Sopron és környéke
Budapesti hölgyet keresek ma éjszakára

Sziasztok. Bük környékén keresek lányt-asszonyt -párt kölcsönös orális kielégítésre.
Adj egy címet, hagyd nyitva az ajtót...és megleplek! Keményen, mocskosan, lucskosan
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 09. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 09. hétfő 09:42
Törölt felhasználó (1555152)

Sziasztok
nem tudom jó helyre írok de megpróbálom itt smile
Szóval extra méretű sportos jóképű pasit keresek csak alkalmi kemény szexkapcsolatra!
Az extra nálam a 22/6 intim méret fölött van, tehát nem a 20 cm -nek mondott 15-16 cm :P
Szóval extra méretű sportos jóképű pasit keresek csak alkalmi kemény szexkapcsolatra!
Az extra nálam a 22/6 intim méret fölött van, tehát nem a 20 cm -nek mondott 15-16 cm :P
Szia! Ha Bp még a környék akkor IGEN!:P
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 01. 09. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 01. 09. hétfő 12:56
Törölt felhasználó (1103992)

Tahitótfalu, Szentendre környékéről pasi?

Tahitótfalu, Szentendre környékéről pasi?

Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek,kötöttségektől mentes,de tartós kapcsolathoz.
Sziasztok
Sziasztok!
Sziasztok. Bük környékén keresek lányt-asszonyt -párt kölcsönös orális kielégítésre.
Budapesti hölgyet keresek
44 éves vékony sportos pasi vagyok
44 éves vékony sportos pasi vagyok
Sziasztok Szombat estére keresek Bp.i párt,hölgyet,csajt,helyem sajnos nincsen.Dohányzok
Egyszer és soha többé!
Szabályok:
- Egyetlen együtt töltött délután, utána nem keressük egymást!
- Semmi személyes kérdés, csak diszkréció.
- Bármi amit ki akarsz próbálni minden magyarázat vagy bűntudat nélkül.
Keresem azt a lányt, aki benne van egy ilyen játékban, minden elkötelezettség nélkül!
Szabályok:
- Egyetlen együtt töltött délután, utána nem keressük egymást!
- Semmi személyes kérdés, csak diszkréció.
- Bármi amit ki akarsz próbálni minden magyarázat vagy bűntudat nélkül.
Keresem azt a lányt, aki benne van egy ilyen játékban, minden elkötelezettség nélkül!
Sziasztok Szombat estére keresek Bp.i párt,hölgyet,csajt,helyem sajnos nincsen.Dohányzok
Ma estére keresünk lehetőleg Bi molett hölgytagú párt 30-50 év között Komárom Fejér Veszprém Győr Pest megyéből
Sziasztok,
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz
Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok.
Írjatok!
Január 14-én Szegeden hivatalos vagyok egy buliba, utána azonban reggelig, sőt, akár már péntek estétől is végig szexelnék, ha akadna egy kiéhezett házigazda (szóló hölgy, pár, esetleg egy szexi travi). Értelemszerűen ha összejön a dolog, akkor ennek megfelelően (tehát visszafogottan) buliznék, és hamar "visszavonulnék" alkalmi szállásadómhoz

Igényes, harmincas, nem független pasi vagyok, 18/4 borotvált farokkal, nagy potenciával (3-4x is élvezek minimális szünetekkel egymás után). Bi is o.k., aktív vagyok.
Írjatok!
Nem független hölggyel vagy párral ismerkednék diszkrét kapcsolatra.
hi
Anyukát,háziasszonyt cumiztatnék,nyalnék....
Anyukát,háziasszonyt cumiztatnék,nyalnék....