passzívan! Párokat is megnéznék passzívan vagy aktívan! Sopron 60 km-es körzetében előny, helyet tudok.
esetleg fizetnék is! Pasik kíméljenek !!!
szívesen masztiznék hölgyek, lányok előtt! Akár személyes találkozón, akár kamerán keresztül. Imádom ha néznek közben, de én is szívesen nézek csaj masztit passzívan! Párokat is megnéznék passzívan vagy aktívan! Sopron 60 km-es körzetében előny, helyet tudok.
esetleg fizetnék is! Pasik kíméljenek !!!
Sopronba keresek holnap délelötti hancurra hölgy partnert. feri196906@citromail.hu
sziasztok szegeden keresek párokat szivesen kényeztetném a hölgyeket keresetek nem fogtok csalódni diszkrét higénikus pasi vagyok utazni is tudok messzebbre is