Igy van! Kielégült arcot elvezet nézni!
(Ez egy válasz Párosan üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Én régen nem tudtam elképzelni, mostanra viszont rengeteget fantáziálok ezzel kapcsolatban. Tribute-ra küldtem is már képeket a páromról, sajnos nincsenek róla jó meztelen fotóim.
Egy alkalommal találkoztunk olyan párral nudin, akiket ismertünk a hétköznapokban is.
Elsőre óriási ijedelem volt, és ráadásul nagyon furcsa helyzet.
Aztán sikerült oldani a feszültséget, lényeg a lényeg, 1 hét múlva megbeszéltünk egy találkozót.
Ott párcseréig jutottunk, és ez volt az egyetlen alkalom, ahol más is belémélvezett.
A találkozó elején lefektettük az alapokat, tehát nem egy random helyzet volt.
Sosem felejtem el a férjem izgatott arcát, ahogy figyelte.
Elsőre óriási ijedelem volt, és ráadásul nagyon furcsa helyzet.
Aztán sikerült oldani a feszültséget, lényeg a lényeg, 1 hét múlva megbeszéltünk egy találkozót.
Ott párcseréig jutottunk, és ez volt az egyetlen alkalom, ahol más is belémélvezett.
A találkozó elején lefektettük az alapokat, tehát nem egy random helyzet volt.
Sosem felejtem el a férjem izgatott arcát, ahogy figyelte.
Semmivel sem hasonlítható, olyankor robbanás van
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (2025. 08. 06. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 06. szerda 21:56

Nálunk az a kedvenc amikor egyszerre élvezünk a puncijába a haverokkal! Dupla punci , dupla spricc! Egyszerűen imádjuk! De jó lenne sokszor megélni ...☺️
Igen az kurva jó, főleg ha mindenki egyszerre élvez el... Vagy 3-4 pasi váltásban élvezi tele a puncit
(Ez egy válasz Mocispasi1111 üzenetére (2025. 08. 06. szerda 21:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk az a kedvenc amikor egyszerre élvezünk a puncijába a haverokkal! Dupla punci , dupla spricc! Egyszerűen imádjuk! De jó lenne sokszor megélni ...☺️
Úgy az igazi ha nyalom is közben
Engem nagyon izgatna. Sajnos mostani párom nincs benne de volt két exem is akibe rendszeresen beleélveztek más pasik is. Imádtam utána dugni a gecis kis pinájukat!
Imádom, főleg mikor látod az arcukon hogy hogy élvezik.
(Ez egy válasz Bisex6 üzenetére (2025. 08. 11. hétfő 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Teljes mértékben egyet tudok érteni, amilyen huncutul hátratekint ...
(Ez egy válasz Hbr26 üzenetére (2025. 03. 04. kedd 03:36), amit ide kattintva olvashatsz)
A legjobb érzes

Hetente többször is,izgató nézni is
Szerintem sokunknak bejön, de sajnos nem volt még rá alkalom. Izgatóan vonzó valaki feleségét elvezetni is.
Legjobb a dupla punci,mi is imádjuk!

Nagy élmény volt mikor egy céges kiránduláson feleségemet tele lőte a főnöke, én negyed órávalkésőbb a hotelszobában az asztalon megdugtam.
Nekem nagy vágyam, de nem védekezünk, így még nekem sem lehet, de majd egyszer talán helyi f.g-val
Nálunk simán mehet a creampie, feltéve ha hoz róla papírt hogy egészséges.
Roppant izgalmas volt látni mikor beleélveztek a páromba és utána folyt ki belőle a sperma. Sokszor előfordult ez a házibulikban.
A feleségem sajnos nincs benne az ilyesmiben. Anno volt egy exem, akit számtalanszor ketten kezelgettünk. Csodálatos volt látni ahogy sikoltozva elelvez a srác hatalmas, vaskos farkán. És igen, utána a srác is rend szerint benne ment el. Volt, hogy utána én is bele élveztem. Imádtam utána tisztára nyalni. A legizgalmasabb az volt, amikor egyszerre ketten voltunk a puncijában. Ilyenkor nagyon hamar elmentünk. Utána természetesen szintén tisztára nyaltam

Nekem régi vágyam hogy ha lesz esküvőm újra eljátszuk és legalább egy hatalmas farkú teleelvezi a száját és úgy csokkljuk meg egymást