Sziasztok!
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
Korban,alkatban is hozzám illő férfivel ismerkednék.
50-es pár még mindig keres pasit 3-iknak! 35-év felettiek, fejér -komárom megyeiek elönyben!
Sziasztok , Lányt hölgyet keresek minden jóra Pest megye Vác és környéke utazni tudok , én 47 év 172cm 75kg barna haj szem átlagos alkat , lehetsz telt duci is !
Sziasztok !
Holnapra keresek partnert aki(k)hez csatlakoznék.
Privát!!!
Holnapra keresek partnert aki(k)hez csatlakoznék.
Privát!!!

Hatvanba keresek hölgyet, párt!
Jó megjelenésű, sportos testalkatú, ápolt, 34 éves srác vagyok aki várja titkos de, tartós kapcsolatra igényes hölgy jelentkezését. Képcsere privátban. Kiskunfélegyháza és környéke
Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Nem független.Titokban ismerkednék hölgyel vagy párral.Vastag farkam van.Irjatok üzit.Köszi
Igen. Megbeszélhetünk időpontot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 03. 04. szombat 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 03. 04. szombat 17:47
Törölt felhasználó (22445)
VIP

Nem vagyunk fűggetlenek és ezért nem zavar ha te sem vagy az, és csatlakoznál hozzánk feleség dupla örömére,,,,,,,
Sziasztok! Nem függetlenként ismerkednék diszkrét kapcsolatra párral, házaspárral, hölgyel 40-56 között.
Nem független sportos ff-ként ismerkednék diszkrét párral,lánnyal.Többit privibe megbeszéljük.
Nem vagyunk fűggetlenek és ezért nem zavar ha te sem vagy az, és csatlakoznál hozzánk feleség dupla örömére,,,,,,,
Sziasztok ma este valaki Győrben?
Sziasztok Szombat (03.04) estére keresek Bp.-i hölgyet párt smile minden földi jóra smile
30 éves 190/90 borsodi srác vagyok. Nem lankadó kedvvel smile keresem korombeli vagy idősebb hölgypartnerem.. Párok is jöhetnek.Diszkréció adott. Elsősorban Miskolc-Szikszó-Encs-Szerencs környékén.
Sziasztok.40 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Nem független.Titokban ismerkednék hölgyel vagy párral.Vastag farkam van.Irjatok üzit.Köszi
Sziasztok!Hölggyel ismerkednék diszkrét, tartós kapcsolat céljából!Teltebb alkatúak előnyben,belső üzenetre válaszolok!

Sziasztok. Nagyon szeretnék már megismerkedni és szeretkezni egy 50 fölötti hölgyel sőt 55 fölöttivel. Nem egy alkalomra keresek tartósan szeretője , szex partnere lennék. Sopron és környéke
Sziasztok! Nyíregyházáról keresek exhibicionista lányt vagy párt, vagy akivel eltölthetném kellemesen az időt!
De szóló hölgyet is kényeztetnék, vagy párokhoz csatlakoznék!
A többit priviben!

De szóló hölgyet is kényeztetnék, vagy párokhoz csatlakoznék!
A többit priviben!

Sziasztok!
Korban,alkatban is hozzám illő,értelmes,határozott férfivel ismerkednék.
Olvass társkeresőt is!
Korban,alkatban is hozzám illő,értelmes,határozott férfivel ismerkednék.
Olvass társkeresőt is!
Keresek nőket,párokat,lányokat akik mernek is. Kezdő vagyok de mindenben benne vagyok. Belső üzit írj!