Sziasztok!
Adatlapom alapján keresem azt, ami mindenkinek jó.
Adatlapom alapján keresem azt, ami mindenkinek jó.

Sziasztok! Párommal a Bükben a Hotel Caramellben vagyunk vasárnapig. Esetleg van meg valaki? smile
Sziasztok! Mi egy 34-33 éves pár vagyunk csak párokat keresünk minden jóra! Utazni nem tudunk de fogadni igen Várpalotán! Női bi, csók, popo szex, pár csere, 4-szex, aktus gumi nélkül mehet nálunk! Kizárt a fiú bi, durvaság! Akár holnap is várunk vagy a hétvégén, de valamikor hétköznap is jó nekünk! Csak párok!!!!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Gyál környékén keresek érett hölgyet.
Nógrádban bi-házaspárhoz csazlakoznék harmadiknak ! Vagy bi-srácot keresek autós huncutságra ! Rétság, Balassagyarmat , Szécsény , Ludányhalászi vonalon !
Bi hölgyet keresünk vagykis farkú bi uni pasit keresünk. fényképpel jelentkezők előnyben kcsikuki77@gmail.com
Sportos, egyedülálló, egyedül élő srác ismerkedne aki oda lenne egy érett Nőért. Kéjenc, potens, többlövetű, túl energikus típus vagyok. Adatlapomon sok info megtalálható. Írj üzenetet. (Hosszabb távú kapcsolatot kedvelem jobban)

Péntek este srác akinek helye is van lenne??
Utazni tudunk ésszerű határokon belül.
Privátot írj
Utazni tudunk ésszerű határokon belül.
Privátot írj
Sziasztok!
25 éves férfi vagyok, szívesen ismerkednék hölgyekkel és esetleg párokkal az adatlapomon leírtak szerint!
25 éves férfi vagyok, szívesen ismerkednék hölgyekkel és esetleg párokkal az adatlapomon leírtak szerint!

Sziasztok! Holnap talkoznek Kecskeméten. Csak privátban!
Sziasztok!
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
40-55 közötti pár házibarátja lennék.
Köszönöm.
Még mindig keresi leszbikus, vagy biszexuális partnerét az a szexért eszét vesztő, telt szőkeség, aki férfi partnerével boldoggá tenné azt a nőt, ----- akiben még most éledezik a nők utáni vágy, ------ aki bátortalan, bizonytalan és talán eddig nem mert lépni, hogy kiélje leszbikus vágyait ------ aki egyszerre szeretné érezni a p. és a f. ízét ----- aki gátlásosan szégyell még beszélni is róla ----- vagy aki csak egyszerűen kalandvágyó és attól, hogy irányban marad az élete, szívesen kilépne egyet oldalt anélkül, hogy az egyensúlyát elvesztené.
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
Ha magadra ismersz, inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
Ha magadra ismersz, inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Nógrádban bi-házaspárhoz csazlakoznék harmadiknak ! Vagy bi-srácot keresek autós huncutságra ! Rétság, Balassagyarmat , Szécsény , Ludányhalászi vonalon !
Sziasztok!

24-e vagy 25-e estére keresünk programot.
Hellyel rendelkező vagy tudj intézni FIATAL fiút keresünk .
Ha lenne ilyen privátban keress minket.
Hellyel rendelkező vagy tudj intézni FIATAL fiút keresünk .
Ha lenne ilyen privátban keress minket.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Kicsi aranyos fiúka vagyok.
Sziasztok!
Ma van a Születésnapom és arra gondoltam, hogy tarthatnánk pár emberrel együtt egy kisebb szülinapi szex bulit.
Írj privátban ha érdekel a dolog.
Ma van a Születésnapom és arra gondoltam, hogy tarthatnánk pár emberrel együtt egy kisebb szülinapi szex bulit.
Írj privátban ha érdekel a dolog.