Sziasztok Sárospataki 30éves sportos alkatú fiú
Keresek lányt . párt.
Keresek lányt . párt.
Bük környékén keresek lányt-asszonyt -párt 18-60-ig csak szexre. Egy normális ápolt pasi vagyok.
Sziasztok.Titkos találkozásokra keresnék egy nőt,Zala megyéből.
Hello!Bp-n hölgy/pár társaságát keresem...priviben keress...
Sziasztok
Miskolcon csatlakoznek parokhoz akar csak kukkolasra is
Pentekig vagyok
Miskolcon csatlakoznek parokhoz akar csak kukkolasra is
Pentekig vagyok
Ennyire nincs egy elhanyagolt anyuka vagy feleség sem? Vagy csak nem mernek írni ide?
Sziasztok
Holnapra (7.-én) napközben keresek főleg Nőt de lehet pár ishagyd,hogy kényeztesselek vagy ha úgy kivánnád lehet keményen is! De a lényeg a sok-sok Gyönyör!!
Sziasztok

Holnapra (7.-én) napközben keresek főleg Nőt de lehet pár ishagyd,hogy kényeztesselek vagy ha úgy kivánnád lehet keményen is! De a lényeg a sok-sok Gyönyör!!
Sziasztok
Sziasztok! hölgyet,párt keresek !25 éves Bpi vagyok!
Sziasztok! 36 éves pasi vagyok. Ma Bp - Zalaegerszeg útvonalra és vissza keresek hölgy utitársat, vagy meglátogatnálak ezen az útvonalon. Üzenetben jelentkezz.
Sziasztok!
Ápolt, nem független bi pasi vagyok!
Titkos vágyaimhoz keresek párokat (mindkét fél örömére akár), lányokat, pasikat!
Utazni tudok, néha helyem is van!
Imádom a nyalakodást, a szexi fehérneműket és a harisnyákat!
Kérésre be is öltözöm!
Igyekszem minden kérésnek eleget tenni!
Baranya megye, Pécs és környéke!
Gábor
Ápolt, nem független bi pasi vagyok!
Titkos vágyaimhoz keresek párokat (mindkét fél örömére akár), lányokat, pasikat!
Utazni tudok, néha helyem is van!
Imádom a nyalakodást, a szexi fehérneműket és a harisnyákat!
Kérésre be is öltözöm!
Igyekszem minden kérésnek eleget tenni!
Baranya megye, Pécs és környéke!
Gábor
Hello!Bp-n hölgy vagy pár társaságát keresem...
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Egy kellemes hölgy, diszkrét lelki-testi barátja lennék. Hölgyeim?

Pécsi vagy Pécs környéki hölgyet vagy párt keresek egymás előtti masztizáshoz, és/vagy szexhez. (Bi kizárt)
Pécsen helyet tudok biztosítani
Jelentkezés: sandor7108@gmail.com
Pécsen helyet tudok biztosítani

Jelentkezés: sandor7108@gmail.com

Nem független pasi vagyok! Hölgyet keresek, többit privátban
Sziasztok. Egy alig használt anyukát keres egy alig használt apuka hancúrozásra Bük - Sopron környékén
Sziasztok!Pervi,nyitott gondolkodású lányt,hölgyet,anyukát,kismamát,nagymamát keresek bpestről.
Sziasztok!
25 éves mackós srác vagyok. Szívesen összejönnék egy idősebb hölggyel, aki esetleg taníthat 1-2 új dolgot. Fejérmegyében tudok mozogni, helyem sajnos nincs. Idősebb párokhoz is szívesen csatlakoznék szigorúan csak a hölgy örömére ! Érettségizett értelmes vagyok kicsi és normál közötti mérettel. Nem vagyok független így meglehet hogy az időpont egyeztetés több időbe telhet.
Puszi a hölgyeknek oda, ahova akarják!
25 éves mackós srác vagyok. Szívesen összejönnék egy idősebb hölggyel, aki esetleg taníthat 1-2 új dolgot. Fejérmegyében tudok mozogni, helyem sajnos nincs. Idősebb párokhoz is szívesen csatlakoznék szigorúan csak a hölgy örömére ! Érettségizett értelmes vagyok kicsi és normál közötti mérettel. Nem vagyok független így meglehet hogy az időpont egyeztetés több időbe telhet.
Puszi a hölgyeknek oda, ahova akarják!
hali péntekre keresek aktiv pasit bn en