Július 02. szombat estére keresünk igényes, fiatal párt, vagy pasit Miskolcon

sziasztok...Nyíregyháza??
Lányt vagy párt keresek ma estére autós franciára, vagy többre.Budapesten vagy Kecskemét Békéscsaba vonalon, akár támogatásért is
kocsiszopi@gmail.com
kocsiszopi@gmail.com
Nagykanizsán ismerkednék fiúkkal,lányokkal
27 éves Győri srác keres szexpartnert. Nem számít ha nem vagy független, szőrös punci sem akadály. Hely megoldható! Várlak!

Nagykanizsai szopni szeretőt keresek
Sziasztok ! Biszex fiú vagyok Biszex párt /fiú - lány //keresek minden jóra
/ Dunaújvárosból / 50 km - ig
max

Sziasztok. Budapesten szerdán reggel (06.22) 7 órától 12-ig keresek párt lányt. Írjon akinek szimpatikus lennék. Hozzunk össze egy találkozót és érezzük jól magunkat.
Sziasztok..Nyíregyházán ismerkednék..

Sziasztok ma estére keresek hölgyeket vagy párokat,Budapest!!!
Diszkrét nőt keresek kis kalandozásra, megadok mindent amit otthon nem kapsz meg

Sziasztok !
40 éves nem független pasi szeretőt , szex társat keres !
40 éves nem független pasi szeretőt , szex társat keres !
Hölgyek irjatok
Üdv mindenkinek! Újra keresek, csak pasikat párokat és nőket nem. Csak fiatal sportos srácokat méretes fasszal, ne legyen rövid és vagy vékony. A 22 éves 21cm-es volt szeretőm akarom pótolni. 25 felett 19cm alatt ne írj. Házas vagyok csak szexre keresek.
Mosonmagyaróvár környékén párral ill elhanyagolt anyukák titkos partnere lennék. Diszkréten.
Sziasztok, estére ötlet? Nekem lenne!! Nálam mindíg szabad a kecó
Sehol senki?

Sziasztok pest megye déli részén szivesen lennék elhanyagolt lányok felségek asszonyok diszkrét titkos parnere napközben is rá érek
Üdv mindenkinek! Újra keresek, csak pasikat párokat és nőket nem. Csak fiatal sportos srácokat méretes fasszal, ne legyen rövid és vagy vékony. A 22 éves 21cm-es volt szeretőm akarom pótolni. 25 felett 19cm alatt ne írj. Házas vagyok csak szexre keresek.
Sziasztok! Tudom, nagyon kevés rá az esély, de keresem azt a kedves párt, akivel ma délelőtt a Lupa-tavon találkoztam. A hölgy sötét, középhosszú hajú, szintén sötét színű, tangás fürdőruhában volt, míg párja világosabb színű úszónadrágot hordott. C betűvel kezdődő gépkocsival voltatok...
Ha esetleg magatokra ismertek, kérlek írjatok privátban, nagyon szívesen felveszem Veletek a kapcsolatot!
Üdv!!
Ha esetleg magatokra ismertek, kérlek írjatok privátban, nagyon szívesen felveszem Veletek a kapcsolatot!