Valós párral, nem független hölggyel ismerkednék.
KERESEK !!kizárólag TŐLEM FIATALABB PEST MEGYEI HETERÓ FÉRFIT . NE DOHÁNYOZZON LEGYEN ADATLAPJA . LEGYEN MOBILIS , NORMÁLIS ÉRTELMI ÉS ÉRZELMI SZINTJE . EGY ÉJSZAKÁS KALANDOR NEM ÉRDEKEL SZERETŐT KERESEK MINŐSÉGI EGYÜTTLÉTEKHEZ . KÉPCSERE VIBEREN . VGY EMAILEN mrs2016@citromail.hu TALI UTÁNA . CSAK AZ ÍRJON AKI TETTRE KÉSZ. TÖBBI RÉSZLET AZ ADATLAPOMON . Remélem mindenki megtalálja akit keres. sok sikert
Vác környéki párhoz hölgyhöz csatlakoznék
email:yany3@freemail.hu
email:yany3@freemail.hu
Sziasztok.Szombat estére keresek Bp.i szexpartnert,hölgyeket,párokat.
35 éves nyitott, Budapest belvárosában élő srác ismerkedne. Elég nyitott vagyok dolgokra, és napközben van búvóhelyem, az is ok, ha ketten jöttök, és csak végignézem

Keresek olyan párt, hölgyet, esetleg pasit, aki előtt maszturbálhatnék. Ha esetleg más is lesz belőle, én nem bánom!
Várom jelentkezésetek privátban! Kukkolnék is szívesen párokat! Beszállás nem feltétel, némi hozzájárulás nem akadály.

holnap este kocsiban szexelnék b.csabán!
Sziasztok. Bük -Sopron környékén keresek elhanyagolt lányt- asszonyt könnyed élvezetes szex kapcsolatra.
Ajka Pápa Cell Győr környéke biszex partnereim keresem hasonló formás farokkal,
Szőrtelen intim orális fixáció előny, én utazom, Mára keresek, kora estére

Sopron és környéke
Budapesti hölgyeket, párokat keresek minden földi jóra

Szia ! Ha te egy elhanyagolt Budapesti nő vagy és röpke órákra egy megbízható nagy szerszámú , diszkrét szeretőt keresel akkor nézd az adatlapom . !! Ha tetszik amit látsz ,keress bizalommal
Siófok és környékén elhanyagolt/magányos hölgy szeretője lennék

Kedves találkozni is merő hölgyet keresek 35-50 éves korig Szabolcs és környékéről. Diszkrét átlagos 50-es férfi vagyok. Főleg az orális szex érdekel viszonzás nélkül is. Alkat nem számít.
06702692789
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 11. 06. vasárnap 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 06. vasárnap 20:03
Törölt felhasználó (874617)

Megismerkednék kedves,szolíd,vastag méretű úrral fiúval,dús fanszőr is izgat pasinál,én borotvált húsos puncíjú nő vagyok.Találkahelyem van Pestmegyében!Telszámmal írj mielőbb!
Sziasztok!
Győri nem független,de sokszor magányos pasi vagyok,keresem hozzám hasonló hölgyek jelentkezését,esetleg párokhoz is beszállnék persze mindkét részről a szimpátia fontos!
Arc képet emailban küldök, a többit láthatod az adatlapomon!!!
Győri nem független,de sokszor magányos pasi vagyok,keresem hozzám hasonló hölgyek jelentkezését,esetleg párokhoz is beszállnék persze mindkét részről a szimpátia fontos!
Arc képet emailban küldök, a többit láthatod az adatlapomon!!!
sziasztok! van itt székesfehérvári hölgy?????
Sziasztok , Lányt hölgyet keresek minden jóra lehetsz telt duci kor nem számít Pest megye és Vác környéke utazni tudok , én 47év 172cm 72kg barna haj szem átlagos alkat !