Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre. Részletek az adatlapomon.
Hölgyet, párt keresek kellemes időtöltésre. Részletek az adatlapomon.
Sziasztok! Ma este hölgyhöz, párhoz csatlakoznék Budapesten.
177/80/50 ápolt férfi vagyok.
177/80/50 ápolt férfi vagyok.
26 éves bp-i diszkrét, ápolt srác keresi hölgy partnerét korhatár nélkül, ugyanilyen feltételekkel. Budapest és 50 km-es körben.
Sziasztok.Átlagos lányt,párt,pasit keresünk békésmegyéböl.Képet kérünk /arc,nemiszerv/ diszkrétek vagyunk és el is várjuk. email metinzuzo@gmail.com
sziasztok szegeden keresek hölgyet párt sportos diszkrét pasi vagyok utazni tudok 100 km belefér

Sziasztok. 36 éves, budapesti pasi hölgyhöz, párhoz csatlakozna holnap (péntek) este, kölcsönös szimpátia esetén. Írj privát üzenetet.

Sziasztok Soproni 50 +-os hölgyet keresek napközbeni hancúrozáshoz.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu

Hölgyet keresek Kecskemét környékéről! Akár támogatom is

kecskemèti hölgyet, párt keresek
alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény
esetén)
alkalmi
partnernek ( bi aktívként igény
esetén)
Szívesen csatlakoznék párokhoz a hölgy örömére. Kukkolás is érdekel, teljesen passzívan,vagy engem is nézhetsz maszti közben.Hely megolható. Sopron környéke előny.
Pasik kíméljenek!!
Pasik kíméljenek!!
Sziasztok! Ha unod az otthoni szexet, hétvégére keresünk egy szexéhes pasit ! Írj nekünk!
Üdvözlet mindenkinek! Kovács Zoltánnak hívnak és egy közvetítő cégnél dolgozom ahol első sorban lányokat és vagy párokat férfiakat keresünk minden földi jóra! Lehet ez a fotózástól a filmes akciókig minden! Lehet egy alkalmas pénz keresési lehetőség de lehet hosszú távú dolog is...itt semmi nem kötelező csak amit Te is szeretnél! Minimum egy pár soros bemutatkozó leveledet várom a proworkcasting@gmail.com címre természetesen fényképekkel együtt. Nem kell pucér fényképet küldened ha nem szeretnél filmben szerepelni hisz tudod...Semmi nem kötelező

holnap v.-ki?
Sziasztok!21 éves srác vagyok és ÉRETT HÖLGYET keresek kényeztetésre,de mindenben benne vagyok
Budapest és környékén (+100 km) átlagos, vagy vékonyabb testalkatú lányt, vagy ilyen pár hölgytagját masszírozná minden téren fáradhatatlan, lelkes masszőrsrác
Akár délelőtt, vagy napközben is, maximális diszkrécióval
Írj privit, ha érdekel

Írj privit, ha érdekel

41/187/90, Budapesti, férfias, férfi vagyok.
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035
Mindenre nyitott vagyok.
Csatlakozom Házaspárhoz is.
Email.: szabadszex@freemail.hu
Tel.szám.: 06-20-614-1035

26 éves srác vagyok , szívesen ismerkednék lányokkal párokkal , asszonyokkal ,minden jóra nyitott vagyok , hetero ,nagyon izgatnak a 30on felüli hölgyek vannak jó tapasztalataim , veszprém megyén belül , de max zala győr és fejér megyeik vas is beleférne , nagyon igényes közvetlen srác vagyok departed1988@indamail.hu ide várom az üziket

Szia
Szívesen segítek.
Jani
06209872155 (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 09. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 09. péntek 10:39
Szívesen segítek.
Jani
06209872155 (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 09. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (922528)

Sziasztok! Keresünk egy szexéhes pasit, aki előttem jól megkefélné a páromat! Ha érdekel írj nekünk!
Kimondottan vékony, lehetőleg kis mellű, fiatalos, szeximádó lányt keresek,
szexuális jellegű kalandozások céljából.
Én egy jóképű, sportos, jó méretű, szexuálisan túlfűtött, nyíregyházi srác vagyok.
Ha magadra ismersz keress bátran, nem fogunk unatkozni azt garantálom. Közös wellnessek, kirándulások beiktatásával ismerkedhetünk, aztán meglátjuk működik-e a kémia smile
Esetleg párhoz is csatlakoznék a Hölgy örömére...
szexuális jellegű kalandozások céljából.
Én egy jóképű, sportos, jó méretű, szexuálisan túlfűtött, nyíregyházi srác vagyok.
Ha magadra ismersz keress bátran, nem fogunk unatkozni azt garantálom. Közös wellnessek, kirándulások beiktatásával ismerkedhetünk, aztán meglátjuk működik-e a kémia smile
Esetleg párhoz is csatlakoznék a Hölgy örömére...