sziasztok olvasók!! Ma estére keresek partnert egy hölgy vagy pár személyében pesten!! Privát üzenetben várom a jelentkezést

Szívesen ismerkednék hölgyekkel ,diszkrét titkos kapcsolatot keresek

sziasztok komarom esztergom kronyeki parhoz csatlakoznek.
Hölgy partnerem keresem.
Én, ápolt igényes , Bp.-i férfi vagyok.
Korrekt, diszkréciómra számíthatsz
Írj; 69elefant@gmail.com
Írj; 69elefant@gmail.com
ma délután, hölgy vagy pár ? privát !

Komárom-Tata között, gyönyörű és nagyon diszkrét helyen lévő, igényesen berendezett nyaralómba helyszínt biztosítanék állandó és alkalmi pároknak a látványér cserébe. Persze igény esetén a részvételtől sem zárkózom el!
Szimpatikus egyedül érdeklődő emberek megkeresését is örömmel fogadom!

Sziasztok! Van egy álmom, hatalmasat szeretkezni egy érett, telt hölggyel. Ehhez keresek partnert, párokhoz is csatlakoznék.
Szeretőmet keresem akivel nem csak testileg hanem lelkileg is jól megértjük egymást! Szeretek hallgatni,de ha úgy alakul akkor a nyelvemet is jól használom...
Hölgy partnerem keresem.
Írj; 69elefant@gmail.com
Írj; 69elefant@gmail.com

Lányt vagy párt keresek szex kapcsolatra .
Elhanyagolt háziasszonyokat érett hölgyeket kényeztetnék ...
Sziasztok!
32 éves igényes srác ismerkednek hölgyekkel, párokkal Zala megyében.... Kellő szexuális tapasztalattal és az átlagnál nagyobb intim mérettel rendelkezem. Válaszokat privát üzenetben, vagy a pocakos1983@gmail.com mail címre várok...
32 éves igényes srác ismerkednek hölgyekkel, párokkal Zala megyében.... Kellő szexuális tapasztalattal és az átlagnál nagyobb intim mérettel rendelkezem. Válaszokat privát üzenetben, vagy a pocakos1983@gmail.com mail címre várok...
Diszkrét és izgalmas szexkapcsolatra keresek ápolt hölgyet.
Szia, én tuti hogy itt jártam és titkos kapcsolatot keresek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 30. csütörtök 07:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 30. csütörtök 07:36

Törölt felhasználó (901479)

Járt már valaha ebben a topicban Nő egyáltalán? Aki ugyanilyen kapcsolatot keres?
Szia, nagyon kár hogy olyan messze vagytok....én örömmel csatlakoznék
(Ez egy válasz McFly üzenetére (2015. 07. 29. szerda 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 29. szerda 16:43

Két hetero barát 37és 42 évesek vagyunk.Hölgyet,vagy pár hölgy tagját kényeztetnénk.Diszkréció fontos!! E mail:privatkapcs@gmail.com
én kunágotai vagyok és utazni is tudok.ha gonndoljátok szivesen,elmennék felétek
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 07. 31. péntek 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 07. 31. péntek 09:18

Törölt felhasználó (908156)

Sziasztok mi egy átlagos Gyula környéki pár vagyunk l30 f33.Ma estére keresünk pasit gyula környékéröl.Arc,és intim képet kérünk és skype elérhetöséget.Autod legyen mert az lesz a....
Email: metinzuzo@gmail.com
Email: metinzuzo@gmail.com
Sziasztok!
Baranya megyében elsősorban Pécs környékéről ismerkednék olyan Hölggyel, aki szívesen venné egy kedves férfi diszkrét közeledését.
Baranya megyében elsősorban Pécs környékéről ismerkednék olyan Hölggyel, aki szívesen venné egy kedves férfi diszkrét közeledését.

Sziasztok ma estére Keresünk Lányt Párt női bi párcsere többes felállásra mi 3 fiú 1 lány vagyunk VÁGYVADÁSZ nál Hely van Százhalombattán.