Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

viccek a rövid, általában párbeszédes, csattanós sztorik...nem összekeverendő a poénos történettel, poénos bölcsességekkel
NO hazai politika , NO rasszista

Az eddigi hozzászólások

... 153 154 155 156 157 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#371   2006. 06. 15. csütörtök 20:05
X Törölt felhasználó (7767)
A fökönyvelő elmegy az igazgatóhoz, és így szól:
- Add, kérlek, kölcsön a titkárnődet, mert az enyém tegnap megbetegedett!
- Nagyon szívesen! Jól gépel, nézd milyen szép, és van valami, amit sokkal jobban tud, mint a feleségem - kacsint az igazgató.
Három nap múlva a főkönyvelő visszakíséri a kölcsönkapott hölgyet:
- Köszönöm a szívességedet! Tényleg nagyon jól gépel, gyönyörű is, de azt a valamit szerintem nem tudja jobban mint a feleséged! - vigyorog a fokönyvelő.
#370   2006. 06. 15. csütörtök 19:59
Szása találkozik Vologyával. Vologya megkérdi:
- Hallottál már a szex-szappanról?
- Miféle szex-szappanról?
- Lehet kapni szex-szappant a GUM áruházban. Képzeld, a múltkor én is vettem. Este lefürödtem vele, és öt óráig meg sem álltam. Az asszony olyan boldog volt!
- No, mondd már, hol is kapható?
- A GUM áruházban.
- No jó, de ott hol?
- A második emeleten jobbra, a harmadik pultnál.
Szása elmegy az áruházba, de eltéved, és összekeveri a pultokat. Tévedésből babaszappant visz haza. Amikor a két barát újra összetalálkozik, Vologya megkérdi:
- No, Szása, kipróbáltad már a szex-szappant?
- Igen.
- És mit szólt az asszony?
- Szopott negyven grammot, büfizett kettőt és elaludt.
#369   2006. 06. 15. csütörtök 19:57
De éber vagy :)))))
Apropo: éberség!
Két orosz nászutas pár egyszerre érkezik egy szállodába. Sajnos már csak egy üres szoba van, így meg kell osztaniuk az ágyat. Reggel azt mondja Szása Ivánnak:
- Engem a párt őszinteségre nevelt, úgyhogy elárulom neked, hogy a feleséged egész éjjel fogta a tököm.
Erre Iván:
- Engem a párt éberségre nevelt, úgyhogy elárulom neked, hogy én fogtam.
#368   2006. 06. 15. csütörtök 18:39
X Törölt felhasználó (21812)
OFF TOPIC #1337

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)
2006. 06. 15. csütörtök 18:22
Charlotte, Homepictures, baracklé, meg a katicika, meg mittomén még ki stb. Tegyétek már magatokat túl rajtam. Bármelyik topicba írok, ott megjelentek, és azonnal, ha valami nem tetszik, csürhe módon özönlötök. Nem én baszom el a topicot... Hozzád sem szóltam Charlotte, meg a majomhoz sem, baracklé vagy ki, most látlak először.Az zavart, hogy egy apróságba kötött bele, már nem is tom ki. Ami még nem rontott a vicc értékén, meg lehetett érteni. Mégis le kellett kezelni azt aki,írta.Utána meg egyszerűen betettem egy szaros viccet.Amibe persze szintúgy muszály volt belekötni...Persze biztos nyomós volt rá az ok, meg stb.Basszatok el akkor minden topicot. Charlotte. Azt mondtad van gyereked, azt tanítsad. Rólam meg lehet leszokni. Béke.
#367   2006. 06. 15. csütörtök 18:36
X Törölt felhasználó (38040)
De egyet tudok, de az régi, mindenki ismeri:(

D (kimoderálva)
#366   2006. 06. 15. csütörtök 18:33
*-set nem tudok sajnos:( Pedig most kéne...
#365   2006. 06. 15. csütörtök 18:32
Na egy találós kérdés:D Lehet ebbe is belekötni:D
(itt jelzem senikt nem akarok vele megbántani, kiváltképp mert én is inkább oda szimpatizálok, de a vicc nagyon teccet:D)

-F-el kezdődik. és SZ-el végződik, sok geci van benne, mi az?:D

-F*sz:D
#364   2006. 06. 15. csütörtök 18:22
Charlotte, Homepictures, baracklé, meg a katicika, meg mittomén még ki stb. Tegyétek már magatokat túl rajtam. Bármelyik topicba írok, ott megjelentek, és azonnal, ha valami nem tetszik, csürhe módon özönlötök. Nem én baszom el a topicot... Hozzád sem szóltam Charlotte, meg a majomhoz sem, baracklé vagy ki, most látlak először.Az zavart, hogy egy apróságba kötött bele, már nem is tom ki. Ami még nem rontott a vicc értékén, meg lehetett érteni. Mégis le kellett kezelni azt aki,írta.Utána meg egyszerűen betettem egy szaros viccet.Amibe persze szintúgy muszály volt belekötni...Persze biztos nyomós volt rá az ok, meg stb.Basszatok el akkor minden topicot. Charlotte. Azt mondtad van gyereked, azt tanítsad. Rólam meg lehet leszokni. Béke.
#363   2006. 06. 15. csütörtök 17:41
mia w. mia w.
A csatár már huszadszor lő mellé a kapunak, mikor mérgesen odaszól az egyik csapattársának:

Hát ma egyáltalán nincs szerencsém!!

Dehogy nincs, ez a mi kapunk!!
#362   2006. 06. 15. csütörtök 16:59
mia w. mia w.
Mózes lejön a hegyről.
-Hát emberek van egy jó meg egy rossz hírem. Sikerült lealkudnom tízre, de a ne paráználkodj sajnos benne maradt...

#361   2006. 06. 15. csütörtök 12:53
wave
Rendben, de majd az off-topicba mindig átmegyünk, hogy ne szóljanak meg minket.
#360   2006. 06. 15. csütörtök 11:14
Amerikai rendőrbeszólások

Vegye le a kezét az autóról, mert különben olyat teszek, hogy a születési anyakönyvi kivonata érvénytelen lesz.

Ha fut, akkor fáradtan megy a sittre.

Tud gyorsabban futni, mint 400 méter másodpercenként? Ha nem tudná, ennyi a fegyveremből kilőhető 9 mm-es töltény átlagsebessége.

Szóval nem tudja, mennyivel ment? Akkor azt írhatok a feljelentésbe, amit csak akarok?

Persze hogy beszélhet az ügyeletes tiszttel, de nem hinném, hogy az sokat segítene. Ja tényleg... említettem már, hogy én vagyok az ügyeletes tiszt?

Figyelmeztetés? Azt akarja, hogy figyelmeztessem? Jó, figyelmeztetem, hogy ne csináljon ilyet még egyszer, mert akkor megint fel fogom jelenteni, úgy mint most.

A következő kérdésre adott válasza alapján fogom eldönteni, hogy részeg-e vagy sem. Miki egér macska volt vagy kutya?

Nyugi, a bilincs csak azért szoros, mert új. Ha viseli egy darabig, kitágul.

Igen, meg van szabva, hogy mennyit kell bírságolnunk naponta. Még két feljelentés, és kapok egy kenyérpirítót.

Istenben bízunk, a többieket megnézzük a nyilvántartásban.

Két pontosan mekkora sört?

Nem uram, már nincs megszabva, hogy mennyit kell bírságolnunk. Régen meg volt, de ma már annyit bírságolhatunk, amennyit csak akarunk.

Örömmel hallom, hogy a főkapitány úr az ön személyes jó barátja. Legalább lesz, aki leteszi magáért az óvadékot.

Szóval azt hallotta, hogy a szép nőket nem bírságoljuk meg? Hát ez így is van... 100 dollár lesz.
#359   2006. 06. 15. csütörtök 11:13
Nekem ingem, úgyhogy magamra veszem.
Igenis, értettem. Ígérem, hogy ezentúl nem okítgatok senkit.
És szerintem nyugodtan töröld az összes olyan hozzászólást, ami nem vicc, vagy annak jópofa kommentárja.
Bocs a korábbiakért mindenkitől, akit megbántottam.
#358   2006. 06. 15. csütörtök 10:29
X Törölt felhasználó (9193) VIP
Méghozzá azért vicces, mert már 1000 éves és a feleséget "Ribanc"-nak nevezni. Ezek igazán viccesek!
#357   2006. 06. 15. csütörtök 10:06
1. Majd akkor reklamálok a www.morbid.hu-n, ha a kimásolt vicc alá odaírod, hogy honnan másoltad. Addig a TE felelősséged, hogy milyen vicc jelenik meg a neved alatt.
2. Nem kötelező angolul írni. Aki megpróbálja, az viselje el, ha kijavítják a hibáját, ugyanis ez nem helyesírási hibának számít, ha történetesen magyar ember írja le.
3. A szöveged harmatgyenge, hiába hiszed azt, hogy jól visszavágsz.

(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 14. szerda 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 14. szerda 22:51
Szexuális vágy gerjeszt téged meg a másikat, hogy hozzám szóljatok? Nyissál egy angol-nyelvi topikot, és ott villogtass te is, meg a gyík is. Mert a vicced, a mert a vicced... A faszom bánja hogy helyes e vagy nem? www.morbid.hu. Ott keresd meg, és ott reklamálj, ne nekem, mert ott van. Kezd nagyon idegesítő lenni ez a kötözködés.Hát ki szólt hozzád? Meg a másik majomhoz is? KI? mf3 mf3 mf3 gunyos1
#356   2006. 06. 15. csütörtök 09:49
don Vito don Vito
Tegnap este a feleségemmel üldögéltünk a nappaliban. Azt mondtam neki: "Ha
egyszer oda jutok, nem akarok vegetatív állapotban élni, tudod, amikor
valamilyen géptől meg palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha
ilyenre kerülne sor, kérlek, húzd ki a dugót." Erre felállt, kihúzta a
tévét, és kidobta a sörömet. Ribanc...

#355   2006. 06. 15. csütörtök 08:54
X Törölt felhasználó (9193) VIP
Én a magam részéről elnézést kérek, ahogy kommentáltam. De egyrészt nem helyesírási hibát kritizáltam, hisz mindenki félreüthet egy-két betűt ( lásd nálam vic, vagy homepictures-nél honlok). Én nyelvtani hibát kritizáltam, amivel a viccnek nincs értelme. Zombiee@ pedig másolt viccekkel kérkedik és közben ilyen stílusban írogat egy nőnek... Tényleg nem kell szídni Zombiee@-t, mindent elárul róla az a pár sor.
#354   2006. 06. 15. csütörtök 01:24
ghorrag ghorrag
meddig gondolkoztal ezen a kis iromanyon...hogy megis mikent fogalmazd meg???
vagy alapbol vagy ennyire tajparaszt?

tegyük föl, hogy igazad van ( hangsulyozom: ez egy felteves, NEM a tenyallas )
akkor sem kellene ilyen stilusban kommunikalnod, mert a vegen csodalkozni fogsz, ha letiltanak kocsog
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 14. szerda 22:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 14. szerda 22:51
Szexuális vágy gerjeszt téged meg a másikat, hogy hozzám szóljatok? Nyissál egy angol-nyelvi topikot, és ott villogtass te is, meg a gyík is. Mert a vicced, a mert a vicced... A faszom bánja hogy helyes e vagy nem? www.morbid.hu. Ott keresd meg, és ott reklamálj, ne nekem, mert ott van. Kezd nagyon idegesítő lenni ez a kötözködés.Hát ki szólt hozzád? Meg a másik majomhoz is? KI? mf3 mf3 mf3 gunyos1
#353   2006. 06. 14. szerda 23:14
baracklé baracklé
kedvemért kapjál már agyvérzést
csak legyen benne a híradóban, mert különben nem tudlak jól kiröhögni (ha már a viccek topicnál vagyunk . . .)
#352   2006. 06. 14. szerda 23:04
Bocs...
Válasz charlotte üzenetére (707)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 14. szerda 23:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 06. 14. szerda 23:03
Hagyd csak. Mingyárost kétoldali agyhúgykövet kap, oszt még a lelkeden tanál száradni! :)))))))))))

... 153 154 155 156 157 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: aranyos77 aranyos77
Nyitás ideje: 2005. 07. 26. kedd
Üzenetek: 3451db
Utolsó üzenet: ma 02:39

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!