Sziasztok! Zalaegerszegi Nőt keresek! Normális egyedülálló pasi vagyok... nagymarcus6@gmail.com
Respect!

Sziasztok fiatal 23 éves sportos passzív bi srác vagyok ! Bi vagy homó férfit keresek utazni is tudok! Szinte tabu mentes!
nökkel párokkal találkoznék akár hosszutávon hetero alapon utazni tudok
Sziasztok. Sopron környékén keresek nőt-párt kölcsönös tabumentes örömszerzésre.
Szia ! Budapesten keresek egy nőt , hosszú távra ! Kimondottan csak titkos szexre és szórakozásra! Szeresd a nagy cerkát !!!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznèk Pècs és környéke.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 50 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok. Sopron környékén keresek párokat-lányokat kölcsönös tabumentes örömszerzésre.
Sziasztok
Hétfő kedd délelőtt max 15 ig
Bi pasival párral ismerkednék Nagykanizsa- Nagyatád és környékén!!
Várom a jelentkezőket. barmire07@citromail.hu
Hétfő kedd délelőtt max 15 ig
Bi pasival párral ismerkednék Nagykanizsa- Nagyatád és környékén!!
Várom a jelentkezőket. barmire07@citromail.hu
Szia ! Budapesten keresek egy nőt , hosszú távra ! Kimondottan csak titkos szexre és szórakozásra! Szeresd a nagy cerkát !!!
Somogy megyéből ismerkednék diszkrét lánnyal, nyitott ,párral.Többit priviben.Köszönöm!
Sziasztok Bp.i párt,csajt keresek Szombat estére jó szexhez
Gödöllői 40-es pár ma estére társaságot keres, hölgy v. pár személyében
Nem független budapesti pasi vagyok. Diszkrét, hosszabb távú kapcsolatot keresek 45-65 éves hölgy személyében.
Sziasztok,Érdi hölgyeket keresek sex kapcsolatra,
Kecskeméti párt keresek