Salgótótarjánból, és környékéről keresek nő, vagy párt, szabadidőd sex partnerhez!

Szia ! Mai nap budapesti játékos hölgyet keresek diszkréten , esetleg fogadni is tudlak !
110 kg 34 eves pasi vagyok. Fehervaron akar autoban is olcson szopok. Tobbit priviben.
,Nem független" ,de Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke
Debrecenben elhanyagolt feleséget kényeztetnék 25-50 éves korig. Amit nem tesz meg a férjed azt én megteszem neked
Írd meg a vágyaidat és megbeszéljük!

Sziasztok, anál kedvelő párt keresnék akikkel el tölthetnék egy forró éjszakát .
Szerencsére nem vagyok kezdő, volt részem többször is hármas felállásban.
Tabuim nem nagyon vannak, mindenben benne vagyok ami jó.
Kedves, megértő és kulturált huszonéves pesti srác vagyok.
A diszkréció ás az ápoltság nálam alap.
Hozzám hasonló (bár korban lehet eltérés) párt keresek közös kalandra akár többször is.
Kérlek nézzétek meg a képeim és ha tetszik várom az üzeneteiteket hogy jobban meg ismerjük egymást
Amennyiben nem elég szívesen küldök még ( akár arcosat is ).
Szerencsére nem vagyok kezdő, volt részem többször is hármas felállásban.
Tabuim nem nagyon vannak, mindenben benne vagyok ami jó.
Kedves, megértő és kulturált huszonéves pesti srác vagyok.
A diszkréció ás az ápoltság nálam alap.
Hozzám hasonló (bár korban lehet eltérés) párt keresek közös kalandra akár többször is.
Kérlek nézzétek meg a képeim és ha tetszik várom az üzeneteiteket hogy jobban meg ismerjük egymást

Amennyiben nem elég szívesen küldök még ( akár arcosat is ).
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok. Pasit keresünk harmadiknak,minden földi jóra..a többit priviben.
Hétközbe a nappali órákban találkoznák párral hölggyel írjatok bátran
email:yany3@freemail.hu
email:yany3@freemail.hu
Sziasztok.Szombat este "10.29"? Bp.i csajt,pár!A mostani versenybe szívesen rész vennék smile csak sajnos nincs kivel :-(
szia mi egy 40-50 es hpár egy izgalmas olajos meztelen
masszírozásra keresünk értelmes -----MAX 170 MAX 65KG... sex kultúrával rendelkező fiút..írj magadról majd telefon...
masszírozásra keresünk értelmes -----MAX 170 MAX 65KG... sex kultúrával rendelkező fiút..írj magadról majd telefon...
szia mi egy 40-50 es hpár egy izgalmas olajos meztelen
masszírozásra keresünk értelmes sex kultúrával rendelkező fiút..írj magadról majd telefon...
masszírozásra keresünk értelmes sex kultúrával rendelkező fiút..írj magadról majd telefon...
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!!!! érdekel?
Sziasztok.Szombat este "10.29"? Bp.i csajt,pár!A mostani versenybe szívesen rész vennék smile csak sajnos nincs kivel :-(
Sziasztok.Szombat este "10.29"? Bp.i csajt,pár!A mostani versenybe szívesen rész vennék
csak sajnos nincs kivel :-(

Sziasztok
Jövő héten napközben elhanyagolt feleségeket vagy kiéhezett lányokat kényeztetnék análisan aki cserébe új dolgokat mutathatna. Kicsi a " Bors " de kitartó. Budapest előnyben. Utazni tudok.
Jövő héten napközben elhanyagolt feleségeket vagy kiéhezett lányokat kényeztetnék análisan aki cserébe új dolgokat mutathatna. Kicsi a " Bors " de kitartó. Budapest előnyben. Utazni tudok.
Ha a kedvesed nem szereti a nőket (gondolom te sem a pasikat) miért nem fogadtok a változatosság kedvéért pasit?
Sziasztok.29. Szombat estére keresek Bp.i szexpartnert hölgy vagy pár személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs
Sziasztok.Soproni és környékén Hölgy szex partnert keresek gátlások-kötöttségek nélküli csak szex kapcsolatra. feri196906@citromail.hu
játékos kis farok,érzéki nyelv,nagy élvezet!!!! érdekel?