Valami jó.arkú pasi aki ápolásra szorul most 40-ig?
31 éves, magas, átlagos testalkatú pasi vagyok, tele szexuális fantáziával...Szívesen csatlakoznék párokhoz, találkoznék szimpatikus hölggyel. Vacsora, borozgatás mind szóba jöhet, lesz ami lesz alapon!
Szimpátia alapján akár július elsejei estére összehozhatnánk a találkozót... Szívesen kipróbálok perverz dolgokat is...

Sziasztok!
Pécsi, Pécs környéki nőt, párt keresek hétköznap napközbeni találkákra. Hellyel nem rendelkezem.
Pécsi, Pécs környéki nőt, párt keresek hétköznap napközbeni találkákra. Hellyel nem rendelkezem.
Nyíregyházi férfi keres elhanyagolt feleséget, barátnőt titkos kapcsolatra.
sziasztok!
Két pasi és én Éva még egy nőt keresünk társaságunkhoz péntek estére sexbulira.
Csak Nőt keresünk már pasi van!!!
Két pasi és én Éva még egy nőt keresünk társaságunkhoz péntek estére sexbulira.
Csak Nőt keresünk már pasi van!!!
Üdv!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35 és 55 év közötti hölgyet vagy párt keresek (akár mindkét fél örömére).
Független, ápolt, igényes, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok hőlgyekel lányokal ismerkednék Zalábol és vas megyéből
Helló.... sextelefonhoz keresem férfi vagy női partneremet, aki szeret kicsit extrémebb dolgokat is és aki izgul a telt alkatú hölgyekre. Leveleket priviben várok!
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
z

Sziasztok!
Hölgyet keresek tartalmas seretkezésre Esztergom és környékéről.
Hölgyet keresek tartalmas seretkezésre Esztergom és környékéről.
Olyan nőt vagy párt esetkeg aktív bi pasit keresek aki (akik) szeretnének egy szex szolgát maguknak!
Nincs tabu smile
Szeged és környéke!
Nincs tabu smile
Szeged és környéke!
Sziasztok
Pénteken este órákban szívesen csatlakoznék párhoz minden jóra! Bács M Csongrád m Jász-Sz m Budapest jöhet szóba! Sportos izmos pasi vagyok Képet kapcsolatra jelölés esetén
Pénteken este órákban szívesen csatlakoznék párhoz minden jóra! Bács M Csongrád m Jász-Sz m Budapest jöhet szóba! Sportos izmos pasi vagyok Képet kapcsolatra jelölés esetén
Július 1. szombat estére keresünk fiatal, igényes párt, pasit

Holnap reggel nyíregyházán Volna jó mèretű férfi ??hely lenne .
Ötven év feletti hölgy házibarátja lennék.
Férjezett hölgy válaszát is várom.
Írj bizalommal. nagynn@gmail.hu
Férjezett hölgy válaszát is várom.
Írj bizalommal. nagynn@gmail.hu
Sziasztok. Titkos kapcsolatot keresek hölgy személyében 47- 60 ig de amúgy a kor nem számít mindenre nyitott vagyok nincs tabu nálam . Ha lehet Veszprém megyéből én Tapolcán lakom . emailom dm.keresztes@gmail.com
Sziasztok. A jövő héten lesz a szülinapom, melyik Soproni lány-asszony lenne az ajándékom??
nem fuggetlen srac keres esztergom kornyeki vekony fiatal lanyt vagy elvalt anyukat akit anyagilag is tamogatna havi kb 2 alkalomert cserebe . hosszutavra. koszi
hellyel rendelkezö nyiregyi holgyet keresek ..otthonaban kenyesztethetnek!!! kalandoznek anyagiaktol mentesen...irjatok kufi85@freemail.hu cimen ...sziasztok..32evs nyiregyi fiatember vagyok.
32éves pasi keres csajt mára
Bp 15 ker hely van
Bp 15 ker hely van