Sziasztok
Két budapesti pasi hölgyeket párokat keres a hölgy örömére.
Csak hét közben,délelőtti délutáni órákban.
Két budapesti pasi hölgyeket párokat keres a hölgy örömére.
Csak hét közben,délelőtti délutáni órákban.
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy biszex férfitagú párt keresek.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy biszex férfitagú párt keresek.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Helló .
Szombat 04.30-án estére keresek Bp.párt,hölgyet

Sziasztok ! Lányt hölgyet keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke , lehetsz fiatal vagy idős és telt , én 46év 172cm 72kg barna haj szem átlagos alkat . Hely jó lenne ! lendrodi20@gmail.com .
Sziasztok amatör swinger bulit szervezünk várjuk párok lányok jelentkezését hozzá járulás csekély 06702444175
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitol
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitol
Sziasztok. Pesti 23 éves srác vagyok aki partnert, partnereket keres! Írj hogy együtt élvezzük az életet

Hölgyeim segítsen már valaki már az elvonási tünetek fizikai fájdalmat okoznak. Látom ezt a sok csinos izgató nőt és csak nekem kell egyedül csinálnom.
Bük-Sopron környékén lenne egy belevaló nő?
Bük-Sopron környékén lenne egy belevaló nő?
Helló
Szombat 04.30-án estére keresek Bp.párt,hölgyet.

Sziasztok. Bük- Sopron közt párokhoz, családhoz vagy egy kicsit perverz hölgyhöz szívesen csatlakoznék. Sajna email címet nem lehet kiírni mert tiltanak. Úgyhogy ha valakit érdeklek prívát üzit kérek.
Sziasztok holnap 04.25 napközbe Bp.-i szexpartnert keresek
elhanyagolt hölgyek?kíváncsi párok ? lenne kedve valakinek jót hancúrozni

Sziasztok.miskolcon és környékén diszkrét 29 éves srác szintén diszkrét hölggyel ismerkedne.privátba irj.köszönöm
sziasztok szegedi szóló megbizható diszkrét pasi vagyok szivessen ismerkednék hölgyekkel esetleg párral a hölgy örömére irjatok és tovább folytjuk az ismerkedést
Budapesten(3.ker) hely van este 10 igKizárolag lányoknak egy frissítő masszázst tudok kínálni amivel garantáltan meg alapozom az estéd!A szex nem kötelező,csupán társaságra vágyok mert unatkozok.Igényes,31 éves nem független srác vagyok.Privát üzenetben válaszolok mindene...
Szia ! Ha izgat miközben a pároddal szeretkezel ,autóban , lakáson ,esetleg valami nyilvános helyen . Közben vaki diszkréten kukkol és esetleg hálás is a lehetőségért akkor keress meg bizalommal . Fő a diszkréció !!!
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Szombat este párokkal ismerkednék!

Sziasztok . Autóval rendelkezö szex partnerem keresem.(ffi,pár,nők) Mindenre nyitott vagyok,kamusok kiméljenek.... este kilenc után érek rá.... Bp s környéke.
Szia ! Ha izgat miközben a pároddal szeretkezel ,autóban , lakáson ,esetleg valami nyilvános helyen . Közben vaki diszkréten kukkol és esetleg hálás is a lehetőségért akkor keress meg bizalommal . Fő a diszkréció !!!
Sziasztok.36 éves,nem független,kicsit pervi pasi vagyok. Polgár-Tiszavasvári-Tiszaújváros,-bol keresek egy hasonlan sokmindenre nyitott bevállalós nőt.
Szia ! Budapesten pár , hölgy ,házibarátja lennék hosszú távon .
Bp-en és környékén hölgyet, párt keresek minden jóra.