zagyva24@gmail.com ra emaileket várok képekel hölgyek és párok jelentkezését várom.
34-éves budapesti férfi vagyok aki házas.Titkos szexkapcsolatot keresek.Párok és hölgyek jelentkezését várom.A párokhoz csak hetero alapon a hölgy örömére.Gyakorlatom nincs bene.
31 éves soproni nemfüggetlen vagyok, hosszú távú titkos (nem csak sex) kapcsolatot keresek, kor és alkat mellékes.
Találkozás egy-két üzenetváltás(E-mail) után!
Találkozás egy-két üzenetváltás(E-mail) után!
Sziasztok,
Ma éjjel egy buli után reggelig kényeztetnék hellyel rendelkező partnert Szegeden. Képem van, igényes vagyok, 18/4 borotvált farokkal. Tabu kevés van, és fontos, hogy NEM levelezgetni akarok, hanem találkozni, és eltölteni egy mindenki számára kellemes éjszakát! A legegyszerűbb lenne képcsere után egyből számcsere, címegyeztetés, és megyek is!
Írjatok, de CSAK komolyak, akik mertek is találkozni!
Ma éjjel egy buli után reggelig kényeztetnék hellyel rendelkező partnert Szegeden. Képem van, igényes vagyok, 18/4 borotvált farokkal. Tabu kevés van, és fontos, hogy NEM levelezgetni akarok, hanem találkozni, és eltölteni egy mindenki számára kellemes éjszakát! A legegyszerűbb lenne képcsere után egyből számcsere, címegyeztetés, és megyek is!
Írjatok, de CSAK komolyak, akik mertek is találkozni!
Valaki leszophatna.

Sziasztok.Hosszabb távra keresek egy kedves lányt,nőt.39 éves.egyedülálló,élő Budapesti pasi vagyok
ha van kivel, de nincs hol, és nem zavar, ha néznek közben, pesti srác vár benneteket a belvárosban

Holnap valaki Szegeden fogadna egy igényes pasit 18/4 farokkal? Hely kell!
Házaspárhoz párhoz csatlakoznék diszkrét kapcsolatra! Ápoltság diszkréció adott és elvart!
ma éjszaka valaki?holgy?bi pasi?legyen helyed
Sziasztok én egy Bajai 23 éves lány vagyok biszexuális van párom! Olyan lányt keresek aki szivesen bennelenne hosszútávú kapcsolatban velem! ( nem 3ast szeretnénk csak én magamnak keresek egy férfiak nélkül) akit érdekel irjon!! molnar.klaudia.022@gmail.com
Sziasztok! Érdi hölgyet keresek Sex kapcsolatra.
Sziasztok! Tibor vagyok, 38 éves, budapesti pasi. Ma este párhoz csatlakoznék!

Ötvenes, vezető beosztású pár, szívesen megismerkedne hasonló, 40- 50 év körüli pedáns magyar úrral, vagy csatlakozna mindenben hasonló, vidám, vagány baráti társasághoz, szabadidő tematikusan értékes eltöltéséhez. Vidéki szállodában. Barátságon és intellektuális adottságokon túl rejtett cuckold érdeklődés, vagy látens BI fontos lehet, annak minden rejtelmével. Mi kezdők vagyunk, ezt még sohase próbáltuk. Mi minden szempontból megfelelő háttérrel rendelkezünk a kényelmes és igényes találkozáshoz. Előzetes megismerés nekünk nagyon fontos. Komolyan kérünk, hogy csak akkor írj, ha ilyen barátságot szeretnél. Gyorstüzelési elképzelés, dom, dohányzás, duciság, vagy szélsőséges gondolatok nálunk nem jönnek be. Ha nem értesz egyet érdeklődésünkkel, kérünk. egyszerűen ne írj és kész. lehetoleg21@gmail.com
Ötvenes, vezető beosztású pár, szívesen megismerkedne hasonló, 40- 50 év körüli pedáns magyar úrral, vagy csatlakozna mindenben hasonló, vidám, vagány baráti társasághoz, szabadidő tematikusan értékes eltöltéséhez.Vidéki szállodában. Barátságon és intellektuális adottságokon túl rejtett cuckold érdeklődés, vagy látens BI fontos lehet, annak minden rejtelmével. Mi kezdők vagyunk, ezt még sohase próbáltuk. Mi minden szempontból megfelelő háttérrel rendelkezünk a kényelmes és igényes találkozáshoz. Előzetes megismerés nekünk nagyon fontos. Komolyan kérünk, hogy csak akkor írj, ha ilyen barátságot szeretnél. Gyorstüzelési elképzelés, dom, dohányzás, duciság, vagy szélsőséges gondolatok nálunk nem jönnek be. Ha nem értesz egyet érdeklődésünkkel, kérünk. egyszerűen ne írj és kész. lehetoleg21@gmail.com
Sziasztok,
Most hétvégén valaki benne lenne kis szexben Szegeden? Kamu emberek ne írjanak, csak aki mer is találkozni! Hely kellene!
Írjatok!
Most hétvégén valaki benne lenne kis szexben Szegeden? Kamu emberek ne írjanak, csak aki mer is találkozni! Hely kellene!
Írjatok!
Sziasztok ma estére keresek bp. i szexpartnert
Somogy-Tolna-Baranya megyéből ismerkednék lánnyal esetleg párral diszkrét kapcsolat céljából.Többit privátban.
Kösz!
Kösz!
A éjszakára holgyet vahy bi pasit keresek
Sziasztok!
21.-én szombaton Békéscsabán leszek .
A délutáni órákbanSzivesen ismerkednék lánnyal,hölgyel.Kor nemszámit vonzódom az idősebb nőkhöz.
Belső üzeneteket várok.
Üdv:Norbi
21.-én szombaton Békéscsabán leszek .
A délutáni órákbanSzivesen ismerkednék lánnyal,hölgyel.Kor nemszámit vonzódom az idősebb nőkhöz.
Belső üzeneteket várok.
Üdv:Norbi