Sziasztok Holnap estére keresek Bp-i párt,hölgyet,jó szexre

27 éves igényes srác vagyok, Most szombaton 26 án készülök a Tik takba sosem voltam még itt . De nagyon kíváncsian várom, ehhez keressek hölgypartnert aki elkísérne. Párokkal is szívesen ismerkednék a klubban smile mustang1932@citromail.hu .ide várom a leveleket.
Sziasztok!pénteken Bp-n hölgy vagy pár társaságát keresem... részletek az adatlapon

Elhanyagolt hölgyet,lányt keresek Zala megyéből,hely van,diszkréció elvárt!
belső leveleket várok.

Párokhoz csatlakoznék kizárolag a hölgy örömére vagy hölgyet keresek alkalmi szexkapcsolatra.18-45év közöt zagyva24@gmail.com-ra várom a jelentezöket vagy itt privátban.
Budapesten.
Sziasztok! Bp-n ismerkednék...
Sziasztok ma estére keresek Bp.párt,hölgyet akit húsvét alkalmából meg locsolhatók.
Sziasztok
Igényes helyes 21 éves Kecskeméti srác keres lányokat/hölgyeket ismerkedésre (fotókat küldök )
írjatok e-mailt és töltsünk el egy kellemes estét /napot
e.mail: welanor2@gmail.com
Igényes helyes 21 éves Kecskeméti srác keres lányokat/hölgyeket ismerkedésre (fotókat küldök )
írjatok e-mailt és töltsünk el egy kellemes estét /napot
e.mail: welanor2@gmail.com
Sziasztok.Nagykanizsán ismerkednék érett nővel.
Hölgyet párt keresek Vác környékén email:yany3@freemail.hu
Sziasztok..Kimondottan nagy farkú férfiakat keresek...Kor nem feltétel........
Szia! Én szívesen találkoznék veled vagy veletek, ahogy nektek is jó,ma egész nap ráérek. Kellemes Ünnepeket!
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 28. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 28. hétfő 12:28
Törölt felhasználó (1308722)

Negyvenes,heteróban élő,nem független,ápolt,igényes pasi vagyok!
Budapesten keresnék hasonló,vagy magányos urat,akivel egy kis örömöt vihetnénk a hétköznapokba!
Kedvelnék közös maszturbálást,meztelenkedést,akár természetben,vagy lakásban,autóban,diszkréten!
Budapesten keresnék hasonló,vagy magányos urat,akivel egy kis örömöt vihetnénk a hétköznapokba!
Kedvelnék közös maszturbálást,meztelenkedést,akár természetben,vagy lakásban,autóban,diszkréten!
sziasztok .Továbbra is keresek április 4-13 közötti időpontra amig szabadságon vagyok ,párt, nőt ,akivel akikkel kellemesen telhet a szabadságom .Ami később havonta ismétlődhetne amikor járok haza . Utazni tudok . Dunaújváros és környéke : Üdv
hasonló dolgokat én is keresek
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 29. kedd 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 29. kedd 09:35
Törölt felhasználó (1323122)

Negyvenes,heteróban élő,nem független,ápolt,igényes pasi vagyok!
Sziasztok. Péntek este párhoz- lányhoz csatlakoznék!

Nyíregyházi hölgyet keresek titkos kapcsolatra.
Szia ! Mit szólnál hozzám
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 28. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 28. hétfő 12:28

Törölt felhasználó (1308722)

Igen azt látom
Nekem van !
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 29. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 29. kedd 19:08

Törölt felhasználó (1256512)

Szia ! Mit szólnál hozzám
?