36 éves, 193cm magas, kék szemű, Bp-i, nős férfiként keresnék hosszútávú titkos kapcsolatra Bp-i hölgyet, 30-50 év között. E-mail: norskaudio@gmail.com
Hölgy partnert keresek...
én ápolt korrekt független Bp..i férfi vagyok
69elefant@gmail.com
én ápolt korrekt független Bp..i férfi vagyok
69elefant@gmail.com
Sziasztok!
Szeretettel meghívunk mindenkit szeptember 26-ára egy páratlanul páros házibuliba nyíregyházára. A kezdés időpontja 20:00 óra. Lesz minden mi szem-szájnak ingere: finom ételek, jó társaság, jakuzzi… A többi csak rajtatok múlik! Bejelentkezés kijelzett számról! Gyertek, legyünk jó sokan!
Tel: 06/70/623-2416
Szeretettel meghívunk mindenkit szeptember 26-ára egy páratlanul páros házibuliba nyíregyházára. A kezdés időpontja 20:00 óra. Lesz minden mi szem-szájnak ingere: finom ételek, jó társaság, jakuzzi… A többi csak rajtatok múlik! Bejelentkezés kijelzett számról! Gyertek, legyünk jó sokan!
Tel: 06/70/623-2416
Igényes párhoz csatlakoznék.
Nyíregyházi hölgyet keresek titkos kapcsolatra.
Sziasztok. Ma este párhoz- vagy lányhoz csatlakoznék Budapesten és környékén. 37 éves, független pasi.
én ápolt korrekt független férfi vagyok
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok. Holnap este párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén. 37 éves, független pasi.
én ápolt korrekt megbízható férfi vagyok
69elefant@gmail.com
én ápolt korrekt megbízható férfi vagyok
69elefant@gmail.com
sziasztok ma este Kecskemétre megyek szegedről ismerkednék hölggyel vagy párral is a hölgy örömére út közben mondjuk Félegyháza is jó keresettek bizalommal
69elefant@gmail.com
69elefant@gmail.com
Sziasztok!
22èves srác átlagos intim mèrettel keres hètfõn napközbeni találkozóra hölgyet, párt BP-n. Helyem van. Várom az üzeneteket.
22èves srác átlagos intim mèrettel keres hètfõn napközbeni találkozóra hölgyet, párt BP-n. Helyem van. Várom az üzeneteket.
Sziasztok!
24 éves fiatal pasi vagyok.Párhoz és lányhoz csatlakoznék kellemes együttlétekre.
Kor testalkat nem számít.Minden szimpátia kérdése.
várom az üzeneteket privátba
24 éves fiatal pasi vagyok.Párhoz és lányhoz csatlakoznék kellemes együttlétekre.
Kor testalkat nem számít.Minden szimpátia kérdése.
várom az üzeneteket privátba
BUDAPESTI, 36 éves, magas, nős férfi, keresne párt, ahol a hölgy párja által teleélvezett punciját kinyalhatná
norskaudio@gmail.com

norskaudio@gmail.com
Sziasztok párhoz lányhoz csatlakoznék a lány örömére szombaton napközben .
KKméten &k.-én keresek
Hello!Bp-n keresek...
Hölgyet keresek szeretőmnek....
Szimpátia esetén akár
más is alakulhat belőle
69elefant@gmail.com
Szimpátia esetén akár
más is alakulhat belőle
69elefant@gmail.com
Sziasztok. Bük környékén keresek egy elhanyagolt 50-körüli hölgyet tartós párna csatákra.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
Hölgyet keresek szeretőmnek....
Szimpátia esetén akár
más is alakulhat belőle
69elefant@gmail.com
Szimpátia esetén akár
más is alakulhat belőle
69elefant@gmail.com