Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

viccek a rövid, általában párbeszédes, csattanós sztorik...nem összekeverendő a poénos történettel, poénos bölcsességekkel
NO hazai politika , NO rasszista

Az eddigi hozzászólások

... 98 99 100 101 102 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1456   2007. 02. 12. hétfő 18:21
potyi20 potyi20
Egy férfi ül az étteremben és újságot olvas. Előtte van egy tál leves. Leül mellé egy másik ember és nagyon bámulja a tányért. Fél óra múlva úgy gondolja, hogy elveszi a levest, mert már 3 napja nem evett. Jóízűen kanalazgatja, majd amikor a végére ér, megpillant az alján egy fésűt tele hajszálakkal és visszahányja az egészet a tányérba. Óvatosan visszacsúsztatja, mintha mi sem történt volna. Erre az újságot olvasó ember megszólal:
- Maga is látta a fésűt?
#1455   2007. 02. 12. hétfő 17:26
X Törölt felhasználó (68111)
Kérő érkezik a lányos házhoz. Az apa így szól:
- Évike autót kap hozományba, Mariska pedig egy szép nyaralót. Melyiküket választja?
- Azt hiszem, hogy Évikével kezdem...
#1454   2007. 02. 12. hétfő 08:01
A gyerekek beszélgetnek az iskolában. Mondja Móricka:
- Képzeljétek az én apukámnak olyan jó foglalkozása van, hogy aki bemegy hozzá, rögtön tátva marad a szája!
- És mit dolgozik az apukád?
- Fogorvos!
#1453   2007. 02. 11. vasárnap 16:28
foureye foureye
vidéki vendéglőben:
-cigánypecsenye van?
-igen,de akkor nincs zene
#1452   2007. 02. 11. vasárnap 10:21
potyi20 potyi20
Két szöszi beszélget:
- Te, én azt nem értem, hogy ha villámlik, előbb látom a fényt és csak egy idő után hallom a hangját. Szerinted miért van ez így?
- Te hülye! Hát nem tudod, hogy a füled hátrébb van mint a szemed?

#1451   2007. 02. 11. vasárnap 10:20
potyi20 potyi20
Béla idegesen megy haza az orvostól, a felesége megkérdezi tőle:
- Mi a baj, drágám?
- A doktor azt mondta, hogy a halálom napjáig gyógyszert kell szednem.
- De másoknak is kell szedniük életük végéig a gyógyszert.
- Igen, de a doktor úr nekem csak négy tablettát adott.

#1450   2007. 02. 11. vasárnap 09:20
A páciens hálákodva rázza az orvos kezét:
- Doktor úr, köszönöm! Nem akarom pénzzel megsérteni, de megígérhetem, a végrendeletemben mindent Önre hagyok majd!
Erre az orvos:
- Ó, nagyon köszönöm! Viszont kérem vissza a receptet, amit adtam. Szeretnék egy kicsit módosítani rajta.
#1449   2007. 02. 11. vasárnap 09:20
Szőke nőtől kérdezik az azonosításon:
- Nos, asszonyom, felismeri a holttestet?
- Hááát, nem is tudom, talán ha a hangját is hallhatnám...

- Kérő érkezik a lányos házhoz. Az apa így szól:
- Évike autót kap hozományba, Mariska pedig egy szép nyaralót. Melyiküket választja?
- Azt hiszem, hogy Évikével kezdem...
#1448   2007. 02. 10. szombat 20:48
levi53 levi53
A német katona a zsidohoz.
Játszunk autost?
Te berregsz én adom a gázt.
#1447   2007. 02. 10. szombat 18:39
rapling rapling
A szöke nö elmegy a szexshopba,és a vibrátorokat nézi.Hát már ott áll egy fél órája,oda megy hozzá az elado:jó napot hölgyem melyiket kéri?Azt a pirosat ott fent!Elnézést,a termosz nem eladó!
#1446   2007. 02. 10. szombat 17:48
Doctorbalu Doctorbalu
-mit csinal a kannibal az orvosbol?
-hot doc-ot!

a medikusnak gynekologia-gyakorlaton a fogos-szülest kell szemleltetnie 1 baban. megtörtenik a dolog,majd büszken a prof ele all,aki következökepen dijazza a szemleltetest:
-ha a fiatal apukat is fejbeverne a fogoval,elmondhatna magarol,h egy egesz csaladot irtott ki!

bemegy a csontvaz a rendelöbe,ranez az orvos,majd kerdez:
-nem tudott volna kicsit korabban jönni?
#1445   2007. 02. 10. szombat 14:47
Adamka007 Adamka007
Potyi ez a pizzás naon ott van.:)
Jót röhögtem rajta
#1444   2007. 02. 10. szombat 14:21
potyi20 potyi20
A szőke nő pizzát rendel. Kihozza neki a futár. A nő kifizeti, indul be a dobozzal, de utána szól a futár:
- Héé, hol van a borravaló?
- De én nem is rendeltem bort!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
potyi20 #2276 | ma 14:20
A szöszit elviszi a barátja moziba. A mozi bejárata felett a fényreklám a következőket hirdeti:
Két óra izgalom! Két óra borzongás! Két óra kikapcsolódás! Két óra igazi szórakozás!
Mire a szöszi:
- Megőrültél? Ide hoztál? Csak nem képzeled, hogy nyolc órán keresztül a moziban ülök?!

:))

potyi20 #2275 | ma 14:19
Egy szőke nő bemegy a kisállatkereskedésbe, hogy a kutyájának egy piros kabátkát vásároljon.
- Asszonyom, hozza be a kutyáját, és akkor rá is tudjuk próbálni, hogy biztos jó-e a méret - mondja az eladó.
- Dehogyis, születésnapi meglepetés lesz!

#1443   2007. 02. 10. szombat 10:39
Egy ember elmegy az orvoshoz. Az orvos megvizsgálja és alaposan kikérdezi.
- Itt egy marék tabletta. Reggel kéket vegyen be, és igyon rá egy nagy pohár vizet! Délben egy nagy pohár vízzel egy sárgát vegyen be! Este, lefekvés előtt egy piros tablettára igyon egy nagy pohár vizet!
- Mi a bajom, doktor úr? - kérdezi aggódva a beteg.
- Nem iszik elég vizet.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
zolika22 #2270 | ma 10:40
Mc Foole, a skót orvos, úgy dönt, beiratkozik a helyi golfklubba, ám minden alkalommal elveszik egy-két labdája. A barátja azt tanácsolja neki, hogy írja rá a nevét a labdákra. Mc foole oda is megy az egyik bothordó gyerekhez és ezt mondja:
- Írd rá a nevem ezekre a labdákra, de mivel orvos vagyok azt is írd rá a labdákra, hogy Dr. Érted?
A gyerek érti, meg is csinálja. Mc Foole élvezettel nézegeti-forgatja a labdákat, majd odamegy a gyerekhez:
- Te gyerek, nem férne rá még az is hogy: rendel délután háromtól ötig?
#1442   2007. 02. 10. szombat 10:04
irigykutya. irigykutya.
- Nos, uram, önt meg kell műteni.
- Azt nem. Inkább meghalok.
- A kettő nem zárja ki egymást.
#1441   2007. 02. 09. péntek 19:27
levi53 levi53
ilyet (etnikai) inkább NE, legalább a szexhez lenne valami köze (kimoderálva!)
#1440   2007. 02. 09. péntek 11:41
potyi20 potyi20
Pistikét a suliról faggatja a szoszéd néni:
- És melyik a kedvenc tárgyad az iskolában?
- A csengő.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
A nemrég nősült írótól kérdezi a barátja:
- Mi újság, komám? Hogy tetszik a házasélet?
- Nagyszerű! Már két drámára való anyagot összegyűjtöttem :))
#1439   2007. 02. 09. péntek 11:37
X Törölt felhasználó (67578)
Kislány bemegy a tömbházba, alig lép 1et,2öt a házmester elkapj berángatja a lakásába,letépi az összes ruháháját...és hátmegeröszakolja..a kislány üvölt közben: Segítség,segitség megeröszakol a ház mester...aa..Mester...A MÁGUS...
#1438   2007. 02. 09. péntek 11:11
- Tanárnő, hogy halad a fiam az iskolában?
- Sajnos, nem túl jól. Nem is figyel az órákon, csak bóbiskol.
- Higyje el, kérem, csak a tehetség szunnyad benne!
----------------------------------------------------------------------------------------------------
zolika22 #2261 | ma 10:14
- Gratulálok, százados úr! - mondja az orvos.
- Mihez?
- Kitűnő állapotban van a szíve!
- Ugye?!
- Látszik, hogy ritkán használja!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Egy vadász szafarira ment a feleségével és az anyósával. Letáboroztak a dzsungelben. Egyik éjjel a feleség kétségbeesetten keltegeti a férjét:
- Drágám, eltűnt a mama, gyere menjünk és keressük meg!
A vadász megragadja a puskát, és elindulnak a sötét éjszakában. Nem messze a sátruktól, egy tisztáson rémisztő látvány tárul eléjük: a mama egy bokor előtt áll, és egy hatalmas hímoroszlánnal néz éppen farkasszemet. A fiatalasszony rémülten suttogja a férjének:
- Uramisten, most mi lesz?
- Semmi - feleli a vadász. Az oroszlán kereste magának a bajt, hagyjuk, hogy másszon ki belőle egyedül! :)))))
#1437   2007. 02. 08. csütörtök 20:53
mona20 mona20
- Ki az abszolút bombanő?
- Aki ha bemegy a spájzba, a kolbászok mind felállnak:)
mona20
#2258 | tegnap 20:52
Kiss már nagyon unja, hogy állandóan parancsolgat neki az anyósa. Az egyik nap úgy dönt,hogy erélyes lesz vele. Hazamegy és kiabálni kezd:
- Ki az úr a házban?
Nem kap választ. Megint megszólal:
- Kérdeztem, hogy ki az úr a házban?
Megint semmi. Kimegy a konyhába, és elkezdi csapkodni az asztalt:
- Ki az úr ebben a házban?
Erre az anyósa szó nélkül fejbe vágja a sodrófával. Kiss aléltan tér magához:
- Már kérdezni sem szabad?

... 98 99 100 101 102 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: aranyos77 aranyos77
Nyitás ideje: 2005. 07. 26. kedd
Üzenetek: 3436db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!