Sziasztok. Szombat délelőttre keresem Nő és Pár személyében partnereimet.
Utazni tudok. Csak legyen kihez. Borsodban. Telefon számot kérnék.
Privátban várom a levelet.
Utazni tudok. Csak legyen kihez. Borsodban. Telefon számot kérnék.
Privátban várom a levelet.
holnap éjszaka szívesen nézném egy pár szeretkezését.... diszkréten !!!
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este szívesen csatlakoznék párhoz!

sziasztok! Ma délután üzleti okokból Budapesten vagyok és 13 - 16 óra között keresek lányt, asszonyt, párt. Igényes 190/90 35 éves férfi.
ma-holnap éjszaka szívesen nézném egy pár szeretkezését.... diszkréten !!!
Sziasztok! Cegléden és környékén keresek hölgyeket, párokat kellemes kikapcsolódásra. Jelentkezni privátban.
Sziastok!
Kellemes ápolt hölgyet keresek napközbeni diszkrét szeretkezésre. 168 71 49 éves aktiv kulturált pasi vagyok. Budapest, Pest és Komárom-E megye. Esztergomban bùvóhelyem van.
Kellemes ápolt hölgyet keresek napközbeni diszkrét szeretkezésre. 168 71 49 éves aktiv kulturált pasi vagyok. Budapest, Pest és Komárom-E megye. Esztergomban bùvóhelyem van.
Sziasztok ! Lányt hölgyet keresek minden jóra 25-46 év között , Pest megye Vác és környéke , én 172cm 46év 72kg barna haj szem átlagos alkat , lehetsz telt is , hely jó lenne ! lendrodi20@gmail.com
Keresek nőt párt ,akivel kiélhetem sexuális fantáziám .Titkos még izgalmasabb
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

sziasztok szegedi szóló megbizható diszkrét pasi vagyok szivessen ismerkednék hölgyekkel esetleg párral a hölgy örömére irjatok és tovább folytjuk az ismerkedést

Sziasztok
Szegedi 40 éves aktív pasi keres diszkrét, titkos kapcsolatot , utazni tudok !
Szegedi 40 éves aktív pasi keres diszkrét, titkos kapcsolatot , utazni tudok !

Sziasztok. Péntek este párhoz- lányhoz csatlakoznék!

Sziasztok,
Szeretném a fotózást gyakorolni, így várom azon jelentkezőket, akik szeretnék ha fotóznám őket. A képeket még ott a helyszínen lementeném nálatok és azt a memóriakártyáról törölném is. Nem kérek pénzt érte, tényleg csak gyakorolni szeretnék.
Privátban keressetek amennyiben érdekel az ajánlat.
Szeretném a fotózást gyakorolni, így várom azon jelentkezőket, akik szeretnék ha fotóznám őket. A képeket még ott a helyszínen lementeném nálatok és azt a memóriakártyáról törölném is. Nem kérek pénzt érte, tényleg csak gyakorolni szeretnék.
Privátban keressetek amennyiben érdekel az ajánlat.

Sziasztok!
Kecskeméten keresek hölgyet szex partnernek akár hosszú távra is. Anyagi támogatással.
Kecskeméten keresek hölgyet szex partnernek akár hosszú távra is. Anyagi támogatással.
Szisztok ma valaki érden és környékén?
Igen azt látom
Nekem van !
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 29. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 29. kedd 19:08

Törölt felhasználó (1256512)

Szia ! Mit szólnál hozzám
?

Szia ! Mit szólnál hozzám
?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 03. 28. hétfő 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 03. 28. hétfő 12:28

Törölt felhasználó (1308722)

Sziasztok..Kimondottan nagy farkú férfiakat keresek...Kor nem feltétel........