Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

viccek a rövid, általában párbeszédes, csattanós sztorik...nem összekeverendő a poénos történettel, poénos bölcsességekkel
NO hazai politika , NO rasszista

Az eddigi hozzászólások

... 108 109 110 111 112 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1256   2007. 01. 06. szombat 22:02
mia w. mia w.
Melyik az az állat, amelyiknek 2/3-a zsír? - A zsiráf!
#1255   2007. 01. 06. szombat 22:01
mia w. mia w.
computeres világunkból:::

Jézus megváltoztatta az életedet. Mentsem a változásokat?
#1254   2007. 01. 06. szombat 21:50
X Törölt felhasználó (21812)
Egyik nap kocsival mentem vasarolni. Amikor jövök ki az uzletbôl,látom, hogy egy rendôr áll a kocsi mellett és éppen egy parkolási büntetôcetlit irogat.
Odamentem hozzá, és barátságosan megkérdeztem:

- Hello, buziarcu, szivatjuk a jónepet, mi? Rám nézett, de nem szólt semmit, csak irta tovább bôszen a cédulát.

Gondoltam, kicsit megpuhitom:

- Na mi van, köcsög, nem is válaszolsz? Te ceruzafaragó náci!

Erre elôvett egy másik cetlit, és elkezdett egy büntetést firkálni rá,mivel az auto gumijai már kopottak voltak. Ekkor mocskos
fasztarisznyánakneveztem, erre elôvett egy harmadik cetlit, és azt is elkezdte kitölteni.Vagy 20 percig játszottuk ezt, én szidtam, ô meg töltötte ki az egyre újabb és újabb büntetéseket.

Ekkor meguntam, visszamentem a saját automhoz, majd hazamentem...
#1253   2007. 01. 06. szombat 20:07
Doctorbalu Doctorbalu
mindössze 11hsz-szel lejjebb!
(Ez egy válasz Gizdamen üzenetére (2007. 01. 06. szombat 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 06. szombat 19:57
unoka mondja a nagymamájának:
-nagymami! a nagypapinak igaza volt, h ne menjek sztriptizbarba, mert olyat latok, amit nem volna szabad.
-miért, kicsikém, mit láttál?
-a nagypapit
#1252   2007. 01. 06. szombat 20:05
Doctorbalu Doctorbalu
-mi a legjobb ajandek?
-az aorta,mert az szivböl jön!
#1251   2007. 01. 06. szombat 20:03
Gizdamen Gizdamen
két szomszéd beszélget:
-jó reggelt, szomszéd! Milyen vörös a szeme!
-jaja, ne is mondja, az éjszaka egy percre sem tudtam lehunyni a szememet. valami szörnyen búgott a hazban. maga nem hallotta?
- én nem hallottam semmit, ugyanis az éjjel porszivoztam.
#1250   2007. 01. 06. szombat 20:00
Gizdamen Gizdamen
Larry borzasztó fejfájással ébredt. Erőt vett magán és kinyitotta a szemeit. Az első dolog, amit meglátott, néhány szem aszpirin és egy pohár víz volt az éjjeliszekrényen. Felült és a ruháit látta maga előtt tisztán és vasaltan. Körülnézett a szobában és úgy találta, hogy minden a legnagyobb rendben, sehol egy folt, minden tiszta. Ugyanez volt a helyzet a ház többi részével is. Bevette az aszpirint, majd észrevett egy cetlit az asztalon. "Drágám, reggeli a tűzhelyen, korán elmentem, bevásárolni. Szeretlek."

Igy aztán lement a konyhába, és megbizonyosodott róla, hogy a meleg reggeli, a kávé és újság várja. A fia is az asztalnál ült és evett.

Larry megszólalt:

- Mi történt tegnap éjjel?

Azt mondja a gyerek:

- Hát, hajnali 3 után jöttél haza tök részegen. Összetörtél pár bútort, végighánytad a lakást és szereztél egy jó nagy monoklit a szemed alá, amikor belebotlottál az ajtóba.

Összezavarodva kérdezte Larry:

- Akkor miért van mégis minden rendben és tisztán, a reggeli pedig az asztalon várt?

- Hát csak azért, mert amikor a Mama berángatott a hálószobába, és megpróbálta levenni rólad a nadrágot, azt mondtad:

"Hölgyem hagyjon békén, nős vagyok!"
#1249   2007. 01. 06. szombat 19:59
Gizdamen Gizdamen
egy nő betéved a kiállításra.
-hogyan lehet ilyen szörnyű képet csinálni?
-de hölgyem, ez a tükör!!
#1248   2007. 01. 06. szombat 19:57
Gizdamen Gizdamen
unoka mondja a nagymamájának:
-nagymami! a nagypapinak igaza volt, h ne menjek sztriptizbarba, mert olyat latok, amit nem volna szabad.
-miért, kicsikém, mit láttál?
-a nagypapit
#1247   2007. 01. 06. szombat 17:24
BigJoe23 BigJoe23 VIP
:-D
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 05. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (58575)
2007. 01. 05. péntek 10:14
Matula bácsi sorban fogja a halakat, Tutajos semmit.
- Matula bácsi, mi van a horgodon?
- Kukac.
Másnap Tutajos kukaccal a horgán nem fog semmit. Matula bácsi sorra fogja a halakat.
- Matula bácsi, mivel horgászol?
- Kukoricával.
Másnap Tutajos kukoricával sem fog semmit, Matula bácsi megint sorban
szedi ki a halakat.
- Matula bácsi, ma mi van a horgodon?
- Kukac.
- Mondd, hogy döntöd el, hogy melyik nap mi a csali?
- Felkelek reggel, ha balra dűl a farkam, akkor kukac, ha jobbra, akkor
kukorica.
- De Matula bácsi, nekem úgy áll reggel a farkam, mint a cövek.
- Hülye vagy fiam, akkor dugni menjél, ne horgászni!
#1246   2007. 01. 06. szombat 17:22
X Törölt felhasználó (74760)
A medve találkozik a nyuszikával az erdőben. Azt mondja a medve. Nyuszika Én annyira rád vagyok izgulva, dugjunk már egyet. Erre azt mondja a nyuszika, hogy nem lehet medve, mert éppen megjött. Erre a medve, engem nem zavar csinálhatjuk így is.
Végül belegyezik a nyuszika, és bemennek a bokorba. A szex előtt a medve kiveszi a szájából a szivarját, és leteszi a földre, a nyuszika pedig kiveszi a tamponját, és a medve szivarja mellé rakja.
Ezt követően a medve jól meghágja a nyuszikát, majd fogja, felveszi a tampont és bekapja. A nyuszika pedig feldugja magának a medve szivarját.
Nem telik bele kisidő, megszólal a nyuszika. Medve ég a pinám, úgy megbasztad.
Erre a medve, az semmi nyuszika Én meg agyvérzést kaptam.
#1245   2007. 01. 05. péntek 12:12
Milyen a vegetáriánus punci????
- Retkes, gombás.
#1244   2007. 01. 05. péntek 10:14
X Törölt felhasználó (58575)
Matula bácsi sorban fogja a halakat, Tutajos semmit.
- Matula bácsi, mi van a horgodon?
- Kukac.
Másnap Tutajos kukaccal a horgán nem fog semmit. Matula bácsi sorra fogja a halakat.
- Matula bácsi, mivel horgászol?
- Kukoricával.
Másnap Tutajos kukoricával sem fog semmit, Matula bácsi megint sorban
szedi ki a halakat.
- Matula bácsi, ma mi van a horgodon?
- Kukac.
- Mondd, hogy döntöd el, hogy melyik nap mi a csali?
- Felkelek reggel, ha balra dűl a farkam, akkor kukac, ha jobbra, akkor
kukorica.
- De Matula bácsi, nekem úgy áll reggel a farkam, mint a cövek.
- Hülye vagy fiam, akkor dugni menjél, ne horgászni!
#1243   2007. 01. 04. csütörtök 07:23
irigykutya. irigykutya.
Fiatal, csinos lány beül a gyóntatófülkébe, és így szól a paphoz:
- Atyám, vétkeztem.
- Hallgatlak, lányom - mondja a pap.
L: Tegnap a barátommal elmentem moziba, utána pedig hazakísért. Mivel nem voltak otthon a szüleim, ezért feljött a szobámba.
P: Folytasd, lányom.
L: Elkezdett csókolgatni, simogatni. Simogatta a mellemet, majd elkezdte masszírozni a combomat, aztán egyre feljebb haladt...
P: Ó... folytasd csak lányom.
L: Próbáltam védekezni, de hát ő sokkal erősebb, így aztán hagytam... Aztán felállt, és letolta a nadrágját. És ott meredezett neki a...
P: Khmmm.... És aztán mi történt?
L: És akkor nyílt a bejárati ajtó, hazajöttek a szüleim.
P: Ó, a FENÉBE!!!

Egy öreg bácsi a szanatóriumban van beutalóval. Mivel nagyon jól érzi magát, beszél az orvossal, hogy ha lehet szeretne még maradni. Az orvos azt mondja neki, hogy 5000 forintért meg tudja hosszabbítani az üdülést egy héttel. Mivel az öregnél nincs annyi pénz, hazaír a feleségének, hogy küldjön 5000 forintot, annyiért meghosszabbítják. Néhány nap múlva megérkezik a levél, benne 10000 forint ezzel a szöveggel: ha meghosszabbítják, vastagíttasd is meg!

A falusi kakas ellátogat a városba. Ott meglátja a csirkéket a grillsütőben. Erre felkiált:
- Csajok, mi van, szoláriumoztok?

Meghívják a rendőrt hajtóvadászatra.
Elengedik a kutyákat, a rendőr lő, egy hajtót megsebez. Elviszik a sebesültet, folyik tovább a vadászat, a rendőr megint lő, megint egy sebesült. Ez így megy néhányszor amkor a házigaza megunja a dolgot és rászól zsarura:
- Ennyire nem tud bánni a puskával? Már az ötödik hajtót lövi meg!
- Hát nem hajtóvadászatra jöttünk?

- Szörnyen nézz ki ez a pénztárosnő. Görbe az orra, óriási fülei vannak. Hogy tudta éppen őt felvenni?
- Óvatosságból, ha megszökne a pénzzel, könnyen megtalálja a rendőrség.

Kihirdetnek egy világméretű káromkodási versenyt.
Bemegy az amerikai,káromkodik 15 percet.
Bemegy a német,káromkodik 20 percet.
Bemegy az egyszeri magyar ember, megbotlik a küszöbben,káromkodik 30 percet, majd megkérdi:
-Kezdhetem?

#1242   2007. 01. 04. csütörtök 07:16
irigykutya. irigykutya.
Metál

Mi is az a metál? A legegyszerűbb módon úgy írhatjuk le a különböző stílusokat, ha vesszük a következő alaphelyzetet: Egy gonosz sárkány elrabolt egy gyönyörű királylányt, és egy hős lovag a megmentésére indul. Mi történik?

HEAVY METÁL: A lovag bedübörög Harley Davidsonján, levágja a sárkányt, bedob egy sört, magáévá teszi a királylányt.

GRIND METÁL: A lovag megjelenik, teljesen érhetetlenül sikoltozik kb. 2 percig, majd távozik.

POWER METÁL: A lovag hófehér unikornisa nyergében érkezik, kikerüli a sárkányt, megmenti a királylányt, majd az elvarázsolt erdő közepén szerelmeskednek.

TRASH METÁL: A lovag megjelenik, legyőzi a sárkányt, megmenti a királylányt, és ez utóbbit magáévá teszi... gyorsan, és önzőn.

FOLK METÁL: A lovag néhány haverjával érkezik, akik hegedűn, sípon, dobon, lanton, és egyéb furcsa hangszereken játszanak. A sárkány a rengeteg tánc közben elszenderedik, a lovag a királylány nélkül távozik.

VIKING METÁL: A lovag sárkányfejes hajón érkezik, hatalmas csatabárdjával megöli a sárkányt, megfőzi, majd megeszi, halálra erőszakolja a királylányt, felprédálja a kastélyt, majd porig égeti, mielőtt elmenne.

DEATH METÁL: A lovag eljön, megöli a sárkányt, magáévá teszi a királylányt, őt is megöli, majd távozik.

BLACK METÁL: A lovag éjfélkor érkezik, levágja a sárkányt, a tetemet karóba húzza a kastély előtt análisan magáévá teszi a királylányt, iszik a véréből, majd szertartásosan megöli. A meggyalázott királylányt a kastély előtt karóba húzza.

GORE METÁL: A lovag eljön, levágja a sárkányt, a beleit kiteregeti a kastély előtti mezőn, magáévá teszi a királylányt, megfojtja, magáévá teszi a holttestet, fölvágja a hasát és megeszi a belsőségeit, harmadjára is magáévá teszi, a holttestet felgyújtja, majd végezetül negyedjére is magáévá teszi.

DOOM METÁL: A lovag megérkezik, meglátja a sárkányt, rájön, hogy sosem tudná legyőzni, depressziós lesz, és öngyilkosságot követ el. A sárkány felfalja őt és a királylányt is.

PROGRESSZíV METÁL: A lovag gitárral érkezik, 26 percig szólózik a kastély előtt, a sárkány öngyilkos lesz az unalomtól. A lovag felmegy a királylány hálószobájába, újabb gitárszólót ad elő, amibe a konzervatóriumban végzősként tanult összes technikáját beleszövi. A királylány megszökik, és a HEAVY METÁL lovag keresésére indul.

GLAM METÁL: Az érkező lovagot meglátva a sárkány röhögőgörcsöt kap, és beengedi a kastélyba. Az bemegy, ellopja a királylány sminkkészletét, és megpróbálja gyönyörű rózsaszínre festeni a kastélyt.

INDUSTRIAL METÁL: A lovag zsíros, fekete bőrkabátban érezik, obszcén kézmozdulatokat tesz a sárkány felé, mire a mesebeli kidobóemberek kikísérik a meseerdőből.

KERESZTÉNY METÁL: A lovag a templomból hazafele jövet néz be, és egy balladát énekel a sárkánynak arról, hogy Jézus szereti, és felé kellene fordulnia. A sárkány azonnal megtér, és amikor a hercegnő "köszönetet akar mondani" a lovagnak, az így válaszol: "Sajnálom, nem hiszek a házasság előtti szexben."
#1241   2007. 01. 04. csütörtök 06:58
irigykutya. irigykutya.
A Lufthansa egyik járata éppen az óceán fölött repült, amikor a pilóta bejelentette a következőket:
- Kedves utasaink, sajnálattal kell közölnöm önökkel, hogy a gépünk minden hajtóműve leállt, ezért hamarosan leereszkedünk az óceán fölött.
Az utasok között már-már kitört a pánik, amikor ismét megszólalt a pilóta kedves és megnyugtató hangon:
- Kérem a kedves utasokat, hogy ne essenek kétségbe, a Lufthansa személyzete az ilyen esetekre is felkészült. Az úszni tudó utasaink szíveskedjenek átülni a gép jobb oldalába, az úszni nem tudók pedig helyezzék magukat kényelembe a bal oldalon.
Az utasok fellélegeztek, és gyorsan követték az utasításokat. Két perc múlva a kapitány óvatosan letette a repülőgépet a vízre, és ismét bekapcsolta a mikrofont:
- Most pedig kérem, hogy a jobb oldalon ülők nyissák ki a vészkijáratokat, és ússzanak ki a vízbe. A bal oldalon ülő utasoknak pedig...nos, köszönjük, hogy a Lufthansa járatával utaztak.
#1240   2007. 01. 03. szerda 15:18

Három bika áll a dombon, egy vén, egy öreg, meg egy fiatal. A domb aljában, pedig a tehenek legelnek. Ahogy álldogálnak, egyszer csak megszólal a fiatal bika:
- Rohanjunk le közéjük és basszuk meg mindet.
Azt mondja erre az öreg bika:
- Lassan a testtel, szépen lesétálunk és megbasszunk egyet.
Végül megszólal a vén bika:
- Sehová, amelyik baszni akar, majd ide jön.
#1239   2007. 01. 03. szerda 14:40
pókermánia pókermánia VIP
-Nagymami!A nagypapinak igaza volt,hogy ne menjek
a sztriptízbárba,mert olyat látok amit nem volna szabad.
-Miért kicsikém,mit láttál?
-A nagypapit
---------------------------------------------------

-Rosszul megy az üzlet,asszony.Küldjük el a
szakácsot és tanulj meg főzni.
-Még hogy a szakácsot!Inkább a sofőrt és tanulj
meg te szeretkezni!!!
--------------------------------------------------
-Csöndes éjszaka,a házaspár közös ágyban alszik.
-Hirtelen felkiált álmában a nő:Jaj jön a férjem!
-Mire a felriadó férfi habozás nélkül felpattan
és kiugrik az ablakon.
#1238   2007. 01. 03. szerda 10:59
X Törölt felhasználó (58575)
Csiki székely utazik a vonaton, de nincs jegye. Az ellenőr az első állomáson lerúgja a vonatról, de neki sikerül újra felkapaszkodnia. A következő állomáson megismétlődik a jelenet, majd amikor már vagy harmadszor rúgja le a vonatról, megkérdezi az ellenőr:
- Tulajdonképpen hova akar menni?
- Brassóba, ha kibírja a fenekem.
#1237   2007. 01. 02. kedd 15:51
édespille édespille

... 108 109 110 111 112 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: aranyos77 aranyos77
Nyitás ideje: 2005. 07. 26. kedd
Üzenetek: 3436db
Utolsó üzenet: 2025. 03. 30. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!