Lányok, Asszonyok, Nagymamák igényes kedves játékszere lennék napközben, Budapesten.
Sármos jó karban lévő 40-es pasi vagyok, kulturált,ápolt diszkrét. Mit mondjak még?
))))
Puszim
koncimaci@gmail.com
Sármos jó karban lévő 40-es pasi vagyok, kulturált,ápolt diszkrét. Mit mondjak még?

Puszim
koncimaci@gmail.com
Nyíregyházán elhanyagolt lányt, vagy asszonyt keresek. Megyek és jól..........!
Sziasztok! Nökkel ,párokkal ismerkednék!! Részleteket privátban!!
Szia !
Budapesten 40 feletti hölgy játszó társa lennék diszkréten .
Budapesten 40 feletti hölgy játszó társa lennék diszkréten .
Sziasztok.Párokhoz csatlakoznék 3.nak,hölgyeket keresek szexkapcsolatra.Győr-Mos.-Sop.-Komárom-Eszt. megyék?Valakik?
Nyíregyházáról partnert keresek!
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek egy hölgyet tartós testi kapcsolatra.
Holnap Bükfürdőn a szaunavilágban leszünk. Bi párként keresünk nagy potenciállal rendelkező férfit, bevállalós hölgyet, vagy párt. Helyünk van, találkozzunk és élvezkedjünk.

Szia. Erre kíváncsi leszek - jelezz, ha esetleg sikerül találni valakit. Szerintem szóló nőt itt konkrétan lehetetlen találni. Hétvégén is átnéztem a "megyéhez tartózó' társkereső topicot, konkrétan 1 hirdető sincs.semmi. Csak és kizárólag párok és pasik (nőként beregisztrálva). Szóval kb.0 hirdetőből kellene szemezgetni. És akkor paraméterekről még nem is beszéltünk.
Sziasztok ! Budapesten 40feletti hölgy társaságát keresem
Sziasztok! 30-as pasiként keresek Bp.-i vagy pest megyei lányt vagy párt ma estére helyem van!
Sziasztok! 30-as pasiként keresek Bp.-i vagy pest megyei párt ma estére helyem van!

Mosonmagyaróvár és környékén elhanyagolt anyukák , ill sexre éhes hölgyek diszkrét partnere lennék hosszu távra. Párokhoz is szivesen csatlakozom.
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Sziasztok.
Most péntekre az az 26 án Miskolci lányt vagy párt fogadnák otthonunkba reggel 09 töl.
Írkp privit vagy imailt.matea1974@gmail.com
Most péntekre az az 26 án Miskolci lányt vagy párt fogadnák otthonunkba reggel 09 töl.
Írkp privit vagy imailt.matea1974@gmail.com
Sziasztok! Győri lányt, asszonyt, párt keresek huncutkodásra!Igényes, izmos , szolis pasi vagyok! 20/5 fazonos, kitartó, mindig kemény farok! Többes tapasztalattal rendelkezem! Hétközben 7-15 között érek rá leginkább! Hely, kocsi megoldható! Írjatok!! Üdv
Sziasztok. Bük-Sopron környékén keresek egy 50 +-os hölgyet tartós testi kapcsolatra.
Sziasztok!
Budapesti, heteró, nem független, heteró 37 éves fiatalember vagyok.
Lánnyal vagy heteró pàrral ismerkednék Budapesten!
Várom leveleiteket priviben!
Budapesti, heteró, nem független, heteró 37 éves fiatalember vagyok.
Lánnyal vagy heteró pàrral ismerkednék Budapesten!
Várom leveleiteket priviben!
nyiregyhazi nem fuggetllen lanyt holgyet keresek ismerkednek szexkapcsolat celjabol...31eves nyiregyhazi fiatal ember vagyok..laju85@citromail.hu elerhetö vagyok...elerhetöseget kerek..
Üdv!