Budapesten nőnek titkos játszó társa lennék !
Sziasztok. Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Csütörtök este párral- lánnyal szívesen ismerkednék!

Ismerkednék nem független hölggyel, feleséggel, anyukával.
20as éveim elején járó, sportos, ápolt, jómódú egyetemista srác vagyok, aki kifejezetten vonzódik a csinos MILF-ekhez.
Üzeneteteket várom, további részletek az adatlapomon, vagy e-mailben.
Diszkréció természetesen adott.
20as éveim elején járó, sportos, ápolt, jómódú egyetemista srác vagyok, aki kifejezetten vonzódik a csinos MILF-ekhez.
Üzeneteteket várom, további részletek az adatlapomon, vagy e-mailben.
Diszkréció természetesen adott.
Sziasztok.Szombatra keresek balatonpart(északi)környéki lányokat párokat,esetleg bi fiúkat. Hetero vagyok de benne lennék pasival is.Írjatok privit!!
20-as egyetemista srác keress partnert kalandra
Sopron és környéke
Sziasztok! Lányt vagy kis intimmel rendelkező párt keresünk 4es gabajosára Kalocsam Baja, Solt vagy környéke
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok. Egy nagyon vékony kis mellű nőt-lányt keresek Bük- Sopron környékén.
Sziasztok. 21 éves, debreceni,sportos biszex srác vagyok. Szeretnék fiúkkal szexkapcsolatot vagy akár párokhoz is beszállnék. Természetesen diszkréció adott és elvárt. Kérlek írj ha érdekellek.
sziasztok, 20-éves jóképű férfiként, keresek női sex partnert vagy párt! imádom a sex et!

40-50 körüli hölgyeket párokat kényeztetnék orálisan. 50 -es átlagos pasi vagyok. Szabolcs és környéke.
Szia ! Ha te egy elhanyagolt Budapesti nő vagy és röpke órákra egy megbízható nagy szerszámú , diszkrét szeretőt keresel akkor nézd az adatlapom . !! Ha tetszik amit látsz ,keress bizalommal
Ajka Pápa Cell Győr környéki diszkrét szopni szerető fiút keresek! olyan ne írjon akinek van már egy v több ilyen partnere, semmit nem szeretnék elkapni, egy állandót keresek! diszkrét vagyok, most keresek! komolyak csak.
pesti srác ismerkedne, helyem van napközben, szóval ha lenne kivel, de nincs hol, jelezzétek, diszkréció adott, ha nézhetem, az is ok, ha be is szállhatok, még jobb

Sziasztok
Szegedi 40 éves aktív pasi keres diszkrét, titkos kapcsolatot , utazni tudok !
Szegedi 40 éves aktív pasi keres diszkrét, titkos kapcsolatot , utazni tudok !
Sziasztok 26.a estére keresek Bp. i szexpartnert,höly,lány pár személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs.
szexkapcsolatra keresek partnert!
Sziasztok! Nyíregyházán keresek nőt/párt mindenféle jóra. Akár csak nyalásra is de bármi szóba jöhet.
Sziasztok. Pénteki napra keresnék szexpartnert. Nők vagy párok írjanak, akikhez csatlakozhatnék.
Délután 5 és fél-6 körüli időpontra Miskolc vagy Kazincbarcika környékén. Utazni tudok, hely legyen.
Délután 5 és fél-6 körüli időpontra Miskolc vagy Kazincbarcika környékén. Utazni tudok, hely legyen.