nem függetlenként keresek hölgyet, párt diszkrét kapcsolatra, akár hosszútávra
Budapesti holgyet kenyeztetnek
Valós párral, nem független hölggyel ismerkednék.
Sziasztok ! Ma estig , egy budapesti nőt kényeztetnék ! Nagy szerszám nagy játék
Sziasztok!
Ma este szívesen kényeztetnék unatkozó hölgyet Hatvan környékén! Én egy 33 éves nem független srác vagyok.
Helyem van!
Ma este szívesen kényeztetnék unatkozó hölgyet Hatvan környékén! Én egy 33 éves nem független srác vagyok.
Helyem van!

Sziasztok 26.a estére keresek Bp. i szexpartnert,höly,lány pár személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs
Sziasztok ! Ma délutántól estig , egy budapesti nőt kényeztetnék ! Nagy szerszám nagy játék
Sziasztok 26.a estére keresek Bp. i szexpartnert,höly,lány pár személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs
Sziasztok , lányt hölgyet keresek vagy fiatal párhoz be szállnék , lehetsz telt duci , Pest megye Vác és környéke utazni tudok !
,Nem független" ,de Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. 195/80. Fotót e-mailben tudok küldeni. Ma este szívesen csatlakoznék párhoz!

Ismerkednék nem független hölggyel, feleséggel, anyukával.
20as éveim elején járó, sportos, ápolt, jómódú egyetemista srác vagyok, aki kifejezetten vonzódik a csinos MILF-ekhez.
Üzeneteteket várom, további részletek az adatlapomon, vagy e-mailben.
Diszkréció természetesen adott.
20as éveim elején járó, sportos, ápolt, jómódú egyetemista srác vagyok, aki kifejezetten vonzódik a csinos MILF-ekhez.
Üzeneteteket várom, további részletek az adatlapomon, vagy e-mailben.
Diszkréció természetesen adott.
Sziasztok, 20-éves Fiatal jóképű, igényes, díszkrét, fiú. szívesen csatlakozna párokhoz, vagy egyedül álló nőkhöz!
róbert.

róbert.

Sziasztok. Pénteki napra keresnék szexpartnert. Nők vagy párok írjanak, akikhez csatlakozhatnék.
Délután 5 és fél-6 körüli időpontra Miskolc vagy Kazincbarcika környékén. Utazni tudok, hely legyen.
Délután 5 és fél-6 körüli időpontra Miskolc vagy Kazincbarcika környékén. Utazni tudok, hely legyen.

Sziasztok! Nyíregyházán keresek nőt/párt mindenféle jóra. Akár csak nyalásra is de bármi szóba jöhet.
szexkapcsolatra keresek partnert!
Sziasztok 26.a estére keresek Bp. i szexpartnert,höly,lány pár személyébe.Dohányzók,helyem sajnos nincs.
Sziasztok
Szegedi 40 éves aktív pasi keres diszkrét, titkos kapcsolatot , utazni tudok !
Szegedi 40 éves aktív pasi keres diszkrét, titkos kapcsolatot , utazni tudok !
pesti srác ismerkedne, helyem van napközben, szóval ha lenne kivel, de nincs hol, jelezzétek, diszkréció adott, ha nézhetem, az is ok, ha be is szállhatok, még jobb