Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

viccek a rövid, általában párbeszédes, csattanós sztorik...nem összekeverendő a poénos történettel, poénos bölcsességekkel
NO hazai politika , NO rasszista

Az eddigi hozzászólások

... 163 164 165 166 167 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#158   2006. 02. 15. szerda 20:18
X Törölt felhasználó (12577)
80 éves pasas bemegy az orvoshoz:
-Uram segítsen! Szeretnék 120 évig élni.

Erre az orvos:
-Iszik?
-Nem. feleli a pasas.
-Dohányzik?
-Nem.
-Kurvázik?
-Nem
-Akkor mi a f***nak akar 120 évig élni?
#157   2006. 02. 13. hétfő 15:12
eros007 eros007
Ez már jó régi, de olyan jót röhögtem rajta! nyes
Csak én ne járjak így sose eplus2

A királylány este elmegy a királyfi szobája elé és szól neki: -Lépésem nesztelen, itt állok meztelen. A királyfi beengedi. Másnap este megint megy a királylány: Lépésem nesztelen, itt állok meztelen. Megint beengedi. Így megy ez napról-napra. De aztán a királyfi elmegy a háborúba. Hazajön, a királylány megint megy a szobájához: -Lépésem nesztelen, itt állok meztelen.
De a királyfi kiszól: -Kérésed hasztalan, itt állok.....
#156   2006. 02. 13. hétfő 09:42
eros007 eros007
Összehozza, mint lottóötös a rokonságot.

A pénzem 90 százalékát italra és nőkre költöttem. A többit elherdáltam!!!

Gyakran idézem magam. Színesebb lesz tőle a beszélgetés.

Isteni testem van - mint Buddhának!

Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk.

A hímvessző mérete elhanyagolható az örömszerzés szempontjából, kivéve ha kicsi.

Aki integet, az búcsúzkodik. Aki fut, az sportol. Az utas az, aki vár a megállóban.

Hölgyem, a parfümje lenyűgöző. Támadásra vagy önvédelemre használja?

Emlékszem a tavaly nyárra - egy szép keddi napra esett.

Valaki tényleg elhiszi, hogy az egészség fontosabb, mint a pénz? Nem túl sok jó nőt láttam, aki azon töprengett volna: "Hé, a porschés Billel feküdjek le inkább, vagy az alacsony koleszterinszintű Dave-vel?".

Két dolog érdekel igazán: az állapot térmodell alkalmazása az irányításelméletben és a pina.

A kivétel erősíti a vakbelet.

Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. De olyannyira le vagyok maradva, hogy valószínűleg örökké fogok élni.

Vessél magadra, én meg küldöm a kombájnt!

Én olyan jól sikerült vagyok, hogy a kórházban adtak rám 5 év teljeskörű garanciát!
#155   2006. 02. 13. hétfő 09:11
eros007 eros007
A KUTYA eltéved a szafarin...

...bóklászik, nem találja a gazdáját, egyszer csak látja, hogy közeledik felé egy leopárd. A kutya parázik 1000-rel, hogy most tuti felfalja a leopárd, mikor meglát maga mellett egy rakás csontot. Elkezdi az egyiket rágcsálni, közben titkon figyeli a leopárdot és mikor az már közel van, jó hangosan megszólal:
- De finom volt ez a leopárd, szívesen megennék még egyet, ha lenne még!
A leopárdon meg parázás indul, ijedtében felmászik a legközelebbi fára. Leül a majom mellé, aki végig nézte az egész szitut. Gondolja magában a majom, hogy most bevágódik a leopárdnál és elmeséli, hogy mekkorát linkelt a kutya.
- Na OK - mondja a leopárd - gyere elkapjuk ezt a szemét dögöt. másznak a fáról, a majom felül a leopárd hátára, elindulnak a kutya felé, aki ezt észreveszi, és irgalmatlanul elkezd agytornázni, hogy mit tegyen. Szeme sarkából észreveszi, hogy már jó közel van a leopárd a majommal a hátán, ekkor megint elkiáltja magát:
- Azt a kurva majmot már vagy fél órája elküldtem leopárdért! Igazán jöhetne már...
#154   2006. 02. 13. hétfő 08:58
*Vándorsólyom* *Vándorsólyom*
Mi az alkoholista háromtusája?
1. 100 m-es síkfutás a kocsmáig.
2. Félkarú erőemelés.
3. Talajon bemutatott szabadgyakorlat.
#153   2006. 02. 13. hétfő 08:56
felpa felpa
:)))) wave
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 02. 13. hétfő 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 13. hétfő 08:55
Hogy hívják?

- .... az okos kisfiú nagyszülojét?
- Agymama.

- . a szexmániás medvét?
- Cicimackó.

- .... a csíkos tehenet?
- Tigriska.

- ..... a borostás papot?
- Szőrzetes.

- .... a 3 dimenziós szekeret?
- Térfogat.

- ..... Maci Lacit nagykorában?
- Medve László.

- ..... a német jegesmacit?
- Dermedve.

- ..... azt a cápát, amelyik állandóan az Antarktisz körül úszkál?
- DéliSHARK!

- ..... azt a nőt, aki nem vette be a tablettát?
- Anyu!

- ..... a medve mellszobrát?
- Mackófelső.

- ..... a fiúkollégiumot?
- Kantár.

- .... a szőke nőt a főiskolán?
- Látogató.

- .... az internetező szerzetest?
- Felhasználó barát.

- ..... az állapotos nőt?
- Bruttósított szuzlány.
#152   2006. 02. 13. hétfő 08:55
eros007 eros007
Hogy hívják?

- .... az okos kisfiú nagyszülojét?
- Agymama.

- . a szexmániás medvét?
- Cicimackó.

- .... a csíkos tehenet?
- Tigriska.

- ..... a borostás papot?
- Szőrzetes.

- .... a 3 dimenziós szekeret?
- Térfogat.

- ..... Maci Lacit nagykorában?
- Medve László.

- ..... a német jegesmacit?
- Dermedve.

- ..... azt a cápát, amelyik állandóan az Antarktisz körül úszkál?
- DéliSHARK!

- ..... azt a nőt, aki nem vette be a tablettát?
- Anyu!

- ..... a medve mellszobrát?
- Mackófelső.

- ..... a fiúkollégiumot?
- Kantár.

- .... a szőke nőt a főiskolán?
- Látogató.

- .... az internetező szerzetest?
- Felhasználó barát.

- ..... az állapotos nőt?
- Bruttósított szuzlány.
#151   2006. 02. 10. péntek 11:05
Romeo Romeo
nyes nyes nyes smile
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 01. 26. csütörtök 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 01. 26. csütörtök 17:28
A dadogós meg a barátja találkoznak. Kérdezi a dadogóst a barátja:
- Mi újság veled? Megházasodtál már?
- N-n-nem. - mondja az. - E-e-elhagyott a me-menyasszonyom.
- Mikor és miért? - érdeklődik a másik.
- K-k-karácsonykor. - mondja a dadogós. - Éppen m-megkértem a k- kezét, és igent m-mondott, mikor l-l-láttam, hogy a m-m-macska k-két k-k-kis
go-go-golyóval játszik, és m-m-mondtam neki, hogy "Nem-so-so-kárat t- t-te is ezt cs-cs csinálhatod velem" - de mire k-k-kimondtam é-és o-o- odanézett, a macska már a s-s-seggét nyalta...
#150   2006. 02. 10. péntek 09:48
X Törölt felhasználó (42823)
Guuuuuuuuuuuut ! ! ! nyes nyes nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 08. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 02. 08. szerda 14:08
Mi a hasonlóság a nescafé és a gyerek között?
- Megcsinálni könnyű, de éjjel nem alszol tőle.
#149   2006. 02. 08. szerda 14:08
X Törölt felhasználó (7767)
Mi a hasonlóság a nescafé és a gyerek között?
- Megcsinálni könnyű, de éjjel nem alszol tőle.
#148   2006. 02. 08. szerda 12:43
eros007 eros007
Mondatok, amiket nem szeretnél hallani egy tetováló műhelyben:
1. SAS? Nem azt mondta, hogy pasas?
2. Kifogytunk a vörös tintából, ezért rózsaszínt használtam.
3. Önt keresték telefonon. Remélem, hamarosan találkozik még valakivel, akit Kolompár Pamelának hívnak...
4. Ember, hogy utálom ezt a rohadt csuklást!
5. Nem akar még valamit íratni a hátára? Most látom, hogy egy csomó hely van még itt.
6. Most már elárulhatom, hogy még sosem csináltam ilyet ezelőtt.
7. Kész a zászló, és ezektől a zsírpárnáktól még lobog is.
8. Ön ha elront valamit zárójelbe teszi, vagy áthúzza?
9. Hoppá...
#147   2006. 01. 28. szombat 11:06
felpa felpa
Drŕgŕm!
Neked jň?
Nekem jň!
Jň neked!
#146   2006. 01. 28. szombat 11:00
X Törölt felhasználó (3031)
Két pszichologus beszélget:
-Én múlt héten 10 gyereket szoktattam le a drogról. Rajzoltam a földre egy nagy meg egy kicsi kört, rámutattam a nagyra: -Ekkora az agyatok mikor drogozni kezdtek. Rámutattam a kicsire: -Ekkora az agyatok amikor már keményen drogoztok
-Az semmi én múlt héten 200 fiatalt szoktattam le a drogról, rajzoltam a földre egy nagy meg egy kicsi kört, rámutattam a kicsire: -Ekkora a segglyukatok mikor bementek a börtönbe...
#145   2006. 01. 28. szombat 09:53
X Törölt felhasználó (3031)
Dadogós elmegy a logopédushoz. A dok irögtön kérdezi, hogy hát mi si a baja a dadogással.
-Há-há-hát tu-tu-tudja mikor e-e-esténként be-be-beterelem a tyú-tyú-tyúkokat é-és az e-e-egyik ki a-a-akar jö-jö-jönni mindig, é-én meg a-aztat a-akarom neki mo-mo-mondani, hogy me-menj a pi-pi-pi... a-a-akkor ki-kijön az ö-ö-összes...
#144   2006. 01. 26. csütörtök 17:29
eros007 eros007
A férj faggatja a feleségét:
- Drágám! Hol van a tea?
- Jaj, ti férfiak soha semmit nem tudtok egtalálni. A tea a gyógyszeres fókban van egy akaós dobozban, amire az van ráírva, hogy só.
#143   2006. 01. 26. csütörtök 17:28
eros007 eros007
A dadogós meg a barátja találkoznak. Kérdezi a dadogóst a barátja:
- Mi újság veled? Megházasodtál már?
- N-n-nem. - mondja az. - E-e-elhagyott a me-menyasszonyom.
- Mikor és miért? - érdeklődik a másik.
- K-k-karácsonykor. - mondja a dadogós. - Éppen m-megkértem a k- kezét, és igent m-mondott, mikor l-l-láttam, hogy a m-m-macska k-két k-k-kis
go-go-golyóval játszik, és m-m-mondtam neki, hogy "Nem-so-so-kárat t- t-te is ezt cs-cs csinálhatod velem" - de mire k-k-kimondtam é-és o-o- odanézett, a macska már a s-s-seggét nyalta...
#142   2006. 01. 24. kedd 16:44
eros007 eros007
Gyerekek a libáról tanulnak az iskolában.
A tanító néni megkérdezi Béluskát:
- Na Béluska mije van a libának?
- Szöme!
- És még?
- Szöme!
- Jó közelítsük meg máshonnan a kérdést
- Mi van otthon az ágyon?
- Anya
- És anyán mi van?
- Apa
- És apán mi van?
- Gatya!
- És még?
- Dunna!
- Na végre! Hát a dunnába mi van?
- Bóha!
- És még?
- Meleg!
- Hát még?
- Toll!
- Ez az! Akkor mije van a libának?
- Szöme
#141   2006. 01. 24. kedd 16:43
eros007 eros007
Nyuszika sétál az erdőben és talál egy pisztolyt. Elmegy a medve házához és azt mondja:
-Gyere medve!!!
PUFF lő egyet
-Van egy pisztolyom!!!
Puff lő még egyet
-Rászartam a küszöbödre!!!
Puff lő még egyet
-Gyere ki edd meg!!!
Katt katt
-Vagy megegyem én???
#140   2006. 01. 24. kedd 16:42
eros007 eros007
Skinhead ül a kocsmában, a kabátja hátuljára fel van írva: "Utálom a cigányokat". Odalép hozzá egy kigyúrt cigány:
-Mi van a kabátod hátuljára írva, te mocsok?
-Ez az első dolog amit utálok bennetek: nem tudtok olvasni!-feleli a bőrfejű
-Mi van, mi van - ordítja a cigány - gyere ki, rendezzük le!
-Ez a második dolog amit utálok bennetek: süketek vagytok!
Kimennek a kocsma elé, a cigány rögtön előránt egy kést:
-Na most legyen nagy a szád!
-Ez a harmadik dolog amit utálok bennetek: mindig kést vesztek elő, mikor lövöldözés lesz!
#139   2006. 01. 24. kedd 16:41
eros007 eros007
A nagypapám nemrég hunyt el. Úgy ment el, ahogy minden férfi szeretne: szex közben. Nagymamám zokogva mesélte, hogy vasárnap reggel nekiálltak a dolognak, mert nagypapának a templomtorony harangja segített ritmust tartani. Máig élne, ha nem jött volna arra a Family Frost....

... 163 164 165 166 167 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: aranyos77 aranyos77
Nyitás ideje: 2005. 07. 26. kedd
Üzenetek: 3438db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 29. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!