Sziasztok! 18+-os lányokat keresek, 50éves pasi vagyok.
Nyíregyházán idősebb párokat keresek.Vékony ápolt fiúka vagyok.
Sziasztok !
Péntek vagy Vasárnap estére érett párt házaspárt keresek Szekszárdon és környékén kellemes esti találkozáshoz mindenki örömére kölcsönös kényeztetésre. Aki talizna várom jelentkezését privát üzenetben.
Péntek vagy Vasárnap estére érett párt házaspárt keresek Szekszárdon és környékén kellemes esti találkozáshoz mindenki örömére kölcsönös kényeztetésre. Aki talizna várom jelentkezését privát üzenetben.
Kedves Hölgyek,
budapesti, ápolt, intelligens, sportos, 30 éves pasiként keresem idősebb, sokat tapasztalt partneremet (45+ 50+ 55+ !!!). Mindenre nyitott és közvetlen vagyok, ha olyat keresel, mint én, kérlek mindenképp írj és megbeszéljük a részleteket.
Szép estét. Noel
budapesti, ápolt, intelligens, sportos, 30 éves pasiként keresem idősebb, sokat tapasztalt partneremet (45+ 50+ 55+ !!!). Mindenre nyitott és közvetlen vagyok, ha olyat keresel, mint én, kérlek mindenképp írj és megbeszéljük a részleteket.
Szép estét. Noel
Még mindig keresi leszbikus, vagy biszexuális partnerét az a szexért eszét vesztő, telt szőkeség, aki férfi partnerével boldoggá tenné azt a nőt, ----- akiben még most éledezik a nők utáni vágy, ------. aki bátortalan, bizonytalan és talán eddig nem mert lépni, hogy kiélje leszbikus vágyait ------ aki egyszerre szeretné érezni a p. és a f. ízét ----- aki gátlásosan szégyell még beszélni is róla ----- vagy aki csak egyszerűen kalandvágyó és attól, hogy irányban marad az élete, szívesen kilépne egyet oldalt anélkül, hogy az egyensúlyát elvesztené...
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
Ha magadra ismersz, inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Talán egy tanár, vagy ápolónő, vagy bolti eladó, vagy titkárnő, asszisztens, egyetemi hallgató, aki már egy ideje nedves a gondolattól, hogy milyen lenne, ha kinyalná őt egy nő, vagy vajon milyen lehet kinyalni egy nőt....és milyen lehet egy nőtől és egy férfitól egyszerre élvezni...
Nagyjából ilyen nőt keresünk...
Jelszavak: Intelligencia, az igazi élvezés igénye és képessége, természetesség, diszkréció.
Nincs korhatár, nincs súlyhatár és - egészséges határokon belül - nincs tabu sem.
Gyere el Egerbe, ahol a zavartalan, kulturált együttlét egy kényelmes lakásban garantált.
Ha közel laksz, azért mert egyértelmű, ha távol, akkor azért, hogy a látogatásod biztonságosan titok maradhasson örökre...
Kedves lány, 30-as 40-es feleség, vagy érett hölgy, szeretettel várunk!
Fontos:
FÉRFIAK, valamint fogalmazni, intelligencia hiányában helyesen írni nem tudók kérjük NE keressenek, egyikünk se fusson felesleges kört...
Köszönjük!
Ha magadra ismersz, inkább ide írj:
blacksunrise32@gmail.com
Fiatalokat keresek állandó tartós szexkapcsolatra...
Sziasztok! Olyasvalakit keresek, aki megtanít a szex rejtelmeire Fejérmegyében.
Sziasztok kedves Goldengate tagok Fel szeretném hívni a figyelmeteket!!!
Olyan lányok, hölgyek és párok Jelentkezését várom üzenetben. Akik boldogan kipróbálnák magukat egy amatőr szintű Swinger és Gangbang partiban!!!
Ami fontos a szexben legyél nagyon nyitott Szexcentrikus!!!
FONTOS szóló PASIKAT sajnos e rendezvényre nem keresünk!!!
Ha a partira jelentkeznél Ami OKTÓBER 16. án lesz a Somogy megyei Siófokon!!!
Nincs más dolgod mint írj nekem egy levelet. És a többi információt Privátba meg beszéljük
Olyan lányok, hölgyek és párok Jelentkezését várom üzenetben. Akik boldogan kipróbálnák magukat egy amatőr szintű Swinger és Gangbang partiban!!!
Ami fontos a szexben legyél nagyon nyitott Szexcentrikus!!!
FONTOS szóló PASIKAT sajnos e rendezvényre nem keresünk!!!
Ha a partira jelentkeznél Ami OKTÓBER 16. án lesz a Somogy megyei Siófokon!!!
Nincs más dolgod mint írj nekem egy levelet. És a többi információt Privátba meg beszéljük

Szopást szopatást nyalást imádó bi csajt bi pasit vagy bi párt keresünk. goldenmilf40@gmail.com -ra várjuk a jelentkezést
Hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt keresek, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 30 éves fiatalos, laza srác vagok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van / NEM dohányzó / keresek 18-60 közötti partnereket csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápoltság maximalizálva / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Sziasztok!
Zoli vagyok. Szeretnék megismerkedni lányokkal, hölgyekkel vagy párokkal. Budapesten 11.kerben lakom. Kölcsönös öröm és élvezetszerzés híve vagyok. Ismerkedjünk azt meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.
Üdv Zoli
Zoli vagyok. Szeretnék megismerkedni lányokkal, hölgyekkel vagy párokkal. Budapesten 11.kerben lakom. Kölcsönös öröm és élvezetszerzés híve vagyok. Ismerkedjünk azt meglátjuk, hogy mi sül ki belőle.
Üdv Zoli
60 feletti hölgyet kényeztetnék. vagy ilyen tagú párt

Sziasztok! Part keresek vagy erett holgyet Budapesten!
Hetero alapon. 24F vagyok. Nagy cici kedvelo.
Email vagy skype: letenyegeri@gmail.com
Hetero alapon. 24F vagyok. Nagy cici kedvelo.
Email vagy skype: letenyegeri@gmail.com
50+ 55+ os hölgyet kényeztetnék.
Ahogy kívánja.
Ahogy kívánja.

Sziasztok !
Érett idősebb párt házaspárt hölgyet keresek jövő hétvégi esti találkozáshoz Szekszárdon és környékén minden jóra. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj privát üzit és megbeszéljük.
Érett idősebb párt házaspárt hölgyet keresek jövő hétvégi esti találkozáshoz Szekszárdon és környékén minden jóra. Ha felkeltettem érdeklődésedet írj privát üzit és megbeszéljük.
Sziasztok! Párt hölgyet fogadnám! Csak privátba köszönőm!
Üdv hölgyek Párok ma este keresem a társaságot helyem van éjjel .
Egy óriási kalandot lesz
A hely nagyon különleges ahova ritkán járnak sexelni
De nekünk ha akarod ma éjjel minden szabad .
Hetero vagyok kérem ne zaklassanak pici fiúk
ÍrJ kérlek
Viber ha komolyan gondolod
Egy óriási kalandot lesz
A hely nagyon különleges ahova ritkán járnak sexelni
De nekünk ha akarod ma éjjel minden szabad .
Hetero vagyok kérem ne zaklassanak pici fiúk
ÍrJ kérlek
Viber ha komolyan gondolod
Sziasztok!
A 40-55 közötti házaspárral ismerkednék.
A 40-55 közötti házaspárral ismerkednék.
Ma estére párt keresünk akik jól akarják érezni magukat velünk együtt.Szóló nőtől,férfitól sem zárkózunk el!
Sziasztok,Bajai fiatalos,helyes negyvenes pasiként hölgy partnerem keresem hosszabb távra,rendszeres randikhoz.Valaki?..