Sziasztok . Szegedi 40 éves aktív pasi keres titkos és diszkrét kapcsolatot , utazni tudok !

Szia. Aug. 20.- a vagy 21.- e estére lányhoz vagy párhoz csatlakoznék, akikkel kellemesen eltölthetnénk az estét.
37 éves, budapesti, nyitott pasi vagyok.

Sziasztok, egy forró vérű 50 év fölötti hölgyet keresek Bük-Sopron környékén.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Sziasztok.
Ma délelőtt mely párokhoz, nőkhöz lehetne csatlakozni Borod megyében?
Várom a leveleket privátban.
Utazni tudok.
Ma délelőtt mely párokhoz, nőkhöz lehetne csatlakozni Borod megyében?
Várom a leveleket privátban.
Utazni tudok.
Sziasztok . Szegedi 40 éves pasi keres hosszútávú , titkos és diszkrét kapcsolatot

Belevaló,szexuálisan túlfűtött hölgyel ismerkednék!

Sziasztok Hölgyeim!
Ápolt, igényes hölgyet keresek huncutkodásra Pécs és környékéről, esetleg messzebb is. 180/85/34 rövid, barna hajú, kék szemű férfi vagyok. pedrodela@citromail.hu címen megtalálsz.
Csók!
Péter
Ápolt, igényes hölgyet keresek huncutkodásra Pécs és környékéről, esetleg messzebb is. 180/85/34 rövid, barna hajú, kék szemű férfi vagyok. pedrodela@citromail.hu címen megtalálsz.
Csók!
Péter
Sziasztok. Aug. 20.- a estére keresek párt-, vagy lányt, akikkel- akivel kellemesen eltölthetnénk az estét.
37 éves, budapesti, nyitott pasi vagyok.

26 éves, borotvált, nem dohányzó, igényes srác keres péntek estére, egy vagy akár több éjszakás kalandra vágyó hölgyet! Helyem van!
Sziasztok, egy forró vérű 50 év fölötti hölgyet keresek Bük-Sopron környékén.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Levadásznám más feleségét.
Nagyon szeretnék megismerkedni egy okos, intelligens, ápolt, igényes, vonzó Nővel, aki hozzám hasonlóan napközben (főként délután) érne rá. Főleg az érettebb korosztály vonz (30-as, 40-es), velük jobban megvan az összhang. De persze a kor nem minden, nem meghatározó! Diszkrét, rendszeres, kellemes, laza kapcsolatra vágyom! Nem bárkivel, nem bármi áron!
Sziasztok.Análsexet kedvelő hölggyel vagy párral ismerkednék Nagykanizsa környékéről max. 40 éves korig
Sziasztok! Fiatal fiú ismerkedne balaton déli partján, priviben írjatok. 18-50 ig

Sziasztok!
Jövő heti, hétköznapi találkozóval csatlakoznék párhoz. Győr, Veszprém, Székesfehérvár, Budapest és környékén!
Nagy cici, molett alkat nem hátrány! Kortól függetlenül!
Elhanyagolt, nők is írhatnak akik szexre és egy kis gyengédségre vágynak!
Jövő heti, hétköznapi találkozóval csatlakoznék párhoz. Győr, Veszprém, Székesfehérvár, Budapest és környékén!
Nagy cici, molett alkat nem hátrány! Kortól függetlenül!
Elhanyagolt, nők is írhatnak akik szexre és egy kis gyengédségre vágynak!
Diszkrét kapcsolatra keresem Női partnerem.
Én igényes ápolt korrekt Bp.-i férfi vagyok.
Jelentkezz: 69elefant@gmail.com
Én igényes ápolt korrekt Bp.-i férfi vagyok.
Jelentkezz: 69elefant@gmail.com
Sziasztok!
Ma estére vagy holnap délelőttre keresek hölgy partnert, vagy párt .
Miskolc.
Ma estére vagy holnap délelőttre keresek hölgy partnert, vagy párt .
Miskolc.
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek 50 vagy afölötti hölgyet párt tartós szex kapcsolatra. feri196906@citromail.hu
Sziasztok!
Most délelőtt pár vagy lány aki tudna fogadni egy párt?
Veszprém-Várpalota környékén?
Most délelőtt pár vagy lány aki tudna fogadni egy párt?
Veszprém-Várpalota környékén?
Kellemes napot kívánok! Párokat, hölgyeket keresek a hétvégén Budapesten, helyem van és szívesen fogadok a lakásomban, de utazni is tudok és kellemesen masszírozom is. Válaszokat PÜ-ben várom