Arnold Schwarzenegger sétál a menedzserével a budapesti utcán.Arnoldra rájön a vizelési inger. Beszalad egy étterem férfi vizeldéjébe.
Öt perc múlva csuromvizesen tér vissza. A menedzser rémülten kérdezi tőle:
- Mi történt Schwarzikám?
- Semmi, semmi, csak amikor bementem a mellékhelyiségbe, mindenki odafordult hozzám:,,Jé,ez a Schwarzenegger!"
Három rendőr beszélget:
-Képzeljétek: a feleségem megcsal egy golfozóval!Egy golfütőt találtam,az ágyunk alatt!
-Az enyém, egy focistával csal meg! Egy focilabdát találtam, az ágyunk alatt!
-erre a harmadik rendőr: Húúú akkor az enyém egy lóval csal meg! Egy zsokét találtam,az ágyunk alatt!!
Öt perc múlva csuromvizesen tér vissza. A menedzser rémülten kérdezi tőle:
- Mi történt Schwarzikám?
- Semmi, semmi, csak amikor bementem a mellékhelyiségbe, mindenki odafordult hozzám:,,Jé,ez a Schwarzenegger!"
Három rendőr beszélget:
-Képzeljétek: a feleségem megcsal egy golfozóval!Egy golfütőt találtam,az ágyunk alatt!
-Az enyém, egy focistával csal meg! Egy focilabdát találtam, az ágyunk alatt!
-erre a harmadik rendőr: Húúú akkor az enyém egy lóval csal meg! Egy zsokét találtam,az ágyunk alatt!!
ez tetszett. imádom a mórickás vicceket.

Móricka bemegy az iskolába. A tanárnő megkérdezi:
- Móricka mit csinálsz, ha a barátod fuldoklik?
- Nem tudom.
- Mit csinálsz, ha integetnek a vonatból?
- Nem tudom.
- Mit csinálsz, ha a fagyisnál sor áll?
- Nem tudom.
- Mit csinálsz, ha tömegverekedés van?
- Nem tudom.
A Tanár:
- Móricka, holnapra tanuld meg!
Hazamegy.
- Anya, mit csinálsz, ha a barátod fuldoklik?
- Kötelet dobok érte.
- És ha a vonatból integetnek, akkor mit csinálsz?
- Visszaintegetek.
- Kivárom a sorom.
- És ha tömegverekedés van?
- Kihívom a rendőrséget.
Móricka bemegy az iskolába és nekimegy a falnak, összekeveredik benne minden.
Kérdezi a tanár:
- Na, Móricka, mit csinálsz, ha a barátod fuldoklik?
- Visszaintegetek neki.
- És ha a vonatból integetnek neked?
- Kötelet dobok érte.
- Ha a fagyisnál sor áll, akkor mit csinálsz?
- Kihívom a rendőrséget.
- Kivárom a sorom.
- Móricka mit csinálsz, ha a barátod fuldoklik?
- Nem tudom.
- Mit csinálsz, ha integetnek a vonatból?
- Nem tudom.
- Nem tudom.
- Mit csinálsz, ha tömegverekedés van?
- Nem tudom.
A Tanár:
- Móricka, holnapra tanuld meg!
Hazamegy.
- Anya, mit csinálsz, ha a barátod fuldoklik?
- Kötelet dobok érte.
- És ha a vonatból integetnek, akkor mit csinálsz?
- Visszaintegetek.
- Kivárom a sorom.
- Kihívom a rendőrséget.
Móricka bemegy az iskolába és nekimegy a falnak, összekeveredik benne minden.
Kérdezi a tanár:
- Na, Móricka, mit csinálsz, ha a barátod fuldoklik?
- Visszaintegetek neki.
- És ha a vonatból integetnek neked?
- Kötelet dobok érte.
- Ha a fagyisnál sor áll, akkor mit csinálsz?
- Kihívom a rendőrséget.
- Kivárom a sorom.
Kovács úr a feleségével és az anyósával nyaral Jeruzsálemben. Egyik nap az anyósa hirtelen belázasodik, majd meghal. Egy temetkezési vállalkozó felajánlja, hogy helyben eltemetik az elhunytat.
- Nem, köszönöm, inkább hazaszállíttatjuk - hárítja el az ajánlatot Kovács.
- De miért? Nagyon szép ceremóniát tudunk szervezni - próbálkozik a temetkezési vállalkozó.
- Nézze, uram! Kétezer éve eltemettek itt egy fiatalembert, aki három nap múlva feltámadt. Nem akarok kockáztatni...
- Nem, köszönöm, inkább hazaszállíttatjuk - hárítja el az ajánlatot Kovács.
- De miért? Nagyon szép ceremóniát tudunk szervezni - próbálkozik a temetkezési vállalkozó.
- Nézze, uram! Kétezer éve eltemettek itt egy fiatalembert, aki három nap múlva feltámadt. Nem akarok kockáztatni...
Mi minden gyümölcsből lekvár helyett pálinkát főzünk...
Elsőre kicsit fura volt vele a palacsinta, de meg lehet szokni :-D
Elsőre kicsit fura volt vele a palacsinta, de meg lehet szokni :-D
Csőtörés van egy orvos villájában. A doki épp telefonon beszél egy ismerős csőszerelővel:
- Azonnal ugorj kocsiba, csőtörés van nálunk, a pincében már minden úszik!
- Nem mehetek, tudod hogy ünnepelünk. Itt vannak a gyerekek, az egész rokonság, hívjál valaki mást.
- Bezzeg mikor beteg valaki a családból, mindig engem hívsz, és én mindig szó nélkül indulok.
- Igazad van, már indulok is.
A csőszerelő megérkezik, kinyitja a pincébe vezető ajtót, és a harmadik lépcsőfokról bedob a vízbe két aszpirint és így szól:
- Ha hétfőig nem apad le, hívjál vissza!
- Azonnal ugorj kocsiba, csőtörés van nálunk, a pincében már minden úszik!
- Nem mehetek, tudod hogy ünnepelünk. Itt vannak a gyerekek, az egész rokonság, hívjál valaki mást.
- Bezzeg mikor beteg valaki a családból, mindig engem hívsz, és én mindig szó nélkül indulok.
- Igazad van, már indulok is.
A csőszerelő megérkezik, kinyitja a pincébe vezető ajtót, és a harmadik lépcsőfokról bedob a vízbe két aszpirint és így szól:
- Ha hétfőig nem apad le, hívjál vissza!
Ez a jelenet a British Airways
London-Johannesburg közötti járatán történt meg.
Egy ötvenes fehér asszony egy fekete mellett ül.
Láthatóan nagyon zaklatott, hívja a stewardesst.
A légikisasszony kérdezi: Mi a probléma, Asszonyom?
A fehér no: talán nem látja? Egy fekete mellé ültetett engem. Nem bírom elviselni, hogy egy ilyen gusztustalan lény mellett kelljen ülnöm.
Adjon nekem egy másik ülést. Kérem.
A légikisasszony: Nyugodjon meg, a gépen majdnem minden ülés foglalt.
Megnézem, hogy van-e még szabad hely.
A légikisasszony elmegy és néhány perccel késobb visszajön.
Asszonyom, mint ahogy gondoltam, nincs több üres helyünk a turista osztályon.
Beszéltem a parancsnokkal és o megerosítette, hogy a business classon sincs több hely.
Van azonban egy hely az elso osztályon.
Mielott az asszony bármilyen megjegyzést tehetne, a légikisasszony folytatja: a mi légitársaságunknál egyáltalán nem szokás, hogy egy turista osztályon ülo utasnak
engedélyezzék, hogy átüljön az elso osztályra de figyelembe véve a körülményeket, a parancsnok úgy találta, hogy valóban botrányos arra kényszeríteni valakit, hogy egy ilyen visszataszító ember mellett üljön.
A légikisasszony a feketéhez fordul: nos, kérem Uram, ha úgy kívánja, vegye a kézipoggyászát, mivel az elso osztályon a szabad hely Önre vár.
A körülöttük levo utasok, akik elképedve asszisztáltak a jelenethez,felemelkedtek és tapsoltak
London-Johannesburg közötti járatán történt meg.
Egy ötvenes fehér asszony egy fekete mellett ül.
Láthatóan nagyon zaklatott, hívja a stewardesst.
A légikisasszony kérdezi: Mi a probléma, Asszonyom?
A fehér no: talán nem látja? Egy fekete mellé ültetett engem. Nem bírom elviselni, hogy egy ilyen gusztustalan lény mellett kelljen ülnöm.
Adjon nekem egy másik ülést. Kérem.
A légikisasszony: Nyugodjon meg, a gépen majdnem minden ülés foglalt.
Megnézem, hogy van-e még szabad hely.
A légikisasszony elmegy és néhány perccel késobb visszajön.
Asszonyom, mint ahogy gondoltam, nincs több üres helyünk a turista osztályon.
Beszéltem a parancsnokkal és o megerosítette, hogy a business classon sincs több hely.
Van azonban egy hely az elso osztályon.
Mielott az asszony bármilyen megjegyzést tehetne, a légikisasszony folytatja: a mi légitársaságunknál egyáltalán nem szokás, hogy egy turista osztályon ülo utasnak
engedélyezzék, hogy átüljön az elso osztályra de figyelembe véve a körülményeket, a parancsnok úgy találta, hogy valóban botrányos arra kényszeríteni valakit, hogy egy ilyen visszataszító ember mellett üljön.
A légikisasszony a feketéhez fordul: nos, kérem Uram, ha úgy kívánja, vegye a kézipoggyászát, mivel az elso osztályon a szabad hely Önre vár.
A körülöttük levo utasok, akik elképedve asszisztáltak a jelenethez,felemelkedtek és tapsoltak
"A munkahelyemen én vagyok az Isten.
Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki sem látott."
Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki sem látott."
Egy apa meséli:
- A gyerekeim imádnak a neten szörfözni. Tegnap néztem, hogy milyen jelszót írtak be: "BatmanSupermanRobinJoker". Kérdeztem tőlük, hogy miért ilyen hosszút választottak. Erre azt felelték: legalább négy karakternek kellett lennie.
- A gyerekeim imádnak a neten szörfözni. Tegnap néztem, hogy milyen jelszót írtak be: "BatmanSupermanRobinJoker". Kérdeztem tőlük, hogy miért ilyen hosszút választottak. Erre azt felelték: legalább négy karakternek kellett lennie.
Felébred a medve a téli álomból:
- Olyan kanos vagyok, hogy az első élőlényt, aki velem szembe jön az erdőben, azonnal megdugom!
Elindul az ösvényen, látja, hogy jön szembe egy sündisznó, gyorsan felkapja, mire a süni összegömbölyödik a markában. Forgatja jobbra-balra, de nem talál semmi nyílást. Kétségbeesetten el kezd kiabálni:
- Hol a p*nád, hol a p*nád?!
A süni kétségbeesve megszólal:
- Nekem nincsen!!
- Mivel mondtad!!!??? Mivel mondtad !!!???
- Olyan kanos vagyok, hogy az első élőlényt, aki velem szembe jön az erdőben, azonnal megdugom!
Elindul az ösvényen, látja, hogy jön szembe egy sündisznó, gyorsan felkapja, mire a süni összegömbölyödik a markában. Forgatja jobbra-balra, de nem talál semmi nyílást. Kétségbeesetten el kezd kiabálni:
- Hol a p*nád, hol a p*nád?!
A süni kétségbeesve megszólal:
- Nekem nincsen!!
- Mivel mondtad!!!??? Mivel mondtad !!!???
Egy Úr, késő délután vezetett hazafelé a megengedett sebességhatár felett. Hirtelen észrevette a visszapinlantó tükörben, hogy egy rendőr követi. Meglépek a fickótól gondolta, s egyre nagyobb sebességre kapcsolt: 60, 70, 80, 90, végül 100 fölé ment. A rendőr még mindig mögötte volt, s így feladta és oldalra húzódott.A rendőr kiszállt odament és azt mondta:
- Ma nagyon nehéz napom volt, mondjon egy elfogadható indokot és elengedem.
Az ember egy kicsit gondolkozott, majd így szólt:
- Három héttel ezelőtt a feleségem meglépett egy rendőrrel, s mikor megláttam Önt a tükörben, azt gondoltam megpróbálja őt visszaadni.
- Ma nagyon nehéz napom volt, mondjon egy elfogadható indokot és elengedem.
Az ember egy kicsit gondolkozott, majd így szólt:
- Három héttel ezelőtt a feleségem meglépett egy rendőrrel, s mikor megláttam Önt a tükörben, azt gondoltam megpróbálja őt visszaadni.
Feleség az ágyban a férje fülét harapdálja:
Drágám, súgjál a fülembe valami mocskosat!
Konyha...
Drágám, súgjál a fülembe valami mocskosat!
Konyha...
Mi a különbség a szója és a vibrátor között?
- Semmi. Mind a kettő a húst helyettesíti. (lol)
Mi a különbség a szerelem és a bili között?
- Az egyiktől a szemed, a másiktól a feneked lesz karikás.
Mi a különbség a terrorista és a menstruáló nő között?
- Egy terroristával lehet beszélni.
- Semmi. Mind a kettő a húst helyettesíti. (lol)
Mi a különbség a szerelem és a bili között?
- Az egyiktől a szemed, a másiktól a feneked lesz karikás.
Mi a különbség a terrorista és a menstruáló nő között?
- Egy terroristával lehet beszélni.
Egy öreg arab már 40 éve NewYork közelében lakik. Szeretne a kertjében krumplit ültetni, de egyedül van, öreg és gyenge. A fia Párizsban tanul. Ír neki egy emailt a gondjáról:
"Kedves Fiam, Ahmed. Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok a kertemben krumplit ültetni. Biztos vagyok benne, hogy ha itt lennél, tudnál nekem segíteni a kertet felásni. Szeretlek. Atyád."
Másnap az öreg arab emailt kap a fiától:
"Kedves Apám. Ne nyúlj a kerthez. Ott rejtettem el a "dolgot". Én is szeretlek. Ahmed."
Másnap hajnali 4-kor jön az arabhoz a Hadsereg, az FBI, CIA, a Ranger-ek és Nemzetbiztonsági Hivatal is. Átkutatják a házat és felássák az egész kertet is, minden millimétert átkutatnak, de semmit sem találnak. Csalódottan távoznak.
Másnap az öreg arab újra emailt kap a fiától:
"Kedves Apám! Remélem mostanra már fel van ásva a kerted és ültethetsz bele krumplit. Sajnos csak ennyit tudtam tenni
érted. Szeretlek. Ahmed."
"Kedves Fiam, Ahmed. Nagyon szomorú vagyok, mert nem tudok a kertemben krumplit ültetni. Biztos vagyok benne, hogy ha itt lennél, tudnál nekem segíteni a kertet felásni. Szeretlek. Atyád."
Másnap az öreg arab emailt kap a fiától:
"Kedves Apám. Ne nyúlj a kerthez. Ott rejtettem el a "dolgot". Én is szeretlek. Ahmed."
Másnap hajnali 4-kor jön az arabhoz a Hadsereg, az FBI, CIA, a Ranger-ek és Nemzetbiztonsági Hivatal is. Átkutatják a házat és felássák az egész kertet is, minden millimétert átkutatnak, de semmit sem találnak. Csalódottan távoznak.
Másnap az öreg arab újra emailt kap a fiától:
"Kedves Apám! Remélem mostanra már fel van ásva a kerted és ültethetsz bele krumplit. Sajnos csak ennyit tudtam tenni
érted. Szeretlek. Ahmed."
:))))))))))))
(Ez egy válasz mia w. üzenetére (2006. 09. 29. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 11:52

Sajnálom uram! ahhoz hogy arzént vegyen, recept is kell, nem elég az anyósa fényképe.
a postás be akar csengetni egy házhoz, de látja, hogy egy veszett nagy kutya fekszik a kapu előtt. bentről kiszól a háziasszony:
tessék csak nyugodtan jönni, tegnap lett ivartalanítva, még bágyadt egy kicsit!!
dehogy megyek!! eddig sem attól féltem hogy megb@sz, hanem hogy megharap!!!
a postás be akar csengetni egy házhoz, de látja, hogy egy veszett nagy kutya fekszik a kapu előtt. bentről kiszól a háziasszony:
tessék csak nyugodtan jönni, tegnap lett ivartalanítva, még bágyadt egy kicsit!!
Sajnálom uram! ahhoz hogy arzént vegyen, recept is kell, nem elég az anyósa fényképe.
Egyik ilyen kedvenc elszólás biosz órán kérdezte a tanár.
Tanár: Mivel szaporodnak a gombák?
Diák: Spermával tanárúr.
Na ez volt kb olyan 6.-ban nem kell mondanom mekkora röhögés lett a vége... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 29. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 09. 29. péntek 08:33
Tanár: Mivel szaporodnak a gombák?
Diák: Spermával tanárúr.
Na ez volt kb olyan 6.-ban nem kell mondanom mekkora röhögés lett a vége... (Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 09. 29. péntek 08:33), amit ide kattintva olvashatsz)

A McLaren istálló Magyarországon állított össze egy új teamet, mivel észrevették, hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid id? alatt képesek leszerelni az autók kerekeit.
Mivel a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a boxokban, egy pillanat alatt kirúgták a sokat próbált teamüket, és romákból összeállított csapattal vágtak neki a versenyeknek.
Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlott. A romák fantasztikus három másodperc alatt le- és felszerelték a versenyautó kerekeit.A probléma a következ? tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.
Órán hangzott el... Beküldés ideje: 2006-05-16 Beküldo: Balázs
Kémia:
-Az elektront Tron Elekr?l nevezték el?
-A rénszarvasok réniumból vannak?
-Tanárn?, látom, a kobalt vegyjele a CO?!
-Igen.
-És akkor az autókból két kobalt jön ki?
Magyar:
Ellentétek:
NAPPAL - naptalanul
FENT - csorbított
FELÜL - leáll
A rághatatlan ember
-Házi feladat: Írjátok meg az önéletrajzotokat!
-A sajátunkat?
-Cak mostanig kell?
-Interneten lehet keresni?
-Meg kell tanulni?
Biológia:
Tanár: -Mi borítja a csirke testét?
Diák: -M?anyagzacskó.
A cserebogár testét kotonpáncél fedi
-A latin neveket latinul tanuljuk meg?
-Plazma? Az, ami a TV-ben van? Akkor a plazmatévé az bioTV?
-Karl Linné n? volt?
-Tanárn?! A Darwin az nem az a csaós fickó?
Diák: -Fogunk menni kémialaborba?
Tanár: -Bioszórán? Nem.
Diák: -És technikán?
Tanár: -Nem hiszem...
Diák: -Peti, látod, hogy összebeszéltek!
Matematika:
D: -Mikor fogunk geometriázni?
T: -Melyik hülye akar elázni?
T: -Készítsétek el a test hálóját!
D: -Mi vagyok én, pók?
T: -Na, most írunk egy algebrai röpdolgozatot...
D: -Számológépet lehet használni?
D: -Igen, ha nem m?ködik!
T: -Ellen?rizzük a házi feladatot!
D: -A tanárn? valami ügynök, hogy mindíg ellen?rizget?
Földrajz:
(Társadalmi ismeretek óra, két gyerek nagyon rossz):
T: -Na, üljetek el egymástól!
D: -De hát én társasági lény vagyok!
T: -Mi az USA legmagasabb pontja?
D: -A NASA ?rállomása!
T: -Mondj karsztjelenségeket!
D: -Honnan tudjam, nem vagyok én geológus!
T: -Mondj példát, mi idéz el? a k?zeteknél aprózódást!
D: -Légkalapács!
T: -Gazdaságilag miért jelent?sek a tölcsértorkollatok?
D: -Mert az alján a kis halak leesnek, a nagyok meg fent maradnak a tölcsérben, és akkor már csak agyon kell ?ket ütni...
T: -Miért hívják geográfusnak, aki a térképet készíti?
D: -Mert... hát a geo a föld... és...
T: -Igen, és?
D: -És, hát a fus, az hogy úgy a föld képét felfuttatja a lapra...
Történelem:
(a tanár sokat hiányzott):
Tanár: -Mit vettünk el?z? órán?
Diák: -Hát, az már történelem!
A románok azok kivándorolt rómaiak?
Mivel a versenyeket manapság már nem a versenypályákon nyerik, hanem a boxokban, egy pillanat alatt kirúgták a sokat próbált teamüket, és romákból összeállított csapattal vágtak neki a versenyeknek.
Eleinte minden a legnagyobb rendben zajlott. A romák fantasztikus három másodperc alatt le- és felszerelték a versenyautó kerekeit.A probléma a következ? tíz másodpercben keletkezett, amikor a romák átfestették az autót, átütötték a gyártási számát, és eladták az egész gépet a pilótával együtt a Ferrarinak.
Kémia:
-Igen.
Magyar:
Ellentétek:
NAPPAL - naptalanul
FENT - csorbított
FELÜL - leáll
A rághatatlan ember
-A sajátunkat?
-Cak mostanig kell?
-Meg kell tanulni?
Biológia:
-Karl Linné n? volt?
Matematika:
Földrajz:
D: -Mert az alján a kis halak leesnek, a nagyok meg fent maradnak a tölcsérben, és akkor már csak agyon kell ?ket ütni...
Történelem:
A McLaren istálló Magyarországon állított össze egy új teamet, mivel észrevették, hogy a roma fiatalok hihetetlen rövid id? alatt képesek leszerelni az autók kerekeit.
Kémia:
-Igen.
Magyar:
Ellentétek:
NAPPAL - naptalanul
FENT - csorbított
FELÜL - leáll
A rághatatlan ember
-A sajátunkat?
-Cak mostanig kell?
-Meg kell tanulni?
Biológia:
-Karl Linné n? volt?
Matematika:
Földrajz:
Történelem:
Kémia:
-Igen.
Magyar:
Ellentétek:
NAPPAL - naptalanul
FENT - csorbított
FELÜL - leáll
A rághatatlan ember
-A sajátunkat?
-Cak mostanig kell?
-Meg kell tanulni?
Biológia:
-Karl Linné n? volt?
Matematika:
Földrajz:
Történelem:
Hogyan maradtak fenn a nők az evolúció során?
Fondorlatos módon összenőttek a pinával...
Fondorlatos módon összenőttek a pinával...
Ketten állnak egy szálloda recepciójánál, egy férfi és egy nő. Ahogy a férfi megfordul, véletlenül a könyöke ütközik a nő mellével.
Gavallérosan megjegyzi:
-Hölgyem, ha az ön szíve is olyan lágy mint a keble, akkor biztos meg fog nekem bocsátani...
Mire a hölgy:
- Uram, ha a farka is olyan kemény mint a könyöke, akkor a szobaszámom a 264-es!
Gavallérosan megjegyzi:
-Hölgyem, ha az ön szíve is olyan lágy mint a keble, akkor biztos meg fog nekem bocsátani...
Mire a hölgy:
- Uram, ha a farka is olyan kemény mint a könyöke, akkor a szobaszámom a 264-es!