Szia, 40- es sportos, igényes, szoláriomozott testű hellyel és autóval rendelkező független férfi vagyok. Tartalmas időtöltéshez keresem társamat ! Szímpátia, ápoltság fontos! Privát üzit írj, köszönöm.
Sziasztok amatör swinger bulit szervezünk várjuk párok lányok jelentkezését hozzá járulás csekély 06702444175
de erotikus masszázs is szoba jöhet pároknak egy 37 éves masször pasitól
Szia! Nógrád ill.Heves megyei női partnerem keresem! Minden megoldás érdekel. Én egy diszkrét 40-es korrekt pasi vagyok!
Hölgyeim! Sexpartnert keresek a héten,
esti szabadidővel.

Sziasztok. Egy alig használt anyukát keres egy alig használt apuka hancúrozásra Bük - Sopron környékén. S.O.S!!
Csinos hölgyet keresek Miskolc -Eger között.
Sziasztok. Egy alig használt anyukát keresek hancurozásra Bük - Sopron környékén.
Hello!Bp délután?

Sziasztok. Csütörtök este párhoz csatlakoznék! 38 éves, budapesti pasi.

Uni bi pasi keres valós kapcsolatot Budapesten vagy déli vonzás környezetében. Írj üzit.
Sziasztok amatör swinger bulit szervezünk várjuk párok lányok jelentkezését hozzá járulás csekély 06702444175
Uni bi pasi keres valós kapcsolatot Budapesten vagy déli vonzás környezetében. Írj üzit.
Sziasztok! Cegléden és környékén keresek hölgyet, párt.
Szia! 25 éves helyes, kedves, ápolt pasi vagyok Hatvan mellől, szex kapcsi céljából ismerkednék párral vagy nővel, távolság se gond, tudok utazni

Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek lányt-asszonyt-párt 18-60-ig tartós tartalmas szex kapcsolatra. Ha ki vagy éhezve vagy csak egyszerűen imádod a szexet keress. Nem baj ha egy kicsit pervi vagy.
Üdv!
Én egy szabályok szerint működő nyílt kapcsolatban élő 30 éves budapesti pasi vagyok. Olyan kapcsolatban élő hölgyekkel, lányokkal, asszonyokkal ismerkednék akik otthon nem kapnak meg mindent a kedvesüktől. Nem szeretőre vágyom, csupán csak a női "perverzió" motivál. Játékos, intenzív szexkalandot ajánlok. Az intenzívebb szexet kedvelem, a kontrasztot gyengédség és keménység között. Izgat a spontaneitás és a nem mindennapi helyszínek. Expresszív és találékony vagyok. Ha jó és rosszlány között kéne választanom inkább az utóbbit választanám. Olyan hölgyre vágyom aki a mocskosságával inspirálni képes.
Én egy szabályok szerint működő nyílt kapcsolatban élő 30 éves budapesti pasi vagyok. Olyan kapcsolatban élő hölgyekkel, lányokkal, asszonyokkal ismerkednék akik otthon nem kapnak meg mindent a kedvesüktől. Nem szeretőre vágyom, csupán csak a női "perverzió" motivál. Játékos, intenzív szexkalandot ajánlok. Az intenzívebb szexet kedvelem, a kontrasztot gyengédség és keménység között. Izgat a spontaneitás és a nem mindennapi helyszínek. Expresszív és találékony vagyok. Ha jó és rosszlány között kéne választanom inkább az utóbbit választanám. Olyan hölgyre vágyom aki a mocskosságával inspirálni képes.
Sziasztok ,Ismerkednék párokkal lányokkal , minden jóra nyitott vagyok hetero alapon
Diszkráció adott elvárt . 28 éves veszprémi srác vagyok , Fogadni nem de utazni tudok .mustang1932@citromail.hu . Swinger . illetve privát házibulik is érdekelnek

Sziasztok Szombat estére keresek Bp. i hölgyet párt csajt.

Sziasztok
Két budapesti pasi hölgyeket párokat keres a hölgy örömére.
Csak hét közben,délelőtti délutáni órákban.
Két budapesti pasi hölgyeket párokat keres a hölgy örömére.
Csak hét közben,délelőtti délutáni órákban.
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy biszex férfitagú párt keresek.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy biszex férfitagú párt keresek.
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.