Eger környéki hölgyet vagy párt keresek hétköznap napközbeni találkára. Átlagban hétfőtől péntekig 11 és 15 óra között lenne nekem jò. Ugyanakkor helyet is tudok biztosítani.
Lányt támogatnék orális örömért! kisdavid36@gmail.com
Házas, nem független csinos értelmiségi hölgyet keres szeretői státuszra, 40-es értelmiségi ápolt úr
Hölgyet keresnék akár tartós kapcsolatra is. Szimpátia, ápoltság fontos! Helyem, autóm van. Ha kérhetlek belső levelet írj, köszönöm!
Sziasztok! Szekszárdi vagy környéki középkorú házaspárral párral hölgyel ismerkednék tartós diszkrét kapcsolatra. Ha van itt olyan aki valóban ismerkedni szeretne irj üzenetet!
Sziasztok, jó estét. 195 magas vagyok és duci,husis hölgypartnerem keresem kortól függetlenül ! Írj bátran! Budapesten
Hölggyel ismerkednék laza de tartós kapcsolatra kortól függetlenül! 37 év pesti ffi vagyok! Viber?
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Szarvas környékén keresek Lányt, párt orális finomságra, akár autóban is, támogatásért ma. utazni tudok kisdavid36@gmail.com
Sziasztok.Szombat estére"05,13" keresek.Alkalmi játszótársat Bp-i nő,pár személyébe
Sziasztok! Ma estére 05.12 pénteken párt pesten! Ápolt normális férfi vagyok! Helyem nincs! 305057875
Sziasztok. Fejér,Komárom-Esztergom megyéböl diszkrét tali ma este??
Sziasztok!
A SZEXBEN bármire kapható, tabukat nem ismerő férfiként keresem partnerem!
Szeged vagy környékéről keresek hőlgyet, párt vagy akttív bi pasit (pasikat)! Kor és kinézet nem számít!
Én egy passzív bi, mackós 36 éves pasi vagyok!
A SZEXBEN bármire kapható, tabukat nem ismerő férfiként keresem partnerem!
Szeged vagy környékéről keresek hőlgyet, párt vagy akttív bi pasit (pasikat)! Kor és kinézet nem számít!
Én egy passzív bi, mackós 36 éves pasi vagyok!
Sziasztok. Hölggyel ismerkednék laza de tartós kapcsolatra! 37 éves pesti ffi vagyok! Viber szám az adatlapon!
Sziasztok. Hölggyel ismerkednék laza de tartós kapcsolatra! 37 éves pesti ffi vagyok! Viber szám az adatlapon!
Sziasztok!
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály. Valaki?
Hölgyet, párt vagy nyitott családot keresek közös időtöltésre, közös motorozásra, bulizásra, közös programokra és minden jóra...
Székesfehérvár és környéke előny, de ésszerű táv nem akadály. Valaki?
Sziasztok.Szombat estére"05,13" keresek.Alkalmi játszótársat Bp-i nő,pár személyébe smile
Sziasztok.Egy igényes párhoz csatlakoznék.Miskolc plusz 100km.
Kecskeméti nőt vagy párt keresek