Tiszántulrol keresem hölgyek ismeretségét kortol függetlenül gáláns f.fi személyében,szivesen utazok bármerre.
Nem független hölggyel vagy párral ismerkednék diszkrét kapcsolatra.
Sziasztok!
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály. Valaki?
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály. Valaki?
Na lányok, nők ma este vagy a hosszú hétvégén egy találka?
BARANYA-TOLNA-SOMOGY-BÁCS megyei hölgyhöz, hölgyekhez,párokhoz társulnék.184/86/szőke 40-es férfi.
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Valós, diszkrét párral, lánnyal ismerkednék priviben. Képet ott tudok mutatni.
Sopron és környéke
keresek holnap délutánra, estére játszó társat (nőt, lányt) Pest és Tatabánya környékéről kocsim van utazni tudom helyem nincs max a kocsi
test alkatom sportos macis méreteim? 190cm/90kg 16cm/6,3cm
test alkatom sportos macis méreteim? 190cm/90kg 16cm/6,3cm
Üdvözlet. Szekszárd-Bonyhád-Pécs körzetében tartós diszkrét kapcsolatot keresek egy dekoratív vonzó hölgy személyében. Diszkréció adott és elvárt. Köszönöm hogy elolvastad e pár sort. Amennyiben mondandóm felkeltette érdeklődésed kérlek privát üzenetet írj. Köszönöm. Sziasztok.
Sziasztok. Hölgyet keresek kapcsolatra.
Sziasztok! Ismerkednék középkorú házaspárral párral hölgyel tartós diszkrét kapcsolatra. Várom üzeneted. Köszi!!!
Szia. Még mindig nagyon vonzónak talállak és...
(Ez egy válasz X üzenetére (2017. 04. 25. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2017. 04. 25. kedd 18:30

Törölt felhasználó (1396652)

Sziasztok!
Barátot,szeretőt keresek,olvass adatlapot is!
Kecskeméti nőt vagy párt keresek
Sziasztok! Hölgyel ismerkednék swinger házi bulikba részvéthez párokhoz is szívesen csatlakoznék csak a hölgy örömére!!!
Sziasztok Lány hölgy ismeretségét keresem tartós sexre Pest megye és Vác és környéke , én 47év 172cm 74kg barna haj szem átlagos alkat , hely jó lenne !
Sziasztok!
Hölgy ismeretségét keresem közös időtöltésre, közös motorozásra, közös programokra és minden jóra...Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály. Valaki?
Hölgy ismeretségét keresem közös időtöltésre, közös motorozásra, közös programokra és minden jóra...Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály. Valaki?
Nyiregyházi lányt hölgyet keresek ismerkednek orálisan kenyesztetnem partnerem..31éves nyiregyi fiatalember vagyok egyedulálló helyem nincs sajna..laju85@citromail.hu címen elérhető vagyok vagy 06305149842 számon sms ben bemutató..
Sziasztok!
Szegedi duci pasi keresi szexpartnerét ! Hölgyek vagy párok jelentkezését várom KORTÓL (18-80 év) és ALKATTÓL (40-160 kg) függetlenül ! Idősebb hölgyet (hölgyeket is szívesen kényeztetnék !