Sziasztok. 36 éves, budapesti pasi hölgyhöz, párhoz csatlakozna ma este, kölcsönös szimpátia esetén. Írj privát üzenetet.

kecskemèti hölgyet, párt keresek
alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény
esetén)
alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény
esetén)
Sziasztok!
szívesen masztiznék hölgyek, lányok előtt! Akár személyes találkozón, akár kamerán keresztül. Imádom ha néznek közben, de én is szívesen nézek csaj masztit passzívan! Párokat is megnéznék passzívan vagy aktívan! Sopron 60 km-es körzetében előny, helyet tudok.
esetleg fizetnék is! Pasik kíméljenek !!!
szívesen masztiznék hölgyek, lányok előtt! Akár személyes találkozón, akár kamerán keresztül. Imádom ha néznek közben, de én is szívesen nézek csaj masztit passzívan! Párokat is megnéznék passzívan vagy aktívan! Sopron 60 km-es körzetében előny, helyet tudok.
Sopronba keresek holnap délelötti hancurra hölgy partnert. feri196906@citromail.hu
sziasztok szegeden keresek párokat szivesen kényeztetném a hölgyeket keresetek nem fogtok csalódni diszkrét higénikus pasi vagyok utazni is tudok messzebbre is
Sziasztok!
Pesten élő miskolci srác vagyok, ünnepek alatt itthon tartózkodom.
Keresek nőt vagy párt kellemes kikapcsolódáshoz Miskolcon vagy környékén! Ma este/egész éjszaka ráérek.
183 cm vagyok 95 kg, rövid haj, szélesebb vállak, pár tetoválással is rendelkezem.
Alsó korhatár 18, felső korhatár nincs
Külsőben sincs kritérium, úgyis képcsere lesz, ha a szimpátia megvan mehet
Írjatok privátot!
Pesten élő miskolci srác vagyok, ünnepek alatt itthon tartózkodom.
Keresek nőt vagy párt kellemes kikapcsolódáshoz Miskolcon vagy környékén! Ma este/egész éjszaka ráérek.
183 cm vagyok 95 kg, rövid haj, szélesebb vállak, pár tetoválással is rendelkezem.
Alsó korhatár 18, felső korhatár nincs

Külsőben sincs kritérium, úgyis képcsere lesz, ha a szimpátia megvan mehet

Írjatok privátot!
Hölgyek, párok. Dec. 29.- én napközben vagy este szívesen találkoznék veled- veletek! Tibor, 36 éves, budapesti pasi.

Sziasztok Szeged és 100 km vonzáskörzetéből keresek hölgyet vagy párt érzéki normális szexuális együttlétre diszkrét higénikus ember vagyok nem hazudozok utazni tudok hely hotelbe megoldható irjatok az oldalamra szép napot
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Mindenre nyitott vagyok.

Sziasztok. Bonyodalmaktól mentes kapcsolatot keresek Bük-Sopron környékén. Kizárólag testi,vagyis szex kapcsolat érdekel, 18-60-ig hölgyet, esetleg párt.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok!
szívesen masztiznék hölgyek, lányok előtt! Akár személyes találkozón, akár kamerán keresztül. Lányos bulikon is szívesen kiverném. Imádom ha néznek közben, de én is szívesen nézek csaj masztit passzívan! Sopron 60 km-es körzetében előny, helyet tudok.
szívesen masztiznék hölgyek, lányok előtt! Akár személyes találkozón, akár kamerán keresztül. Lányos bulikon is szívesen kiverném. Imádom ha néznek közben, de én is szívesen nézek csaj masztit passzívan! Sopron 60 km-es körzetében előny, helyet tudok.
Üdv,
Normális, fiatal (24-30) párt keresünk szabadidőnk eltöltésére, elsősorban barátságra.
Nem ugrunk fejjel senki ágyába, először ismerkednénk, barátkoznánk, aztán a többi majd kiderül
Fontos: szimpátia, közelség, kor, igényesség, hasonló elképzelés
Üdv, T&É
Normális, fiatal (24-30) párt keresünk szabadidőnk eltöltésére, elsősorban barátságra.
Nem ugrunk fejjel senki ágyába, először ismerkednénk, barátkoznánk, aztán a többi majd kiderül

Fontos: szimpátia, közelség, kor, igényesség, hasonló elképzelés
Üdv, T&É
Ismerkednék , igényes csinos vonzó nökkel lányokkal , párokkal elhanyagolt unatkozó háziasszonyokkal , 26 éves veszprém megyei srác vagyok , nagyon igényes .ápolt , hetero alapon minden jóra nyitott vagyok nálam nincsnenek tabuk smile , érdekel a 3as is nagyon , meg a többes szex , is privát esetleg swinger bulik , departed1988@indamail.hu, ide várom az üziket smile , képet kérek én is küldök smile
Sziasztok
Nyíregyházáról keresnék lányokat, hölgyeket alkalmi vagy tartós szexre és minden jóra.
Én egy sportos nyíregyházi srác vagyok. A kor nem számít, de a vékony vagy nőiesen telt hölgyeket szeretem. Lehetsz perverz is .
E-mail: atez8888@gmail.com
Nyíregyházáról keresnék lányokat, hölgyeket alkalmi vagy tartós szexre és minden jóra.

sziasztok!Mi egy igenyes,(normal testalkatu) par vagyunk (n28 f34). A lany nagyon szexi, nagyon szep arcu,formas testu! Keresunk egy 25-35 kozotti igenyes PASIT,parom kozos (!!!) kenyeztetesere.(BP-en) Teljesen kezdok vagyunk,meg soha nem volt ilyenben reszunk,viszont nagyon ki szeretnenk probalni!
Esetleg szilveszterre gondoltuk,hogy osszehoznank a dolgot smile (pl egesz ejjel jol ereznenk magunkat mind a harman,tartanank egy jo kis gorbe estet,annyi szex-el amennyit csak tudunk! smile A szexben szinte mindent lehet! smile Ha erdekel a dolog kerlek irj egy emailt! (fotot arc nelkul tudunk majd kuldeni) Emailben megbeszeljuk a reszleteket,es ha szimpatikusnak talalunk/talalsz minket,egyeztetunk!
szexharmasbanbpkezdok.n28.f34@gmail.com
Esetleg szilveszterre gondoltuk,hogy osszehoznank a dolgot smile (pl egesz ejjel jol ereznenk magunkat mind a harman,tartanank egy jo kis gorbe estet,annyi szex-el amennyit csak tudunk! smile A szexben szinte mindent lehet! smile Ha erdekel a dolog kerlek irj egy emailt! (fotot arc nelkul tudunk majd kuldeni) Emailben megbeszeljuk a reszleteket,es ha szimpatikusnak talalunk/talalsz minket,egyeztetunk!
szexharmasbanbpkezdok.n28.f34@gmail.com
Egyszerűen csak egy egyszerű budapesti csajt keresek nem egyszerű szex csatákra smile
Leveleket privibe .
Leveleket privibe .
Sziasztok
Én egy sportos nyíregyházi srác vagyok. A kor nem számít, de a vékony vagy nőiesen telt hölgyeket szeretem. Lehetsz perverz is .
E-mail: atez8888@gmail.com

Szívesen masztiznék hölgyek, lányok előtt ! Imádom,ha néznek közben.
Passzív nézőt, nézőket keresek, de ha beszállsz, szívesen veszem. Közös maszti is érdekel, vagy csak végignézem, fotóznám, ahogy te csinálod. Párok szeretkezését is szívesen kukkolnám, vagy fotóznám, videóznám. Sopron környéke előny, helyem van!!!Pasik kíméljenek !!!
Passzív nézőt, nézőket keresek, de ha beszállsz, szívesen veszem. Közös maszti is érdekel, vagy csak végignézem, fotóznám, ahogy te csinálod. Párok szeretkezését is szívesen kukkolnám, vagy fotóznám, videóznám. Sopron környéke előny, helyem van!!!Pasik kíméljenek !!!
41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Mindenre nyitott vagyok.
Átlagnál nagyobb intim mérettel.
Mindenre nyitott vagyok.

Sziasztok. Feri vagyok 45 éves Bük környékén keresek 50-fölötti nőt esetleg párt.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu